_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Άλλη μία ερώτηση από εδώ: Πως στο καλό θα παίξω με αυτό το gamepad; http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978188&product=1022547 Όταν πάω να αλλάξω τα πλήκτρα, είναι σαν να μην μου το αναγνωρίζει καθόλου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εχμ λίγο καθυστερημένα... Μου το έκανε και,μένα με άλλο pad,και πήγαινα στο control panel που ρυθμίζεις και καλιμπράρεις το pad,και αφού έκανα όλες τις κινήσεις και πατούσα όλα τα κουμπιά μετά μπαίνοντας στο game,έπαιζα κανονικά.
S2Katana Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Εχμ λίγο καθυστερημένα...Μου το έκανε και,μένα με άλλο pad,και πήγαινα στο control panel που ρυθμίζεις και καλιμπράρεις το pad,και αφού έκανα όλες τις κινήσεις και πατούσα όλα τα κουμπιά μετά μπαίνοντας στο game,έπαιζα κανονικά. Εγώ παρά το calibration, εξακολουθώ να μην μπορώ να το παίξω με ένα παλιό gamepad...
frenzy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Άλλη μία ερώτηση από εδώ: Πως στο καλό θα παίξω με αυτό το gamepad; http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978188&product=1022547 Όταν πάω να αλλάξω τα πλήκτρα, είναι σαν να μην μου το αναγνωρίζει καθόλου. Εγώ παρά το calibration, εξακολουθώ να μην μπορώ να το παίξω με ένα παλιό gamepad... Δεν παίζει με παλια pads. Δοκιμάστε αυτό να περάσετε keyboard κουμπια στο pad. ControlMK
activex Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 εχει καταλαβει κανεις οτι η εκδοση του θειου παιζει κανονικα Online? δεν ξερω αν εχει ποσταριστει αλλα εγω προσφατα το ανακαλυψα και ειπα να το φωναξωωωωω
liopyr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 εχει καταλαβει κανεις οτι η εκδοση του θειου παιζει κανονικα Online? δεν ξερω αν εχει ποσταριστει αλλα εγω προσφατα το ανακαλυψα και ειπα να το φωναξωωωωω Yeap.\ Και το Dirt έπαιζε.
activex Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Yeap.\Και το Dirt έπαιζε. ωραια ιδεα! μπαινω για τεστ
liopyr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 ωραια ιδεα! μπαινω για τεστ Στο dirt>? Δεν νομίζω πως θα βρεις κανένα να παίξεις...
activex Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 δεν ξερω αν φτεει αυτο αλλα μου κανει disconnect. ισως επιδη καταλαβε οτι αν τρεξω μονος μου θα βγω δευτερος ερωτιση...ξερεις αν στο grid πρεπει να εχεις το ιδιο Patch για να παιξεις Online με φιλους?
S2Katana Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δεν παίζει με παλια pads. Δοκιμάστε αυτό να περάσετε keyboard κουμπια στο pad. ControlMK Oops, τώρα το είδα αυτό.Tnx, θα το δοκιμάσω!
liopyr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 ερωτιση...ξερεις αν στο grid πρεπει να εχεις το ιδιο Patch για να παιξεις Online με φιλους? Ιδέα δεν έχω./.
papiadyths Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχει κάποιος εδώ που να παίζει με gamepad και συγκεκριμένα με τον "σταυρό" και όχι με το αναλογικό μοχλό ? Έχω εξαντλήσει κάθε περιθώριο υπομονής και ψαξίματος σε forums και ρυθμίσεων στα settings (σχεδόν κάθε συνδιασμό έκανα) και δεν μπορώ να παίξω . το τιμόνι γυρίζει εντελώς είτε από τη μία είτε από την άλλη ,δεν υπάρχει μέση λύση.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Και γω γι'αυτό το λόγο το παράτησα το παιχνίδι. Μάλιστα, πήρα και αναλογικό pad, ελπίζοντας να έχω καλύτερο έλεγχο στο τιμόνι,αλλά απογοητεύθηκα. Ίσως έχω πολλές απαιτήσεις..
liopyr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Eμένα ο αναλογικός ps2 μια χαρά με βολεύει...
papiadyths Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Με αναλογικό και εγώ μπορώ να το κάνω να παίξει με χίλια ζόρια και άπειρο ψάξιμο . Ωστόσο θέλω να παίζω με τον σταυρό και μόνο . τόσα χρόνια έτσι έχω μάθει να παιζω παιχνίδια δε μπορω να το αλλάξω. Καμια ιδέα κανείς ??
adi32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Αυτο το παιχνιδι ειναι οτι καλυτερο εχει βγει σε racing για pc Στο μονο που υστερει ειναι το drift νομιζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα