Προς το περιεχόμενο

Οδηγίες σε αρχάριο για την κατασκευή site

gtr4460

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εεε χωριο περιμενω απαντιση η κανα pdf με οδηγιες

σας παρακαλω ευχαριστω

μικρε πανε παιξε με κανενα playstation και ασε το webdesign

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στην διμιουργια site απο το μηδεν αλλα γενικα στους υπολογιστες ειμαι αστερι :-D(σκιζο) για αυτο ειμαι πατοσ στο σχολειο

Τελείως φιλικό σχόλιο, αλλά όταν ακούω κάποιον να λέει πως σκίζει από υπολογιστές είμαι 99% σίγουρος πως είναι άσχετος. :P

• 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Γλώσσα του forum είναι η ελληνική. Μηνύματα που δεν είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα διαγράφονται!

Δημοσ.
Γλώσσα του forum είναι η ελληνική. Μηνύματα που δεν είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα διαγράφονται!

Ποιος έγραψε greeklish απορία το έχω :P

Το 1st post?

Δημοσ.

Ούτε ελληνικά τα λες όμως...

Δημοσ.

Εγώ πάντως όταν ξεκίνησα να μαθαίνω πως να φτιάχνω σελίδες κατέβασα δυο τρία dummies. Μπες λίγο πιο καλά στο θέμα και το τι προγράμματα θα χρησιμοποιείς θα το καταλάβεις μόνος σου. Άσε που μετά από λίγο καιρό χρησιμοποιείς το σημειωματάριο!

Δημοσ.

Για αυτους που ξεκινουν τωρα να ασχολουνται το καλυτερο που μπορουν να κανουν τωρα ειναι να μπουν στο W3schools και αρχικα να μαθουν HTML .. Αφου το κανουν αυτο μετα μαθαινουν Css εντολες που εχει να κανει με την εμφανιση αυτου του κωδικα HTML που σχεδιασατε.....Και μετα μαθενεις και javascript. Και ολα αυτα μονο για την αισθητικη του site ... Τωρα αν θες συνδεση με βαση δεδομενων θα χρτειαστει να μαθετε php και sql ...

Υπαρχουν και προγραμματα που βοηθαν πολυ οπως το wordpress κ.α......

Γνωμη μ to google βοηθαει παρα πολυ σε τετοια θεματα δηλ ανζητηση των tutorials που δεν νομιζω να χρειαζετε να γινονται τετοιες ερωτησεις. Κι αν δεν υπαρχουν στα ελληνικα υπαρχει και το google translate...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να ξεθάψω λίγο το θέμα και να θέσω κι εγώ τις ερωτήσεις μου.

στο θέμα και τη σχεδίαση της σελίδας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. όσον αφορά php και sql δεν έχω ασχοληθεί και το παλεύω όσο μπορώ για να δω τι παίζει και τι πρέπει να κάνω. το ερώτημά μου είναι: έστω ότι η σελίδα συνδέεται με μια βάση δεδομένων, θα πρέπει ο server που φιλοξενεί την σελίδα να έχει MySql?

Παιδιά συγγνώμη αν δεν γίνομαι κατανοητός.

Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει παρακαλώ! :)

Δημοσ.
να ξεθάψω λίγο το θέμα και να θέσω κι εγώ τις ερωτήσεις μου.

στο θέμα και τη σχεδίαση της σελίδας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. όσον αφορά php και sql δεν έχω ασχοληθεί και το παλεύω όσο μπορώ για να δω τι παίζει και τι πρέπει να κάνω. το ερώτημά μου είναι: έστω ότι η σελίδα συνδέεται με μια βάση δεδομένων, θα πρέπει ο server που φιλοξενεί την σελίδα να έχει MySql?

Παιδιά συγγνώμη αν δεν γίνομαι κατανοητός.

Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει παρακαλώ! :)

ολοι η server έχουν mysql αλλιως δεν γίνεται να φτιάξεις site μονο μακαρονια:P

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι για joomla σελίδα? Έκανα την εγκατάσταση σε πραγματικό server μόνο που πάτησα την επιλογή να μου βάλει ενδεικτικό περιεχόμενο και με δυσκολεύει τώρα. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμισει που μπορώ να το αλλάξω αυτό?

Δημοσ.
Παιδιά να ρωτήσω κάτι για joomla σελίδα? Έκανα την εγκατάσταση σε πραγματικό server μόνο που πάτησα την επιλογή να μου βάλει ενδεικτικό περιεχόμενο και με δυσκολεύει τώρα. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμισει που μπορώ να το αλλάξω αυτό?

που σε δυσκολεύει?

Δημοσ.
που σε δυσκολεύει?

Κοίτα δεν το έχω ξανακάνει και με δυσκολεύει στο να βάλω το δικό μου. Δηλαδή ποια θα αφήσω να φαίνονται, ποια θα σβήσω και πως, ενώ αλλιώς απλά βήμα βήμα δημηουργώ το δικό μου. Ετσι νομίζω δηλαδή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...