Προς το περιεχόμενο

Erwtisoules gia anava8misoula ..

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά που χρειάζεται φορματ άμα αλλάξεις επεξεργαστή!?

Εγώ άλλαξα και μου λέει new hardware installed and ready to use. Δηλαδή δεν έκανα format και όλα μια χαρά ;)

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ όσες φορές άλλαξα cpu όταν boot-αρε είχε την κλασσική μπλε με τα κινέζικα...

πάρε άλλες 2Χ512, από απόδοση είναι σχεδόν τα ίδια, το μόνο μειονέκτημα είναι ότι θα γεμίσουν τα slot σου, αλλά δεν νομίζω να χρειαστεί ποτέ πάνω από 2Ghz το συγκεκριμένο σύστημα...

Δημοσ.

δώσε οτι εχει σχέση με amd στον αδερφο σου μπας και ησυχασεις... και εμενα ο 3500+ μου εχει βγάλει την ψυχή αλλα είναι 939 και τα εχουν ακριβύνει αυτα οι φουστηδες και είναι και δυσευρετα...οποτε μητρικη+επεξεργαστης+μνήμες θα προωθηθούν στον πρώτο ενδιαφερομενο...

κατα τ'αλλα, αφού σου αρεσουν οι amd :

1) Επικεντρώσου στις μνήμες! 2(ή 3) 1024 στα 667 θα ήταν το ιδανικο για την μητρική σου και τη cpu που μας λες...--δεν είναι ανάγκη να πάρεις ακριβες(εχει ωραιοτατες το kingston TO e-shop ME 38 euro)

2) βαλε γραφικά... αν η κάρτα σου είναι sli δώστης το αλλο της μισό...νομίζω οτι το θέλει...(και η δικια μου το θέλει αλλα δεν μπορει...οποτε θα παντρεψω 2 8600 στα 512)

και επαιξες εσυ καλα...και ο αδερφος σου....κατι εκανε....

Δημοσ.
Τι λέτε ρε παιδιά που χρειάζεται φορματ άμα αλλάξεις επεξεργαστή!?

Εγώ άλλαξα και μου λέει new hardware installed and ready to use. Δηλαδή δεν έκανα format και όλα μια χαρά ;)

δεν είναι απόλυτο...μπορει να χρειαστεί μπορεί και οχι... αναλογα με το chipset, cpu, windows etc...

Δημοσ.

pavlidh: το σκεφτηκες καλά για τις 8600 sli??? αυτό και αν είναι πεταμένα λεφτά!

καλά για την 7600 sli ούτε για αστείο έτσι? :P

Δημοσ.

Έξαρτάται. Ίσως απλά να δουλεύει, χωρίς τα Windows να αναγνωρίζουν και να εκμεταλλεύονται τον 2ο πυρήνα. Ποιος όμως, εν γνώσει του, θα επέτρεπε τέτοια κατάσταση για να αποφύγει το format... ;

Δημοσ.

[quote name=Ase to Crysis .. to arxiko problima einai ta Clients .. D-E-D-O-M-E-N-O oti se OOOOLA ta alla to PC fisaei ! Opws to akouses sto Oblivion itan terma .. kai se oti allo exw valei na peksw .. To MONO provlima p exw einai mallon mnimis .. Gia na kataferw epitelous na sikwsw POLLA clients mazi ..

Twra efoson mou to les afto gia tis 160euro ram me tis 125euro .. Dn leei na parw tis akrives efoson dn 8a dw diafora ..

Ean eperna CPU (pou efoson 8elei 4mat' date=' to ksexname..) 8a eperna ton 5,6 ..

Ara pera apolla afta .. to Mono 8ema einai ean leei kalitera 2GB Dual ram 800mhz anti twn 4wn dualx2 512 me 667 ..

Kaneis dn mporei na mou pei sta sigoura ti 8a itan apotelesmatikotero??

thx -_-

Αν είναι μόνο αυτό που θες να αλλάξεις το ιδανικότερο είναι να πας για 2x1giga στα 800.Τράβα και κανένα overclocking στον επεξεργαστή και είσαι εντάξει.

Δημοσ.

@ Koritsi_Gia_PC

Πόσα πράγματα θα αλλάξεις στον υπολογίστή σου;

Επεξεργαστή είπες σίγουρα.

Η μητρική που θα τον βάλεις (τον 3500+), τον δέχεται;

Τις μνήμες θα τις δώσεις;

Αν ναι, τότε εννοείται συμφέρει να πάρεις 2 x 1 GB στα 800 MHz.

Αν όχι, τότε τις κρατάς τις 2 X 512 MB στα 667 MHz και αγοράζεις και άλλες 2 X 512 ΜΒ στα 667 MHz, αν βρεις τις ίδιες ακόμη καλύτερα . Πάντως από τα 667 MHz στα 800 MHz δεν θα δεις μεγάλη διαφορά, είτε έχεις τον 3500+ επάνω είτε τον 6000+.

Την κάρτα γραφικών σου προτείνω να την κρατήσεις, αφού εσύ η ίδια λες ότι σου κάνει και πάζει όλα τα παιχνίδια O.k. καλύτερα κράτησέ την και την αλλάξεις όταν χρειαστεί. Επειδή αν την αλλάξεις από τώρα δεν σου εγγυάται κανείς ότι μετά από 6 μήνες δεν θα χρειαστεί να την ξαναλλάξεις, επομένως μένεις μ' αυτήν όσο αντέχεις και δε σου δημιουργεί πρόβλημα.

Όσο για το format, πιστεύω πως δε θα χρειαστεί, αλλά αν παρατηρήσεις προβλήματα εκκίνησης (μπλε οθόνες με κινέζικα) ή προβλήματα σταθερότητα, τότε καλό είναι να κάνεις ένα format.

Δημοσ.

To o/c gia emena einai megaaaaaaaaaaali ipo8esi .. Makari na gnwriza kapion pou mporouse na mou kanei O/C kai na agoraza ena WaterCooler .. kai na ekmetalevomoun oles tis dinameis tou 3,5 mou ..

Neo Dedomeno .. pedia ean 8elei Format dn pernw CPU .. na to kserete .. Na to eixa anagi na elega ok ..

Deftero dedomeno .. Ema8a apo empisto atomo .. Oti aftes oi rams .. einai makran kaliteres apo aftes .. Atomo p einai Elite tou PCMag .. kai m leei oti exei korifea chipsets .. akoma dilimatizomai dld kai se afto :(:(:(

Exw rwtisei Insomnia,olous tous di8en idikous tou MSN mou,Real filous kai ton aderfo mou .. atoma apo eksoteriko .. o KA8ENAS mou leei ta dika tou .. Ti na kanwwwwww :cry:

Δημοσ.

Διάβασε την περιγραφή του plaisio!Πολύ καλή λύση για overclockers.Αφού λες οτι δε θες overclocking καλύτερα πάρε τις φθηνότερες.Οι teamgroup έχουν λίγο καλύτερα timings και ψύκτρες.Αμα όμως δεν αλάξεις cpu ακόμα καλύτερα (και οικονομικότερα) βάλε άλλα 2 ίδια με αυτά που έχεις.

Δημοσ.
Ema8a apo empisto atomo .. Oti aftes oi rams .. einai makran kaliteres apo aftes .

Αυτό που έμαθες είναι σωστό!

Φαίνεται και από τη διαφορά στα timings, 4-4-4-10 έναντι των 4-4-4-12.

Απλώς σου είπαμε ότι δεν αξίζει να δώσεις 159 ευρώ (για τα καλύτερα) έναντι των 125 ευρώ (για τα φθινότερα), επειδή η διαφορά που θα δεις είναι αμελητέα.

Δημοσ.
εμπιστεύσου το ενστικτό σου! :P

Σωστός!!!:-D:-D:-D

Πάντως αυτό που θες να κάνεις είναι να βάλεις σε ένα σύστημα αρκετά παλιό σύγχρονες μνήμες τις οποίες ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ!!!

Δημοσ.

Deftero dedomeno .. Ema8a apo empisto atomo .. Oti aftes oi rams .. einai makran kaliteres apo aftes .. Atomo p einai Elite tou PCMag .. kai m leei oti exei korifea chipsets .. akoma dilimatizomai dld kai se afto :(:(:(

Κοιτάς μνήμες για overclock και όντως οι teamgroup φοράνε D9GMH που πάνε πολύ καλά, αλλά αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις o/c τότε πετάς τσάμπα τα λεφτά σου μιας και στις default συχνότητες δε θα δεις καμία διαφορά από τις απλές value μνήμες των 39-40 ευρώ ανά Gb

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...