stelios2809 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Καλισπερα, θελω να γραψω κατι σε εναν δρομο, το πιο πιθανο με σπρει , υπαρχει καποιο ειδος που να ναι ανθεκτικο πολυ?
leftermann Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 το πιό ανθεκτικό που ξέρω εγώ είναι το καλό (και ακριβό) τσιμεντόχρωμα. Αλλά όχι σε σπρέι.
stelios2809 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 τι ειναι αυτο? στυλ μπογιας? σε ασφαλτο θελω να το γραψω.
Lighter122 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Το κομματι αυτο με την ασφαλτο σου ανηκει? Γιατι σε αντιθετη περιπτωση ειναι μαλλον λιγο παρανομο...
stelios2809 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 δεν μου ανηκει οχι. θελω να γραψω κατι απλα, οχι πολιτικο ουτε υβριστικο
leftermann Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 τι ειναι αυτο? στυλ μπογιας? σε ασφαλτο θελω να το γραψω. τσιμεντόχρωμα είναι... το τσιμεντόχρωμα:-D:-D ναι, είναι τύπος μπογιάς, όπως λέμε λαδομπογιά, πλαστικό κλπ. Το ζητάς από χρωματοπωλεία. τώρα δεν ξέρω αν για την άσφαλτο υπάρχει κάτι πιό εξειδικευμένο, σαν αυτό που κάνουν τις διαγραμμίσεις, και που το πουλάν...
stelios2809 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 θελω να πω , αμα γραψω με σπρει.. 8α κρατησει λιγες μερες ετσι? και με τις πρωτες βροχες - περασματα αυτοκινητων (παρολο που δεν ειναι πολυσυχναστος ο δρομος) 8α σβησει γρηγορα. εγω θελω να κρατησει 3-4 μηνες
Φρού-Φρού Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 τσιμεντόχρωμα είναι... το τσιμεντόχρωμα:-D:-Dναι, είναι τύπος μπογιάς, όπως λέμε λαδομπογιά, πλαστικό κλπ. Το ζητάς από χρωματοπωλεία. τώρα δεν ξέρω αν για την άσφαλτο υπάρχει κάτι πιό εξειδικευμένο, σαν αυτό που κάνουν τις διαγραμμίσεις, και που το πουλάν... λέγεται.. χρώμα διαγραμμίσεως και βγαίνει σε λευκό και σε κίτρινο.. Το βρίσκει κανείς στα καλά χρωματοπωλεία (πως λέμε στα καλά καφέ? ) Καλέ γράψε αυτό που θές στην κοπέλα και ασε να λένε περι παρανομίας, α και που είσαι έλα λιγο στο Ελληνικό και γράψε Φρου-φρού σ΄αγαπώ, ετσι για να μπώ στο μάτι των γειτόνων αμεεεε... :p εδιτ. Ναι διαγραμμίσεως να πάρεις γιατί νομίζω στην γειτονιά εχουμε και εναν ναυτικό που έχω ακούσει οτι θα μπαρκάρει τον Γενάρη. χωρίς πλάκα, αυτό ξέρω οτι κρατάει πάρα πολύ καιρό αλλά είναι χρώμα, θα το περάσεις δηλαδή με ρολό ή πινέλο. Δεν ειναι τόσο ευχρηστο οσο το σπρέι ας πουμε οπότε βράδυ να την κανεις την δουλεια... Τι να το κάνει η έρμη το Κατερίνα χωρίς εσένα θα...
Lighter122 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 δεν μου ανηκει οχι. θελω να γραψω κατι απλα, οχι πολιτικο ουτε υβριστικο Κοιτα σημασια δεν εχει το αν ειναι υβριστικο ή πολιτικο... Αν ερθω και γραψω στον τοιχο σου τους στιχους απο το "Me and my Monkey" μαλλον θα εκνευριστεις... Αυτο που θελω να πω ειναι πως ο,τι και να θες να γραψεις καλο θα ηταν να μην ειναι σε κατι που ανηκει στο δημοσιο, ποσο μαλλον με μπογια που δεν βγαινει... ασε που ειμαι πολυ περιεργος τι θες να γραψεις στο δρομο Εχω δει το ομολογουμενως αστειο "Ανεπαναληπτος" με μεγαλα γραμματα σε ενα δρομο κοντα στο σπιτι μου... Αστειο μεν ανουσιο δε....
stelios2809 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 θελω να γραψω κατι σε μια κοπελά. καταλαβαινεις...
leftermann Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 σαν να έχει δίκιο ο lighter122... Οι διαγραμμίσεις στον δρόμο αντέχουν χρόνια, οπότε σκέψου το καλά πριν το κάνεις
Lucifer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι γτ θα χαλάσει τους άψογα διαγραμμισμένους και δίχως λακούβες δρόμους στους οποίους πάνε επάξια όλοι οι φόροι μας. Δημόσια περιουσία. Πφεχ.
insomniaK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Μην ξεχάσεις να υπογράψεις. Να χεις κάνει τόσο κόπο και να σου τη φάει άλλος από παρανόηση, μπορεί να σε φέρει στην παράνοια. Ο πιο σίγουρος τρόπος για να μη σβηστεί είναι να το γράψεις σε κτίριο με γραφεία ή με γέρους συνταξιούχους. Και επίσης, τι θα γράψεις;
Lighter122 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Να σου πω την αληθεια, οχι δεν καταλαβαινω... Δεν καταλαβαινω γιατι ο γειτονας πρεπει καθε μερα στον δρομο που πληρωνει απο την τσεπη του, να βλεπει μια αφιερωση/καταρα/ζουζουνισμα καποιου, απο την στιγμη που δεν τον αφορα... Και πιστεψε με στα ματια ολων των αλλων δεν θα εχει καμια διαφορα απο το εκνευριστικο πανω σε τοιχους "Θυρα 7/13/21"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.