stelios2809 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 ευχαριστω παντως. θα κανω οτι μου κατεβει και οτι βγει στο φιναλε
olatalefta Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 θα πεσεις τοσο χαμηλα να παιζεις με αυτοφορο για μια γκομενα π αντε να σε μερικους μηνες χρονια μαζι της?αυτη θα κανε ποτε κατι τετοιο?αν δεν εισαι μαζι της ηδη κ κανεις ολη την ιστορια για να εισαι δεν ακουγεται κ χειροτερο?να σε χει μετα κ στο χερι της να λεει κ στις φιλες τις κ να νομιζει οτι κ καποια ειναι?χαλας την πιατσα ασε τους αγαπουληδες να κανουν τις μλκς αυτες κ στο τελος να μας πουν τι κερδισαν.. θα σ λεγα γραφτην ....,γιατι εκει δεν θα μπορει να το σβησει αλλα νομιζω ακουγεται σαν βρισια.
Lucifer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Σωστά, άσε που αν το κάνεις αυτό σημαίνει πως τον έχεις μικρό και πας για γάμο και θα σε δείχνουνε όλοι και θα λένε "να κοιτά αυτός μικρός έτρωγε μόνο παγωτό βανίλια και δεν είχε SNES" και θα σου πετάνε πέτρες και το αμάξι σου δε θα παίρνει μπρος.
HexStatic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Κόψε τις φλέβες σου και γράψτο με το αίμα σου....:-D:-D:shock::grin::grin::grin:
punky Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Σωστά, άσε που αν το κάνεις αυτό σημαίνει πως τον έχεις μικρό και πας για γάμο και θα σε δείχνουνε όλοι και θα λένε "να κοιτά αυτός μικρός έτρωγε μόνο παγωτό βανίλια και δεν είχε SNES" και θα σου πετάνε πέτρες και το αμάξι σου δε θα παίρνει μπρος. χα χα έχει βελτιωθεί απίστευτα το χιούμορ σου, από τότε που άρχισες να με θαυμάζεις. μπράβο.
punky Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Απλώς μπάζει επειδή το πόσταρα πρωί. Τότε φρόντισε να με θαυμάζεις όλο το 24ωρο.
Lucifer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι μόνο σε θαυμάζω αλλά σε ζηλεύω κι όλας. Αυτή η μακαριότητα!
punky Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν ξέρω πόσο κολακευτικό είναι να με θαυμάζει και να με ζηλεύει κάποιος, που έχει για άβαταρ τη στάνταρ αφίσα που έχει κάθε τραβέλι στο σαλόνι του.
insomniaK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στρατσόχαρτο μπορείς να αγοράσεις από το πλαίσιο απέναντι από το πολυτεχνείο, θα σου πιάσει τον ποπό ή από εκεί που θα πάρεις χρώματα... Συγνώμη που σας διέκοψα αγορίνες σας!
Lucifer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 τώρα γράφει στα ντουβάρια του γεντικουλέ "ΜΑΡΩ ΜΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΠΙΑΝΩ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ".
xpapias Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 τώρα γράφει στα ντουβάρια του γεντικουλέ "ΜΑΡΩ ΜΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΠΙΑΝΩ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ". Δεν πειράζει. Τώρα τον καμαρώνει ο Μιστόκλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.