Προς το περιεχόμενο

drivers gia videocamera

HomoR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά από λιγο googling κατέληξα εδώ. Όμως το μοντέλο της κάμερας σου δεν υπάρχει στον κατάλογο. Υποψιάζομαι όμως πως αντιστοιχεί στην GR-D650US που νομίζω είναι ίδια με την δική σου αλλά σε πρότυπο ntsc για αμερική. Οπότε μάλλον αυτοί είναι οι οδηγοί. Το κακό όμως είναι πως για να τους πάρεις πρέπει να πληρώσεις 30$!!!! αφού δεν τους κατεβάζεις. Καλύτερα να αγοράσεις ένα καλωδιο για ΙΕΕΕ1394 και να την συνδέσεις από την dv in/out έξοδο. Ίσως να μην χρειαστείς drivers έτσι.

Και μια ερώτηση: Όταν τη συνδέεις με usb και ανοίγεις το my computer δεν σου τη βγάζει ως σκληρό δίσκο; Γιατί νομίζω πως το usb είναι μόνο για μεταφορά φωτο που έχεις αποθηκευμένες στην κάμερα

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις προβλημα με τους drivers, συμφωνα με την εμπειρια μου ο μονος driver που χρειαζεσαι ειναι αυτος για usb και firewire, οποτε usb driver εχεις στο pc σου. Αυτο που πιστευω πως συμβαινει ειναι οτι για να αναγνωριστει η συσκευη πρεπει να βαλεις την καμερα σου σε οχι στο mode που ειναι οταν την ανοιγεις αλλα στο mode π.χ. play/edit που εχει η δικια μου sony ψαχτο λιγο

Επισης θα χρειαστεις συνδεση firewire για να παρεις video ποιοτητας απο την καμερα σου καθως με usb δεν γινεται δουλεια εκτος κι αν μιλας για video αποθηκευμενο σε καρτα μνημης οποτε εκει κανεις τη δουλεια σου με usb

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...