nicoc89 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 το κλέβεις! ρε μαν, αν πιστεύεις οτι αξίζει να παίξεις online και θα το ευχαριστηθείς αγόρασε το , μην τσιγκουνεύεσαι τα 20 euro (στο skroutz τόσο το βρήκα , ισως το βρεις και φθηνότερο) γιατι και εγω παίρνω παιχνίδια απο τον θείο αλλα μόνο αυτά που τα έχω για ενα try και άντε 1 μέρα παιχνιδιού και μετά uninstal , αυτά που με πωρώνουν τα αγοράζω ακόμα και αν έχω αφραγκίες , θα κάνω οικονομία η θα περιμένω λιγο παραπάνω γιατι απλά αξίζουν...
optimus_crime Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δώσε 12 Ευρώ και πάρε από play.com αυτή την τρελή προσφορά. http://www.play.com/Games/PC/4-/13867843/Race-Driver-Grid-Fuel-DiRT-Racing-Mega-Pack/Product.html?searchstring=Race+Driver%3a+Grid+&searchsource=0&searchtype=allproducts&urlrefer=search Στο ίδιο site έχουν στην ίδια τιμή μόνο το Grid, για αυτό σου λέω.
evoracing Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 το κλέβεις! ρε μαν, αν πιστεύεις οτι αξίζει να παίξεις online και θα το ευχαριστηθείς αγόρασε το , μην τσιγκουνεύεσαι τα 20 euro (στο skroutz τόσο το βρήκα , ισως το βρεις και φθηνότερο) γιατι και εγω παίρνω παιχνίδια απο τον θείο αλλα μόνο αυτά που τα έχω για ενα try και άντε 1 μέρα παιχνιδιού και μετά uninstal , αυτά που με πωρώνουν τα αγοράζω ακόμα και αν έχω αφραγκίες , θα κάνω οικονομία η θα περιμένω λιγο παραπάνω γιατι απλά αξίζουν... Δεν τα τσιγκουνεύομαι απλώς τώρα θέλω να πάρω Ram και ασύρματο πληκτρολόγιο και αυτά τα δυο γύρω στα 80€ Δώσε 12 Ευρώ και πάρε από play.com αυτή την τρελή προσφορά. http://www.play.com/...urlrefer=search Στο ίδιο site έχουν στην ίδια τιμή μόνο το Grid, για αυτό σου λέω. Καλή η προσφορά αλλά έχω θέμα με τις αγορές μέσω internet όσο ασφαλές και να είναι μια επιφύλαξη την έχω (μπορώ να πληρώσω με μετρητά όταν έρθει ο courier και πόσα μεταφορικά έχει και πόσο θα κάνει για να έρθει??)
optimus_crime Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Καλή η προσφορά αλλά έχω θέμα με τις αγορές μέσω internet όσο ασφαλές και να είναι μια επιφύλαξη την έχω (μπορώ να πληρώσω με μετρητά όταν έρθει ο courier και πόσα μεταφορικά έχει και πόσο θα κάνει για να έρθει??) Απο ότι ξερώ η μεταφορά είναι δωρεάν αλλά για να πω και την αλήθεια αν και αγοράζω συχνά απο internet, το συγκεκριμένο ούτε εγώ το έχω δοκιμάσει αλλά το έμαθα μετά από θετικότατα σχόλια. Νομίζω μόνο με online πληρωμές γίνονται οι παραγγελίες(visa κ.τ.λ) Πάντως αν φοβάσαι πως κάτι μπορεί να στραβώσει με την παραγγελία, το site είναι έμπιστο. Δες και μια εδώ. Ωρίστε και το σχετικό πακέτο με τα παιχνίδια που σου έχω στήλει σε ελληνικά μαγαζιά. Διαφορά στα 10 ευρώ περίπου. Link
jeep13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 εγω με μια εκδοση του Skullptura επαιζα κανονικοτατα.Μαλλον δε χρειαζεται αυθεντικο, γιατι και το toca race driver 3 επαιζε.
evoracing Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 εγω με μια εκδοση του Skullptura επαιζα κανονικοτατα.Μαλλον δε χρειαζεται αυθεντικο, γιατι και το toca race driver 3 επαιζε. Τι είναι αυτό το Skullptura??
pappous_soulis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Καλή η προσφορά αλλά έχω θέμα με τις αγορές μέσω internet όσο ασφαλές και να είναι μια επιφύλαξη την έχω (μπορώ να πληρώσω με μετρητά όταν έρθει ο courier και πόσα μεταφορικά έχει και πόσο θα κάνει για να έρθει??) Βγάλε προπληρωμένη από Κύπρου ή Πειραιώς και δε θα'χεις τίποτα ν'ανησυχείς. Για αγορές κοιτάς στα Play.com, Amazon UK, Game UK και Zavvi. Όλα αξιόπιστα και στέλνουν Ελλάδα και σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με τη παραγγελία (δε μου'χει τύχει ποτέ) θα φροντίσουν να σε αποζημιώσουν.
koulouri Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Παιδια δε προκειται να βγει καινουριο μετα απο τοσα χρονια ε;
aekoupoli Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Οντως δν χρειαζεται να εχεις το cd παιζει Online κ με του θειου την εκδοση Παιδια δε προκειται να βγει καινουριο μετα απο τοσα χρονια ε; δες εδω http://community.codemasters.com/forum/grid-game-908/476834-grid-2-2013-a.html
veteranos123 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Έχω το παραπάνω παιχνίδι αυθεντικό και όταν έχω ανοιχτό το modem μου βγάζει αυτό το μήνυμα και δεν παίζει.Όταν το κλείσω το modem το παιχνίδι παίζει κανονικά.Τι γίνεται? Ευχαριστώ.
geowizard Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Εχεις βαλει ολα τα patch; Αμα ναι τοτε πολυ απλα μπλοκαρε του την προσβαση σε ιντερνετ.
veteranos123 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ναι όλα τα έχω βάλει.Μπορώ να το κάνω χωρίς να κλείνω το modem?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα