Προς το περιεχόμενο

Αγορά Σκληρού 500Gb

tdlabr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις παρήγγειλα αυτόν τον 500GB Seagate.... Δεν αγόρασα άλλη θήκη, καθώς έχω 2 εξωτερικά κουτιά και 6 σκληρούς δίσκους (όλοι Seagate με 5 χρόνια εγγύηση)...

για την ώρα θα μπει μέσα στο PC, αλλα σκέφτομαι να αγοράσω ένα frame για να εναλλάσω τους εξωτερικούς δίσκους μου...

Οπότε και εγώ σου προτείνω την λύση ενός δίσκου σαν αυτόν και ενός εξωτερικού κουτιού εξωτερικού κουτιού ή ενός MOBILE RACK (είχα δει και ένα πιο ποιοτικό χτες, αλλά δεν το έχει σήμερα..)

Δημοσ.
αγόρασα και εγώ τον seagate τον 500αρη αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. θα συνιστούσα σε όποιον ενδιαφέρεται για κρύο και αθόρυβο δίσκο να ψάξει αλλού...

ο συγκεκριμένος μου βαράει 50+ για πλάκα, είναι ελαφρως πιο γρήγορος από έναν αντίστοιχο samsung στο hdtach... δεν έχει Acoustic Management... και είναι πολύ! θορυβώδης για κάποιον που τα υπόλοιπα μέρη του συστήματός του είναι αθόρυβα...

πολύ μέτριος γενικά θα έλεγα.

Κανεις πλακα ετσι?

για κρύο και αθόρυβο δίσκο να ψάξει αλλού...
Εσυ ψαχνεις για air condition ρε ανθρωπε οχι για σκληρο - κοιτα να συμμαζεψεις το κουτακι σου και βαλε και κανα ανεμιστηρα στο κουτι. Τι περιμενεις να σε δροσιζει κιολας?

είναι ελαφρως πιο γρήγορος από έναν αντίστοιχο samsung στο hdtach
Αμα θες γρηγορο σκληρο θα τα σκασεις και θα παρεις εναν ραπτορ, αλλιως ολοι οσοι κυκλοφορουν εχουν τις ιδιες ταχυτητες..

και είναι πολύ! θορυβώδης
Δηλαδη ο wd δεν θα εκανε θορυβο??? Αν ειναι δυνατον

Acoustic Management
Ξερεις τι ειναι αυτο?
Δημοσ.
Κανεις πλακα ετσι?

Αμα θες γρηγορο σκληρο θα τα σκασεις και θα παρεις εναν ραπτορ, αλλιως ολοι οσοι κυκλοφορουν εχουν τις ιδιες ταχυτητες..

Ξερεις τι ειναι αυτο?

Μέγα λάθος... O Samsung SP2504C που έχω κερνάει τσάγια τους αντίστοιχους 250αρηδες WD και Seagate της σειρας, και σε sector reading με HD Tune και σε τεστ με FC-Test, ενώ σε πλήρη φόρτο μόλις που τσιμπαει τους 35 βαθμους (σε midi tower με αλλους 2 80αρηδες IDE WD που χτυπάνε 45-47) ενώ είναι πολύ αθόρυβος, ακόμα και σε συνεχές seeking (πχ defrag σε partition με 70.000 εικονες μεγεθους 100KB~)

Δημοσ.
O Samsung SP2504C που έχω κερνάει τσάγια τους αντίστοιχους 250αρηδες WD και Seagate της σειρας
καλα δεν διαφωνω καθολου στο οτι καποιος μπορει να ειναι πιο γρηγορος, πιο καινουρια πλατερς, μεγαλυτερη πυκνοτητα εγγραφης κτλ... Το θεμα ειναι οτι οι διαφορες στην πραξη ειναι απειροελαχιστες και φαινονται μονο σε μετροπρογράμματα. (Αμα δεν ανεβουν οι στροφες απο 7200 σε 10000+ διαφορες σοβαρες στην πραξη δεν θα φανουν με τπτ) Οσο για τις θερμοκρασιες ουτε καν εχει σημασια να τις αναφερουμε. Δεν σημαινει το οτι ειναι 50 θα παθει και κατι. Καλο ειναι βεβαια να χτυπαει και ενας ανεμιστηρας πανω
Δημοσ.
καλα δεν διαφωνω καθολου στο οτι καποιος μπορει να ειναι πιο γρηγορος, πιο καινουρια πλατερς, μεγαλυτερη πυκνοτητα εγγραφης κτλ... Το θεμα ειναι οτι οι διαφορες στην πραξη ειναι απειροελαχιστες και φαινονται μονο σε μετροπρογράμματα. (Αμα δεν ανεβουν οι στροφες απο 7200 σε 10000+ διαφορες σοβαρες στην πραξη δεν θα φανουν με τπτ) Οσο για τις θερμοκρασιες ουτε καν εχει σημασια να τις αναφερουμε. Δεν σημαινει το οτι ειναι 50 θα παθει και κατι. Καλο ειναι βεβαια να χτυπαει και ενας ανεμιστηρας πανω

Symfwnw.kai nomizw oti den aksizei apo thema xrhmatwn na pairneis kati pou den prokeitai na katalabeis diafora.k nomizw oti mia tetoia lysh:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304046

mporei na kalypsei tis anages olwn gia apothikeush!! twra an kapoios zhta taxythta gia idiaiterous logous tote krinei kai ta skaei!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...