Προς το περιεχόμενο

miniDV σε DVD, με ποιο ή ποια προγράμματα;

hariskar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ποιο ή ποια προγράμματα μπορώ να μεταφέρω το περιεχόμενο ενός miniDV στο PC, να κάνω edit και να τα μεταφέρω τελικά σε DVD;

Μέχρι τώρα έκανα capture με το WinDV.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ευχαριστώ, το έχω δει αυτό, αλλά μου φαίνεται υπερβολικά περίπλοκο. Όταν λέω edit εννοώ ότι θέλω να σβήσω κάποια τμήματα, τίποτα παραπάνω.

Δημοσ.

damino, μία ερώτηση για το Pinnacle Studio γιατί πραγματικά δεν το γνωρίζω: Όταν κάνεις κόψιμο-κόλληση σκηνών που δεν απαιτούν rendering, μπορείς στη συνέχεια να σώσεις το DV-AVI χωρίς να σε υποχρεώνει να το περάσεις από reencoding;

Δημοσ.
damino, μία ερώτηση για το Pinnacle Studio γιατί πραγματικά δεν το γνωρίζω: Όταν κάνεις κόψιμο-κόλληση σκηνών που δεν απαιτούν rendering, μπορείς στη συνέχεια να σώσεις το DV-AVI χωρίς να σε υποχρεώνει να το περάσεις από reencoding;

Οχι δεν μπορεις

Εχει παντα export για το σωσιμο

Δεν εχω δοκιμασει να σωσω παλι το avi γιατι παντα το κανω dvd

Δεν εχει νοημα να ξανασωσεις το avi

Θα φτιαξεις το project σου και θα το εξαγεις σε dvd ή άλλη μορφη

Δημοσ.
http://www.doom9.org/dv/guide.html

Μπορείς να αντικαταστήσεις τους εμπορικούς MPEG2 encoders που αναφέρονται με αξιόλογους freeware, όπως HC Enc, QuEnc ή ffmpeg

Ποιος encoder είναι καλύτερος από τους HC Enc, QuEnc ή ffmpeg (δε με ενδιαφέρει η ταχύτητα). Υστερούν σε σχέση με τον CCE;

Δημοσ.

Τελικά μετά από λίγο ψάξιμο, χρησιμοποίησα τα εξής: Capture με WinDV, Editing με WindowsMovie Maker, μετατροπή avi σε dvd με το avi2iso με cce 2.70. Για τις ανάγκες μου τα παραπάνω είναι υπεραρκετά και εύκολα στη χρήση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...