Προς το περιεχόμενο

Σύγκριση δύο pc-προσφορών

soiramk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας για το παραπάνω pc? Ταιριαζουν αυτά που έχω βάλει? Αυτή η κάρτα είναι καλή? Μήπως άλλη MoBo και κάρτα γραφικών?

Oλα μια χαρα εκτος απο την μητρικη που ειναι ακριβη κ επειδη δεν σε κοβω για σκληροπυρηνικο ο/cera βαλε μια p35 με τα μισα χρηματα και ουτε που θα καταλαβεις ποτε την διαφορα...

Δημοσ.
Μη μου την πείτε πάλι για το τροφοδοτικό, είναι της ανανεωμένης σειράς ToughPower, αν έχετε ένσταση, προτείνετε εσείς κάτι...

H Toughpower series ήταν ανέκαθεν καλή ... Η TR2 "ανανεώθηκε", μην τα ξαναλέμε πάλι ε ? :razz:

@Soiramk: Ναι μια χαρά mobo είναι και αυτά της Gigabyte. Αν και επειδή έχω δει ακόμα και απλή P5K να ανεβάζει C2D σε 3.6GHz+, θα σου έλεγα να πας σε αυτήν :wink: (ακόμα κι αν έχει κάποια μικροπροβληματάκια υπερθέρμανσης επειδή δεν πατάνε καλά οι ψύκτρες των mofsets, αλλά ούτε που θα το προσέξεις :wink:)

Δημοσ.

8nx george_o/c

Το ίδιο φαντάζομαι πως ισχύει και για την MoBo της Abit, ε?

Για τροφοδοτικό λέω αυτό τελικά. Είναι καλό? Επίσης απο θόρυβο αυτό το PSU πως είναι?

Και ένα τελευταίο(σας έχω πρήξει:(). Ανάμεσα απο αυτές τις δύο GPU ποία είναι καλύτερη και ποία πιο αθόρυβη? ASUS ή XFX?

Δημοσ.

η abit ειναι μια χαρα εταιρια. πιο παλια μαληστα ηταν και πρωτο ονομα. αλλα γιατι να παρεις την προ και οχι την απλη? γλητωνεις ενα 20ευρο...

το τροφοδοτικο ειναι οκ.

και οι δυο ειναι ακριβως οι ιδιες αλλαζουν μονο στο αυτοκολητο και στα σιντι που εχουν μεσα.

Δημοσ.

Πολύ καλό το psu που επέλεξες Soiramik. Ποιοτικά εξαρτήματα, πολύ καλά ripple results, σταθερές τάσεις, τεράστιο efficiency ... :wink:

Θα σε καλύψει πλήρως και απροβλημάτιστα (και σε μελλοντική αναβάθμιση) :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...