Akira_mpx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Εχω κατι μηνες που κατεβαζω απο to rapidshare σαν free user και πρωτη φορα μου τυχαινει το εξης.... μπορω να κατεβαζω παραλληλα 3 αρχεια, δεν δοκιμασα περισοτερα... ιδου και η αποδειξη... και ενα αλλο παραξενο ειναι οτι στα 2 τελευτεα αρχεια δεν εβαλα κωδικο για να τα κατεβασω δηλ οταν πατησα το free αρχισε να κατεβαζει... αυτο βεβαια μου εχει ξανατυχει με τον idm(internet dowload manager) αλλα μου κατεβαζε μονο το site... μηπως τρελαθηκε το modem -router μου απο τα πολλα reboot??
Akira_mpx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 ε το λογικο αυτο ειναι να μην μπορεις να το κανεις!! και εγω τωρα που κατεβαζω κατι αλλο δεν μπορω να το ξανακανω μου βγαζει το κλασικο οτι η ip μου κατεβαζει κατι....
accipio Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ έχω παρατηρήσει κάτι άλλο τώρα τελευταία, ότι μειώθηκε ο χρόνος αναμονής στο μισό για τους free users. Π.χ. αν κατεβάζεις αρχείο 100MB περιμένεις για το επόμενο 100 λεπτά περίπου και όχι 210 που ήταν πριν.
Akira_mpx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι και εγω το παρατηρησα αυτο αυτες τις μερες!!! Ακομα μια φοτο για το προτο ποστ!! Εντομεταξυ αυτο γινετε με τα συγκεκριμενα λινκς!!! τι να πω!!!οχι οτι με χαλαει!!!
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν είναι μαγικό. Δεν είναι θαύμα. O uploader φρόντισε να μπορείς να κατεβάζεις από τα συγκεκριμένα links με αυτόν τον τρόπο. Είναι premium feature.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.