tarantules Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δουλεύει κάποιος το GRID με τιμονιέρα Logitech G27 να μου πει τι πρέπει να κάνω για να την αναγνωρίσει σωστά; Είχα γράψει πριν καιρό το πρόβλημα στο πιο πάνω post αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση.
Doc1355 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 περιμενε να το ξανατρεξω γιατι μπορει να καμα λαθος στις ρυθμισεις.(γιατι μου crasharei?) Απο τον θείο το έχεις??
Rn. Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 yep και μεχρι τελευταια φωρα που το τερματισα πηγενε ρολογι.τωρα μου κανει νερα.και δεν θυμαμε ποια κοπια ηταν
Doc1355 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ε μήπως είναι λόγο πατσαβούρας το θέμα που σου κάνει
Rn. Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 βρηκα το 1.2 κοντα στα 194 μου μπου.λεει να το κατεβασω?
all_in Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Τώρα άρχισα να παίζω το παιχνίδι και ντάξει είναι απίστευτο! Θέλω μόνο να ρωτήσω άν παίρνεις οδηγούς στην ομάδα σου και αν ναι,πώς?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Πιο μετά παίρνεις αν θυμάμαι καλά έναν οδηγό, αλλά το limit είναι ένας. Εμένα μου την είχε σπάσει γιατί σε ένα είδος που ήταν πολύ καλός ο άλλος, προσπαθούσε να με νικήσει συνέχεια. "Βρε συ, στην ίδια ομάδα είμαστε!"
JohnVani18 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Πως και ανεβηκε το παρον παιχνιδι? Παρα πολυ ωραιο! Ας βγαλει κανενα GRID2 η codemasters λεω εγω.. Φτανει με το DiRT. Το 1 αξιζε, το 2 το σκοτωσε.. υγ : το λιωσιμο που επεσε online (drift) δε λεγεται..
evoracing Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα... Αύριο ενα φιλαράκι έχει γενέθλια και θέλω να του κάνω ενα δωράκι με 5 pc games και χρειάζομαι επείγοντος το cover ΟΛΟΚΛΗΡΟ από το GRID(codmasters) άμα κάποιος το έχει και έχει και κάνα scaner ας κάνει μια καλή πράξη... Ευχαριστώ...
evoracing Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα... Έχω το Race Driver: Grid αλλά δεν είναι αυθεντικό υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξω online???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα