activex Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μπορείτε να μ εξηγήσετε,πως στο ίδιο παιχνίδι,με τ ίδιο gamepad -logitech rumblepad 2 wireless,και στα xp τ αμάξια μ ακούνε μια χαρά,χωρίς να είναι βάρκες όπως στα vista..Τί παίζει;; μήπως στη δεύτερη εγκατάσταση δεν έκανες σωστό calibration από το παιχνίδι ; με τις ίδιες ρυθμίσεις στο control είναι λίγο δύσκολο να έχεις διαφορές στο χειρισμό... (εκτός αν είναι προβληματικός ο driver του μοχλού)
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μπορεί να παίζει κάτι με τους οδηγούς της κάρτας ήχου. ήχου; οΟΟ;; μήπως στη δεύτερη εγκατάσταση δεν έκανες σωστό calibration από το παιχνίδι ;με τις ίδιες ρυθμίσεις στο control είναι λίγο δύσκολο να έχεις διαφορές στο χειρισμό... (εκτός αν είναι προβληματικός ο driver του μοχλού) πώς γίνεται αυτό;Όπως ήταν έτσι είναι κ τώρα..δν τ πείραξα..Λες να είναι ο driver ;Πάντως τρελή διαφορά,τώρα τ ευχαριστιέμαι τ παιχνίδι άπειρα!!
pcfan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μπορείτε να μ εξηγήσετε,πως στο ίδιο παιχνίδι,με τ ίδιο gamepad -logitech rumblepad 2 wireless,και στα xp τ αμάξια μ ακούνε μια χαρά,χωρίς να είναι βάρκες όπως στα vista..Τί παίζει;; Δεν κατάλαβα αυτό που είχες γράψει ότι τα αμάξια δεν σ'ακούνε, δηλαδή δεν στρίβουν καλα κ.λ.π.Εγώ κατάλαβα ότι δεν σ'αγούγονται καλά δηλαδή έχει διαφορετικό ήχο η μηχανή τους.
darksoho33 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 παιδες μπερδεψατε τα μπουτια σας, αν στριβουν σαν βαρκες στα vista δεν ξερω τι να σου πω. εγω παλι στα xp το dirt εστριβε εντελως χαλια και στο xbox Μια χαρα. τι στο καλο εχουνε κανει δεν ξερω. ψαξε σε κανα φορουμ με παρομοιο προβλημα
p_under Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 ρε παιδια επειδη εχει γινει χαμος κ εχω ρωτησει ξανα κ δεν εβγαλα ακρη . μπορω να βαλω το DX10 σε xp . χωρις ομως να εχω προβληματα .
liopyr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 ρε παιδια επειδη εχει γινει χαμος κ εχω ρωτησει ξανα κ δεν εβγαλα ακρη . μπορω να βαλω το DX10 σε xp . χωρις ομως να εχω προβληματα . To DX10 σε Xp ξέχνα το. (αν ρωτάς γενικότερα). Να βελτιώσεις τα γραφικά του GRID συγκεκριμένα με κάποιο mod του, φυσικά μπορείς.
accipio Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Παίζει κανείς Online; Τις τελευταίες 2 μέρες είναι αδύνατον να συνδεθώ, μου βγάζει το μήνυμα "Your online connection has failed". Άλλος με το ίδιο πρόβλημα υπάρχει;
chek2fire Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Πως προσπαθείς στο auto η σε custom με όλα στο any?
accipio Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Όπως συνδεόμουν μέχρι τώρα: Πατάω Multiplayer › Online › Use existing account › Confirm › φαίνεται να κάνει Signing in και αμέσως μετά μου βγάζει το μήνυμα "Your online connection has failed".
pscrazy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Όπως συνδεόμουν μέχρι τώρα: Πατάω Multiplayer › Online › Use existing account › Confirm › φαίνεται να κάνει Signing in και αμέσως μετά μου βγάζει το μήνυμα "Your online connection has failed". Eισαι με original game? Γιατι και εγω εχω το ιδιο προβλημα με εσενα, το παιχνιδι μου το εφερε ο θειος απο την Αμερικη ομως !!!!
accipio Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Χμ, κι εμένα ο θείος μου το έφερε, αλλά από τον Καναδά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα