Tougeo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα, αντίστοιχο του Garage Band πιο προχωρημένο; Ενδιαφέρομαι περισσότερο για κιθάρα, και κυρίως για επεξεργασία και live ήχους. Ευχαριστώ.
e-tic Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Logic Express ή Logic Pro (Δεν είναι free)
Chupacabra Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 1) Virtual Guitarist Electric Edition. 2) Amplitube 2 (μπορείς να συνδέσεις απ'ευθείας ηλεκτρική κιθάρα και να έχεις τον Mac σαν ενισχυτή και πεταλιέρα,με άπειρα εφφέ διαθέσιμα!) 3) Guitar Rig 2. To 1 και το 3 χρειάζονται καλώδιο USB για σύνδεση με την κιθάρα (γι'αυτό κι εγώ χρησιμοποιώ το Amplitube) Όλα υπάρχουν στα γνωστά μέρη...αρκεί να ξέρεις να ψάχνεις Τώρα για σύνθεση μουσικής, χρησιμοποιώντας φυσικούς ήχους, μάλλον το Logic Pro είναι η πιο πλήρης λύση. Μπορείς να κοιτάξεις και για επιπλέον "βιβλιοθήκες" φυσικών ήχων από τις εταιρείες Garritan και East West. Google them!
Tougeo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Σωστός για το ψάξιμο Ευχαριστώ πολύ. Μία ερώτηση μόνο: Όταν λες ότι θέλουν σύνδεση με USB δεν κάνει το input που έχει το mac?? Μην τα "αγοράσω" τσάμπα...
Chupacabra Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ακριβώς αυτό εννοώ δυστυχώς... Μόνο με το Amplitube 2 μπορείς να συνδέσεις ηλεκτρική κιθάρα απ'ευθείας στο input του Mac και να δουλέψει. Τα άλλα 2 progs χρειάζονται USB καλώδιο, γιατί μετατρέπουν τον ήχο από αναλογικό σε ψηφιακό. Εγώ σε iMac Intel Core2Duo, έχω το Amplitube σαν ενισχυτή και πεταλιέρα, συνδεδεμένο με ένα καλώδιο που, το ένα βύσμα (χοντρό) μπαίνει στην κιθάρα και το άλλο βύσμα μπαίνει στο Input του iMac. Ο ήχος είναι τέλειος! Αλλά... το Amplitube ΔΕΝ είναι για επεξεργασία και σύνθεση, είναι απλά εικονικό guitar rig (ενισχυτής, πεταλιέρα, wah-wah κλπ). Αν θέλεις, δες πρώτα από το google τι αφορά το καθένα και μετά "παρήγγειλε". Πάντως, το Amplitube 2 είναι και μικρό στο μέγεθος (παρά τις δυνατότητές του), γύρω στα 30ΜB.
Tougeo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Τα τσέκαρα κιόλας. Έχεις δίκιο, άσε που η Steinberg στις "παραγγελίες" είναι και δύσκολη. Ευχαριστώ πάρα πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.