HomoR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 exo tin tin jvc gr-d645e kai 8elo na tin sindeso sto pc me usb gia na metafero video. Distixos exo xasi to cd me tous drivers kai den mou tin vlepi ka8olou. Kserete pou mporo na tous vro?
frenzy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μετά από λιγο googling κατέληξα εδώ. Όμως το μοντέλο της κάμερας σου δεν υπάρχει στον κατάλογο. Υποψιάζομαι όμως πως αντιστοιχεί στην GR-D650US που νομίζω είναι ίδια με την δική σου αλλά σε πρότυπο ntsc για αμερική. Οπότε μάλλον αυτοί είναι οι οδηγοί. Το κακό όμως είναι πως για να τους πάρεις πρέπει να πληρώσεις 30$!!!! αφού δεν τους κατεβάζεις. Καλύτερα να αγοράσεις ένα καλωδιο για ΙΕΕΕ1394 και να την συνδέσεις από την dv in/out έξοδο. Ίσως να μην χρειαστείς drivers έτσι. Και μια ερώτηση: Όταν τη συνδέεις με usb και ανοίγεις το my computer δεν σου τη βγάζει ως σκληρό δίσκο; Γιατί νομίζω πως το usb είναι μόνο για μεταφορά φωτο που έχεις αποθηκευμένες στην κάμερα
JIMBREED Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 kala ta les,an pareis ena kalwdio firewire tha kaneis capture to video sto analogo software pou exeis(windows movie maker)...
disqualified Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις προβλημα με τους drivers, συμφωνα με την εμπειρια μου ο μονος driver που χρειαζεσαι ειναι αυτος για usb και firewire, οποτε usb driver εχεις στο pc σου. Αυτο που πιστευω πως συμβαινει ειναι οτι για να αναγνωριστει η συσκευη πρεπει να βαλεις την καμερα σου σε οχι στο mode που ειναι οταν την ανοιγεις αλλα στο mode π.χ. play/edit που εχει η δικια μου sony ψαχτο λιγο Επισης θα χρειαστεις συνδεση firewire για να παρεις video ποιοτητας απο την καμερα σου καθως με usb δεν γινεται δουλεια εκτος κι αν μιλας για video αποθηκευμενο σε καρτα μνημης οποτε εκει κανεις τη δουλεια σου με usb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.