Προς το περιεχόμενο

Ninja Gaiden 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα οτι θα παιχτει το συγγεκριμενο παιχνιδι και 1 να του βαζανε στις βαθμολογιες αυτο ασυζητητι..

οπως ειπες και εσυ ομως εχεις τελειωσει μονο το 1ο level κατσε να προχωρησεις λιγο, να παιξεις κανεναν αρχηγο να δεις τι γινεται με την καμερα... ενθαρυντικο το οτι δεν εχεις προβλημα ακομα αλλα καλυτερα βγαλε ολοκληρωμενη αποψη οταν το τελειωνεις.

το ninja gaiden το πρωτο ειναι απο τα καλυτερα games που εχω παιξει ποτε! ελπιζω να ειναι αξιος συνεχιστης το 2ο μερος..

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να πω μερικά πράγματα:

μέχρι στιγμής τελείωσα το πρώτο level... Το παιχνίδι είναι μέχρι στιγμής και χωρίς ίχνος υπερβολής, ό,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει στο xbox και μέσα στα 5 καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει μέσα στη 10ετία ΧΑΛΑΡΑ.

Επίσης θα ήθελα να ξέρω ποιός σάπιος από όσους κάνουν τα review είχε θέμα με την κάμερα. Δε βρήκα το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ πρόβλημα (μόνο ότι θα μπορούσε να ήταν 2-3 εκατοστά πιο ψηλά)...

Στο χαλαρό, του δίνω ένα 9,9/10 χωρίς να κάνω ανάλυση για να μην πετάξω κανένα spoiler... Παιδιά, παίξτε το και ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ! Αν τέτοιου τύπου παιχνίδια είναι στα γούστα σας, μη διαβάζετε review και παίξτε το! Respect στα άτομα που το έβγαλαν!!!!

Επειδη το επαιξα και εγω,(τελειωσα τα πρωτα 2 level),να συμπερανω οτι ειμαι σαπιος γιατι και εγω βρηκα τη καμερα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

Ειναι και το μονο αρνητικο σημειο που βρηκα στο παιχνιδι που κατα τα αλλα ειναι αψογο σε ολους τους υπολοιπους τομεις!

Ειναι τοσο δυσκολο αυτοι οι Γιαπωνεζοι να φτιαξουν μια σωστη καμερα στα παιχνιδια τους;

Δημοσ.

το βρηκα κομμενο σε 38 parts των 100mbytes. να το κατεβασω ή ειναι μουφα; το λεω γιατι μου φαινεται πολυ μικρο σε χωρητικοτητα για να ειναι ολο το παιχνιδι. αν ξερει καποιος ας απαντησει

Δημοσ.
το βρηκα κομμενο σε 38 parts των 100mbytes. να το κατεβασω ή ειναι μουφα; το λεω γιατι μου φαινεται πολυ μικρο σε χωρητικοτητα για να ειναι ολο το παιχνιδι. αν ξερει καποιος ας απαντησει

τόσο είναι ..όταν το αποσυμπιέσεις γίνεται κανονικά 7.5gb ..κατεβασέτο

Δημοσ.

Βάζω πάραυτα να κατεβάσω το demo γιατί με ενδιαφέρει κυρίως ο βαθμός δυσκολίας του. Αν είναι σαν το προηγούμενο, άστα να πάνε, δεν έχω υπομονή για τέτοια πράγματα.

(άκυρο, λάθος κατάλαβα, όπως είπε κι ο privateer υπάρχει μόνο το japan demo, υπομονή λοιπόν)

(άκυρη και η υπομονή, το ξανασκέφτηκα, βάζω όλο το παιχνίδι να τελειώνει η υπόθεσις)

Δημοσ.
Επειδη το επαιξα και εγω,(τελειωσα τα πρωτα 2 level),να συμπερανω οτι ειμαι σαπιος γιατι και εγω βρηκα τη καμερα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

Ειναι και το μονο αρνητικο σημειο που βρηκα στο παιχνιδι που κατα τα αλλα ειναι αψογο σε ολους τους υπολοιπους τομεις!

Ειναι τοσο δυσκολο αυτοι οι Γιαπωνεζοι να φτιαξουν μια σωστη καμερα στα παιχνιδια τους;

Μπορείς με το LT να πας την κάμερα ακριβώς από πίσω σου και έχεις δυνατότητα να την περιστρέψεις άμεσα 180 μοίρες. Αφού υπάρχει αυτή η απίστευτη ευκολία, υπολόγιζε τις κινήσεις σου με βάση την κάμερα. Για παράδειγμα αν έχω να στρίψω σε πολύ μικρό χώρο (σε διάδρομο σπιτιού για παράδειγμα) σε γωνία 90 μοιρών, πατάω το LT δύο φορές. Μία στο μισό της στροφής και μία όταν τελειώσω. Μέχρι στιγμής δε μου έχει πεταχτεί ούτε ένας χωρίς να τον πάρω χαμπάρι. (άλλο αν μου έρθει ένα shuriken από εκεί που δεν το περιμένω :P).

Αν σκεφτείς πως η κάμερα είναι μέρος του gaming (όχι απλώς μία default οπτική γωνία, αλλά ένα μέρος του παιχνιδιού που θέλει χειρισμό) και συνηθίσεις να τη χειρίζεσαι, θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά. Αυτός είναι και ο λόγος που μου αρέσει τόσο πολύ η κάμερα μέχρι στιγμής: το ότι έχει μία extra δυσκολία και δεν είναι "ετοιματζίδικο". :-)

Δημοσ.

..οπως εχουνε πει και αλλοι, δεν υπαρχει αλλος τροπος να δουλεψει η καμερα <<μονη της>>.

η δραση ειναι καταιγιστικη, οι μαχες απλωνονται μιας και ο νιντζα πετιεται απο δω κι απο κει,

και βλεπεις οτι ακομα και οι τοπ action σκηνοθετες του hollywood,

για να μαγνητοσκοπησουν μια σκηνη του Jet Lee πχ, θελουνε 10 διαφορετικα πλανα και 1 βδομαδα μονταζιερα.

και ο jet lee, ειναι πολυ αργος και φλουφλης και χελωνας σε σχεση με τον Ryu. ;)

ενα ολοκληρο εργο με τον jet li εχει λιγοτερο ξυλο και αργοτερο απο οτι 10 λεπτα ninja gaiden 2.

οποτε πολυ απλα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να υπαρξει αυτοματη καμερα για ενα παιχνιδι σαν το ninja gaiden 2.

Δημοσ.

Ωωωωωωωωωωωωχ, μόνο αυτό δεν ήθελα να ακούσω. Πείτε μου ότι δεν είναι ΠΑΛΙ το κλασικό γιαπωνέζικο παιχνίδι με checkpoints όοοοποτε το θυμηθεί και με αρχηγούς "που θέλουν κόλπο" για να τους φας. Έλεος, έχω βάλει και καίω το δισκάκι τώρα αλλά είναι αυτό που φοβάμαι θα το πετάξω από το παράθυρο, δεν το βάζω καν να το δω.

:eek::fear::shock:

Δημοσ.

Πίστευω μόλις γυρίσω απο την δουλειά να μου το έχει φέρει ο θείος...

Οπότε θα κρίνω αν θα πάω παραλία απο σήμερα η άυριο η το άλλο σβκ ανάλογα με το παιχνίδι!!!

xaxa εννοείται οτι θα μπει σήμερα πάντως το ζήτημα είναι πότε θα βγει...

Δημοσ.

Μπα μου φαίνεται ούτε ο Θεός δεν θέλει. Κόλλησε η εγγραφή στο 56%, είχα πολύ καιρό να κάψω δισκάκι. Θα ξαναδοκιμάσω το βράδυ και βλέπουμε.

Δημοσ.
Ρε παιδες...εβγαλε κανενας τον δευτερο boss; Μου εχει βγαλει την παναγια...

εννοεις τη 2η εμφανιση αυτουνου με τα πλοκαμια?

αν ναι, 2 ninpo και δυο-τρεις καλες σπαθιες και αντε γεια σε δευτερολεπτα.

αν παλι εννοεις αλλο boss, τοτε περιμενε λιγο... :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...