swiftech Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 καποια στιγμη κατανταει βαρετο αμα εχεις παιξει ολες τις πιστες.. το GTR γιατι δεν το βαλανε? λιγη βροχη ωραια θα ηταν..
vasilisga Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 παιδια εγω ασχοληθηκα πολυ λιγο μαζι του και αυτο γιατι το βαρεθηκα πολυ γρηγορα... ο δε χειρισμος του για τα πανηγυρια...
mitsos2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 ρε παιδια εχω κανει setup το grid αλλα μολις ξεκινισει μενει στο loading για πολυ ωρα αλλα δεν προχωραει
liopyr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 ρε παιδια εχω κανει setup το grid αλλα μολις ξεκινισει μενει στο loading για πολυ ωρα αλλα δεν προχωραει http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2723472&postcount=403
mitsos2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2723472&postcount=403 φιλε μουδεν το εχω σε iso σε rar το εχω κανωω exctract παταω το setup bat κανειι install και μετα play αλλα κολλαει στο loading
activex Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 φιλε μουδεν το εχω σε iso σε rar το εχω κανωω exctract παταω το setup bat κανειι install και μετα play αλλα κολλαει στο loading σίγουρα δεν έκανες extract κανένα Iso αντί για rar που νομίζεις ; (στο λέω γιατί το winrar και τα iso τα ανοίγει με τον ίδιο τρόπο) από εκεί και πέρα μάλλον κάτι θα παίζει με την ...έκδοση σου!
pcfan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 παιδια εγω ασχοληθηκα πολυ λιγο μαζι του και αυτο γιατι το βαρεθηκα πολυ γρηγορα...ο δε χειρισμος του για τα πανηγυρια... Αν είσαι και εσύ ένα θύμα του nfs τότε φυσικά και θα σου φαίνεται ο χειρισμός του για τα πανηγύρια.Στα nfs στρίβεις κανονικά με 300 χωρίς να σου φεύγει το αμάξι, όμως στην πραγματική ζωή ξέρεις ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.Αν στρίψεις με τέτοια ταχύτητα θα πεταχτεί το αμάξι, θα κάνει και τούμπες και θα γίνει και χαλκομανία.Τέτοιος είναι και ο χειρισμός του grid, όπως δηλαδή θα έκανε και στην πραγματικότητα το αυτοκίνητο.
GIANNIS400 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 παιδια καλημέρα, οπως ειπα και στο post#418 με ενδιαφερει το online του game, πηγα να μπω χθες online αλλα μου λέει οτι δε βρισκει δίκτυο, το δικτυο μου ειναι μια χαρα, μαλιστα πεζω και αλλα online παιχνιδια. To παιχνιδι ειναι original αγορασμένο απο πλαισιο. τι να παιζει ξερει κανεις? μηπως χρειαζεται κανα patch για να μπω online?
activex Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 παιδια καλημέρα, οπως ειπα και στο post#418 με ενδιαφερει το online του game, πηγα να μπω χθες online αλλα μου λέει οτι δε βρισκει δίκτυο, το δικτυο μου ειναι μια χαρα, μαλιστα πεζω και αλλα online παιχνιδια.To παιχνιδι ειναι original αγορασμένο απο πλαισιο. τι να παιζει ξερει κανεις? μηπως χρειαζεται κανα patch για να μπω online? αν έχεις firewall κανε allow το grid ή απενεργοποίησε το για λίγο να δεις αν φταίει αυτό...
pcfan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μήπως κάποιος απο εσάς μπορεί να αφιερώσει μισό λεπτό να μου ανεβάσει έναν φάκελο για το παιχνίδι διότι το ξαδελφάκι μου άρχισε να σβήνει αβέρτα φακέλους;Ο φάκελος είναι σ'αυτό το path C:/Program Files/Codemasters/GRID/cars/r10
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 http://rapidshare.com/files/248229020/r10.zip
pcfan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 http://rapidshare.com/files/248229020/r10.zip Σε ευχαριστώ φίλε μου για το αρχείο και για το πόσο γρήγορα το πόσταρες.
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μπορείτε να μ εξηγήσετε,πως στο ίδιο παιχνίδι,με τ ίδιο gamepad -logitech rumblepad 2 wireless,και στα xp τ αμάξια μ ακούνε μια χαρά,χωρίς να είναι βάρκες όπως στα vista..Τί παίζει;;
pcfan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μπορείτε να μ εξηγήσετε,πως στο ίδιο παιχνίδι,με τ ίδιο gamepad -logitech rumblepad 2 wireless,και στα xp τ αμάξια μ ακούνε μια χαρά,χωρίς να είναι βάρκες όπως στα vista..Τί παίζει;; Μπορεί να παίζει κάτι με τους οδηγούς της κάρτας ήχου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα