Προς το περιεχόμενο

Directx 10

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά θα τρελαθώ. Σπίτι μου δεν έχω internet και τόσο καιρό κατέβαζα τα καινούρα directx 9άρια από άλλα pc και τα εγκαθηστουσα μετά σπίτι μου. Έχω φάει τον τόπο να κατεβάσω το directx 10 αλλά τζίφος. Μέσα και η microsoft, έτσι? Δεν τίθεται θέμα γνησιότητας γιατί η αδερφή μου έχει γνήσια windows. Που στα κομμάτια είναι?

• Super Moderators
Δημοσ.

to dx10 einai mono gia Windows Vista...kai an exeis installarismena ta Vista to exeis...gia XP 3exna to :(

Lemuria exei vgei dx10 apo tote pou vghkan ta Vista...

Δημοσ.

Καταρχήν έχω τα Vista και για αυτά το θέλω. Εννοείται πως το έχω εγκατεστημένο (το έχουν από τη μάνα τους,ναι), αλλά θέλω τη καινούρια έκδοση. Στα XP για το 9άρι κάθε μήνα έβγαινε καινούριο. Αυτό λέω. Δεν υπάρχει update για το directx 10?

Δημοσ.
Σπίτι μου δεν έχω internet και τόσο καιρό κατέβαζα τα καινούρα directx 9άρια από άλλα pc και τα εγκαθηστουσα μετά σπίτι μου.

1000000000000

• Super Moderators
Δημοσ.

oops den to prose3a auto...pantws apo oti epsa3a den exei vgei update...toulaxiston pou na mporeis na to katevasei apo to site ths MS h kapoio allo...

Δημοσ.

Κάτι έχει ρε γμτ αλλά δε μπορώ να βγάλω άκρη. Έχω το Bioshock και λένε στο site τους να κάνουμε update στα Vista το directx. Γιαυτό έχω μπει σ' αυτή τη διαδικασία. Εγώ έχω φάει γνωστά κ άγνωστα site αλλά τζίφος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...