Προς το περιεχόμενο

Ποιά οθόνη να διαλέξω;

APEKEPEOY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SONY kai ta muala sta kagela, den sugrinetai me tin PHILIPS polu kaluteri poiotita eikonas kai kataskeuis.To mono kalo pou exoun ta proionta tis philips einai oti se periptwsi blabis antikathistoun tin othoni me kainourgia.

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω μια 19αρα οθόνη και είμαι μεταξύ της SONY CPD-G420 FD TRINITRON και της IIYAMA MASTER PRO 454 εσεις ποια μου προτείνετε; Μήπως έχετε κάποια άλλη να προτείνετε;Επίσης θέλω να μου πείτε την άποψή σας για την μητρική ASUS P4B533, ο επεξεργαστής που θα πάρω θα είναι ο Ρ4 2GHz.

Δημοσ.

ws katoxos Iiyama VM PRO 454....sou proteinw thn othonara afth anepifilaxta!!! Kai usb hub exei, kai hxeiakeia (axreiasta na'nai mias kai ta TSS mou kati epathan...apodexteikan swthria!!!) kai fisika gamath apeikonish!!!

Δημοσ.

Για προτάσεις οικονομικού χαρακτήρα και αγοραπωλησίες υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα και το section Αγγελίες του forum.

Κατά τα άλλα αν κάνεις ένα σχετικό search στο forum θα βρεις και άλλες σχετικές συζητήσεις για οθόνες 19"...

Προσωπικά ψηφίζω υπέρ της 454 και γενικά των diamondtron καθοδικών σωλήνων της Mitsubishi, αν και οι Sony παραμένει μία εξαιρετική αγορά.

Δες ακόμα και μοντέλα της Viewsonic που θεωρώ ίσως την καλύτερη εταιρία μαζί με την Ilyama σε σχέση τιμής/απόδοση.

Imagine

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...