Markknopfler Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω το Zyxel Prestige 660HW και θα ήθελα να ξέρω αν είναι συμβατό με τα 24 mbit της Forthnet?Έχει κανείς το εν λόγω ρούτερ και 2play?
GabrielConnor Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Συμβατότατο. Και πολύ καλό router επίσης.
parsifal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν τίθεται θέμα αν θα είναι συμβατό με συγκεκριμένο ISP. Ρωτάς στην ουσία αν το Zyxel υποστηρίζει ADSL2+. Η απάντηση είναι «Ναι, υποστηρίζει»...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 ri3e kai ena firmware update asfalws nai eisai 1000% sigouros
Members gsarig Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Ας το επιβεβαιώσω κι εγώ άλλη μια φορά, μιας και έχω το συγκεκριμένο router με 2play και δουλεύει μια χαρά. edit: και μιας και αναφέρθηκε το θέμα του firmware, έχω την εντύπωση πως το τελευταίο του είναι αυτό: http://www.zyxel.com/web/support_download_detail.php?sqno=472 (τουλάχιστον αυτό είναι για το δικό μου, γιατί με τόσα διαφορετικά μοντέλα με παρόμοια ονόματα που βγάζει η zyxel, έχω χάσει την μπάλα...)
Markknopfler Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι αυτό εννοούσα αν είναι συμβατό με ADSL2+..Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας..Κι εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το ρούτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.