Panathinaikara Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 παίδες, είμαι σε ΟΤενετ φοιτητικό και έχασα το password. Είναι περασμένο στο router Sagem 1500wg και η γραμμή λειτουργεί κανονικά(είμαι συνδεδεμένος τώρα) αλλά το χρειάζομαι για να ενεργοποιήσω μια υπηρεσία. Τι μπορώ να κάνω για να το βρω;
dks_1979 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Το προφανές... Πάρε τηλέφωνο στην OTENet:-)
pao132003 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Το password δεν μπορεί να το δει κανένας γιατί είναι αποθηκευμένο σε κρυπτογραφημένη μορφή. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να αλλαχθεί. Η συνήθης πολιτική που ακολουθούν οι εταιρίες είναι να ζητάνε φαξ με τη φωτοτυπία ταυτότητάς σου και το νέο password που θες να έχεις.
alexb_10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 είναι κάτι προγράμματα που σου λένε τους κωδικούς που είναι πίσω απο αστεράκια νομίζω IEasterisk ή κάπως έτσι. Δοκίμασε να το βάλεις και μήπως στο εμφανίσει έτσι
dks_1979 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Εννοείται ότι δεν μπορεί να το δει, ας του το κάνουν τουλάχιστον reset. Από το να ψάχνεται το παιδί, καλύτερα να επικοινωνήσει με την εταιρεία να ησυχάσει.
tone Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 ennoeitai oti mporei na to dei. an to pass fainetai me asterakia kai to plh8os twn xarakthrwn einai to idio me to plh8os twn xarakthrwn toy password, dokimase na deis to source ths selidas sto sygkekrimeno shmeio. yparxei mia mikrh pi8anothta na mh mporeis na to deis etsi, alla se osa router exw dokimasei (linksys ktl) fainetai kanonika.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.