Προς το περιεχόμενο

Ποιο Server για Web Hosting προτεινετε;

Peyote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σκέφτομαι να κάνω Host την σελίδα μου σε αυτό το πακέτο... http://www.tophost.gr/webhosting/windows-webhosting-professional.htm

Αξίζει πιστεύετε? Έχει χρησιμοποιήσει κανείς ποτέ αυτή την εταιρία?

Για ενα εξάμηνο μαζί με το domain name(20ευρώ για 2 χρόνια), SSL και static IP, βγαίνει στα 146Ευρώ συνολικά, είναι καλά?

Οι εκδόσεις της PHP και της MySQL που αναφέρουν σε αυτή τη σελίδα είναι αρκετά παλιές. Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις μαζί τους για να τους ρωτήσεις εάν όντως αυτές είναι οι εκδόσεις που είναι εγκατεστημένες στο server που θα ανοίξουν το account σου ή απλά έχουν ξεχάσει να ενημερώσουν την ιστοσελίδα τους.

Επίσης βλέπω ότι αναφέρεσαι σε Windows hosting. Πρόκειται να φιλοξενήσεις ιστοσελίδες σε ASP/MSSQL;

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οι εκδόσεις της PHP και της MySQL που αναφέρουν σε αυτή τη σελίδα είναι αρκετά παλιές. Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις μαζί τους για να τους ρωτήσεις εάν όντως αυτές είναι οι εκδόσεις που είναι εγκατεστημένες στο server που θα ανοίξουν το account σου ή απλά έχουν ξεχάσει να ενημερώσουν την ιστοσελίδα τους.

Επίσης βλέπω ότι αναφέρεσαι σε Windows hosting. Πρόκειται να φιλοξενήσεις ιστοσελίδες σε ASP/MSSQL;

Δεν εχουν ενημερωσει το site τους ;)

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους,

Θέλω να σηκώσω στο site ένα φόρουμ με Phpbb, είδα στο FAQ του phpbb ότι χρειάζεται mssql γ αυτο το διάλεξα, δεν γνωρίζω και πολλά από Linux και φοβάμαι να μην έχω προβλήματα στη διαχείριση, γ αυτό επελεξα windows... Τι θεωρείται καλύτερο?

Δημοσ.

Alchemist σου προτείνω να κινηθείς σε linux μεριά και είτε να πας στη godaddy μιας και εχει αυτόματο install phpbb3 μιας και δεν εισαι εξπερτ αλλιώς αν και δεν την εχω δοκιμάσει δες τι παιζει με την cretaforce μιας και το παιδι CyberCr33p μου φένεται φερέγγιο δεδομένου οτι ποστάρει εδώ και καιρό και κατα πάσα πιθανότητα θα έχεις ελληνικό support.

Πάντως ότι και να κάνεις βάλε λινουξ εκτός αν θες να κάνεις Web Application development σε ASP.NET και όχι σε PHP5 (λεω php5 γιατι μονο εκεί μπορεις να κανεις σοβαρό web development MVC OO Use cases είτε να δουλέψεις με RAD).

Δημοσ.

ο συγκεκριμένος Server φέρνει απο 289 - 295 ms.

Δεν τον βλέπω πολυ γρήγορο...

γιατί ψάχνεστε στο εξωτερικό ?

Υπάρχουν ελληνικές εταιρείες hosting με απόκριση 30-34 ms.

Στο κάτω - κάτω ο ΟΤΕΝΕΤ, η Forthnet κλπ κλέφτες θα γίνουν ?

Δημοσ.
ο συγκεκριμένος Server φέρνει απο 289 - 295 ms.

Δεν τον βλέπω πολυ γρήγορο...

γιατί ψάχνεστε στο εξωτερικό ?

Υπάρχουν ελληνικές εταιρείες hosting με απόκριση 30-34 ms.

Στο κάτω - κάτω ο ΟΤΕΝΕΤ, η Forthnet κλπ κλέφτες θα γίνουν ?

Υπάρχουν και λύσεις στην Ευρώπη, για παράδειγμα Ολλανδία και Γερμανία που έχουν καλό ping. Για παράδειγμα:

>
[chris@server9 ~]$ ping www.otenet.gr
PING www.otenet.gr (62.103.128.215): 56 data bytes
64 bytes from 62.103.128.215: icmp_seq=0 ttl=54 time=[b]45.984 ms[/b]
64 bytes from 62.103.128.215: icmp_seq=1 ttl=54 time=[b]45.609 ms[/b]
^C
--- www.otenet.gr ping statistics ---
2 packets transmitted, 2 packets received, 0.0% packet loss
round-trip min/avg/max/stddev = 45.609/45.797/45.984/0.187 ms
[chris@server9 ~]$ 

Δημοσ.

Xionis εξαρταται τι ζητάς. Αν θες ταχύτητα χαμηλα pings πας σε Ευρωπαικό σερβερ. Απλα ανάφερα και το godaddy για λογους πρωσοπικούς. Επίσης το νόμισμα πάντα εχει δυο όψεις. Τον ρώτησες τι target θέλει ? Αν θελει αμερικάνους τα πράγματα αντιστεòyονται με τα pings που λες.

Δημοσ.
Δηλαδή ο 62.103.128.215 είναι στην Ολλανδία ????!!!

Όχι αλλά δεν έκανα το ping από τον υπολογιστή μου. Συνδέθηκα με ssh στον server9 που βρίσκεται Γερμανία και έκανα από εκεί ping την OTEnet.

Δημοσ.
Σκέφτομαι να κάνω Host την σελίδα μου σε αυτό το πακέτο... http://www.tophost.gr/webhosting/windows-webhosting-professional.htm

Αξίζει πιστεύετε? Έχει χρησιμοποιήσει κανείς ποτέ αυτή την εταιρία?

Για ενα εξάμηνο μαζί με το domain name(20ευρώ για 2 χρόνια), SSL και static IP, βγαίνει στα 146Ευρώ συνολικά, είναι καλά?

Σε ενημερώνω απλά ότι το συγκεκριμένο πακέτο της TopHost μαζί με το Business Unlimited έχει 20% έκπτωση από την αρχική του τιμή μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.

Δημοσ.

Εγώ είμαι εδώ και μερικούς μήνες με 2 site στην 1host.gr και είμαι πολύ ικανοποιημένος τόσο από τις τιμές όσο και από τις ταχύτητες που προσφέρει. Προηγουμένος ήμουν στη superweb αλλά κάτι το ότι όσο περνάει ο καιρός ακρυβαίνουν οι τιμές της, κάτι το ότι χάλασε η τεχνική υποστήριξη, κάτι ορισμένα προβλήματα που είχαν σαν συνέπεια το site να ήταν μερικές μέρες κάτω, αποφάσισα να αλλάξω host και δε το μετάνοιωσα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νορμάλ με κράχτες εντυπωσιασμού μου φαίνονται (300 000 MB, 4 500 000 MB... )

για 5-10ε max διαφορά δεν θα έκανα δοκιμές... άποψη μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...