Προς το περιεχόμενο

Θέλω γνώμες για εκτυπωτή μέχρι 100 e

ivis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλάνια θα ήθελα τα φώτα σας.

Ψάχνω για εκτυπωτή μέχρι 100 ευρώ και ζητάω κυρίως: αντοχή, καλή ποιότητα κειμένου, καλή έγχρωμη εκτύπωση(όχι και φωτογραφία) και οικονομική εκτύπωση. Εννοείτε όσο είναι τα παραπάνω εφικτά, στην κατηγορία των εκτυπωτών μέχρι 100 ευρώ.

Thank you

Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by ivis:

<strong>Αλάνια θα ήθελα τα φώτα σας.

Ψάχνω για εκτυπωτή μέχρι 100 ευρώ και ζητάω κυρίως: αντοχή, καλή ποιότητα κειμένου, καλή έγχρωμη εκτύπωση(όχι και φωτογραφία) και οικονομική εκτύπωση. Εννοείτε όσο είναι τα παραπάνω εφικτά, στην κατηγορία των εκτυπωτών μέχρι 100 ευρώ.

Thank you</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">an borouses na doseis alla 25 euro tha sou protina ton 920 tis hp einai o pio ftinos tis seiras 9 kai os gnosto i seira afti exei poli kales epidoseis se olous tous tomeis.ego ton pira profata kai eimai poli ikanopoiimenos akoma kai stis foto.to thema bebea einai oti exei 25 euro pano apo tin zitoumeni timi akoma exei psiloexantlithi kai telefteo den sou dinei i hp ta megala melania tis alla ta mikra ta opoia exoun tin misi xoritikotita

Δημοσ.

Ivis ksexase to.. Cannon tha pareis me metries epidoseis se photo. kai kales se keimeno kai propados me 7.5 Euro to mauro melani...allios me treis allages melaniou se HP kai Epson exeis agorasei kainourio ektipoti.

Δημοσ.

ivis η δικιά μου η άποψη τυχαίνει να είναι αντίθετη με τις προηγούμενες αλλά αυτή μου έχει αποδειχθεί εμένα.

Στην φτηνή κατηγορία εκτυπωτών που αναφέρεις τα μεγαλύτερα σκυλιά έχουν βγει τα epson της σειράς 400. Εκτυπωτές που κρατάνε ακόμα εδώ και 5 χρόνια και οι μόνοι που μπορείς να βρείς μούφα μελάνια 1,5 & 3 χιλ.

Από τους εκτυπωτές που μου έχουν έρθει ανά καιρούς για επισκευή οι περισσότεροι είναι της hp, και στους περισσότερους από αυτούς χρειάστηκα ανταλλακτικά για την επισκευή τους.

Τώρα σε canon Βγαίνει στην ουσία πιο ακριβό το κόστος εκτύπωσης από όλους τους υπόλοιπους για αυτό και είναι οι φθηνότεροι ως αγορά σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Ένα μηχάνημα κατά κύριο λόγο αποδεικνύει την αξία του με τον καιρό και όχι απαραίτητα με τα συγκριτικά των περιοδικών.

Ότι και να αποφασίσεις να πάρεις πάντως, μπορείς να μου στείλεις ένα pm ή mail για να σου δώσω κάποιες συμβουλές για την εγκατάσταση και την συντήρηση του.

sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...