Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 • Support for TrackIR Yes! Πάλι καλά που αποφάσισαν να το βάλουν.
Strategos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 εγω παντως με το 1.1patch και το rumblepad 2 δεν εχω κανενα απο τα απο πανω προβληματα.
cbr600RR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 στα graphic options ..στο antialising .. το εχω βαλει στο ανωτερο 16xQCAA στα 1280χ1024 . το VSync το εχω OFF .. τι ακριβως κανει το VSync? αν το βαλω ΟΝ βελτιωνει τπτ? επισης μετα το 16xQCAA εχει σαν επιλογες τα LEVEL1 .. LEVEL2 ... μεχρι το LEVEL8.. αυτα τι ακριβως ειναι ξερει καποιος? εχω την 9800gtx
Voodooman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Πιστεύω πως αυτές τις επιλογές (Anti-aliasing, Filtering, VSync) είναι καλύτερα να τις έχεις στο 'application controlled" στους drivers της VGA σου. Η συντριπτική πλειοψηφία των σύγχρονων παιχνιδιών έχουν αυτές τις επιλογές στα options τους, οπότε καλύτερα να τα ρυθμίζεις από εκεί. Τώρα το Vsync. Ας πούμε ότι το monitor σου υποστηρίζει refresh rate 60MHz στην ανάλυση που παίζεις. Αν το βάλεις στο On, τότε τα FPS που βγάζει το παιχνίδι δεν θα ξεπεράσουν ποτέ τα 60. Αυτό υποτίθεται ότι σου προσφέρει ομαλότερο gameplay, αλλά νομίζω ότι πρακτικά δεν σου προσφέρει και πολλά. Προσωπικά δεν έχω δει τίποτα διαφορές είτε το έχω on είτε off. Για το GRID τώρα, αυτα τα levels που έχει είναι απλοποιημένες επιλογές για τα διαφορετικά είδη FSSA που υποστηρίζει η κάρτα. Όσο υψηλότερο το FSAA level, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα. Αφού παίζεις σε "μεσαίες" αναλύσεις, βάλ'το στο level 8, η VGA σου το σηκώνει άνετα. Ωραίο παιχνίδι το GRID, αλλά καθόλου racing, ρε παιδί μου. Η μόνη του αξία είναι το career mode, αν το τελειώσεις, δεν σου δίνει κανένα κίνητρο να συνεχίσεις να παίζεις. Αν πας να παίξεις racing day, ούτε τους χρόνους σου δείχνει ωραία, ούτε καμμία επιβράβευση, ούτε τίποτα.
cbr600RR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Πιστεύω πως αυτές τις επιλογές (Anti-aliasing, Filtering, VSync) είναι καλύτερα να τις έχεις στο 'application controlled" στους drivers της VGA σου. Η συντριπτική πλειοψηφία των σύγχρονων παιχνιδιών έχουν αυτές τις επιλογές στα options τους, οπότε καλύτερα να τα ρυθμίζεις από εκεί.Τώρα το Vsync. Ας πούμε ότι το monitor σου υποστηρίζει refresh rate 60MHz στην ανάλυση που παίζεις. Αν το βάλεις στο On, τότε τα FPS που βγάζει το παιχνίδι δεν θα ξεπεράσουν ποτέ τα 60. Αυτό υποτίθεται ότι σου προσφέρει ομαλότερο gameplay, αλλά νομίζω ότι πρακτικά δεν σου προσφέρει και πολλά. Προσωπικά δεν έχω δει τίποτα διαφορές είτε το έχω on είτε off. Για το GRID τώρα, αυτα τα levels που έχει είναι απλοποιημένες επιλογές για τα διαφορετικά είδη FSSA που υποστηρίζει η κάρτα. Όσο υψηλότερο το FSAA level, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα. Αφού παίζεις σε "μεσαίες" αναλύσεις, βάλ'το στο level 8, η VGA σου το σηκώνει άνετα. Ναι.. στο nvidia control panel το anti-alising το εχω "application controlled" οποτε μεσα απο το option menu του GRID το αλλαζω.. σαν ανωτερη επιλογη εχει αυτο το 16xQCAA και μετα εχει αυτα τα levels 1-8.. γιαυτο και ρωτησα.. το Vsync καταλαβα τι κανει.. το δοκιμασα κιολας δε μπορω να πω οτι ειδα καποια σουπερ εμφανη διαφορα.. οποτε το αφηνω Off.. τελικα να βαλω το Level8 η να αφησω το 16xQCAA ? ..αναλυση οθονης 1280χ1024 .. 19 LG ευχαριστω..
chek2fire Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Από τι φένετε κάναν reset τους server γιατί είχαν βρει ένα πρόβλημα που μπορούσες να παίρνεις βαθμούς χωρίς καν να τρέχεις σε αγώνες. http://news.softpedia.com/news/Codemasters-Responds-to-GRID-Complaints-89354.shtml και μολις είχα ανέβει κατηγορία γμτ.
thickasabrick Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Έκανα εγκατάσταση το παιχνίδι, πέρασα καπάκια το patch 1.2 και το αντίστοιχο no-dvd crack. Με το που τελειώνω τον πρώτο αγώνα στο grid mode με πετάει έξω. Όσο κοίταξα το θέμα δεν είδα κάτι παρόμοιο αν και έχω περασμένους drivers για το rumblepad της logitech αλλά παίζω με πληκτρολόγιο. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Επειδή είναι ελαφρός κουραστικό το στρίψιμο με το pad,μπορεί κάποιος να μου πει αν αξίζει το αναλογικό ή ακόμα και μια τιμονιέρα; Εσείς με τι βολεύεστε καλύτερα;
mavlamemos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Επειδή είναι ελαφρός κουραστικό το στρίψιμο με το pad,μπορεί κάποιος να μου πει αν αξίζει το αναλογικό ή ακόμα και μια τιμονιέρα;Εσείς με τι βολεύεστε καλύτερα; αξιζει ο αναλογικος.δεν κουραζει καθολου και στο drift μπαινεις κομματια.εχεις και ευκολοτερο ελεγχο του αυτοκινητου.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Εννοείς πως βολεύει περισσότερο και από τιμόνι;(στο χειρισμό,άλλο θέμα το χωροταξικό)
mavlamemos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 αναλογα τι σε βολευει μετα απο κει.δεν αναφερομαι στο χωροταξικο.δεν κανεις καμια κουραστικη κινηση στα χερια αρα το απολαμβανεις.να σου πω δεν εχω βαλει ακομα την τιμονιερα πανω αλλα πιστευω οτι ο αναλογικος ειναι πολυ καλος.στο dirt μου ειχε φυγει η πιστη να στριβω οσαν τον (μπιιιιιιπ).εδω ακομα δεν το εχω επιχειρησει.
john2gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Ultra High Quality Mod Changes by Ultra high the Mod: Increased representation distances for shade on the individual distances (not yet final), about factor 1,5 Increased detail distance for the distance representation: before 30m now 1000m Mip mapping attitudes changed, textures will should up to max. Range of vision be represented sharply now. Dissolution delimitation for smaller diagram maps circumvented (starting from V10) Mirror not only on from but the dissolution selectable low-1024*256 medium-2048*512 high-4096*1024 ultra-8192*2048 in connection with enhanced Ultra Mod finally a tidy rear view mirror however swallows much achievement (ca50%) In all Ingame AA-Modis the parameters adapted. Rear view mirror becomes bspws. also smoothed. Detail stage Ultra High for the vehicles: Representation as in the Replay mode! Representation of the vegetation somewhat drilled out. In the highest stage to 4000m visibly of it to 1200m in high detail Attitudes for shade and reflections adapted, from 128 to 4096 directly selectablly, with the reflections in the HQ-mode are generated more textures (Std 6 - HQ 15) Damage now for environment and car separately activatable. Representation delimitation for Parktikel and emitters raised. Particle option Ultra are 6000, Ultra High are 9000 particles. Shaderoptionen somewhat " frisiert" for better representation. Or other little thing I forgot, on occasion still one supplemented certainly. http://files.filefront.com/Ultra+High+V107z/;11371555;/fileinfo.html Καλού κακού, κάντε backup προτού περάσετε το Mod
sheik Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μια ερωτηση ρε παιδια για οσους παιζουν online. Εδω και 5-6 μερες που αρχισα να παιζω μου συμβαινει το εξης σπαστικοτατο. Παιζω ranked αγωνες, ανεβαινω ranking,φτανω π.χ "pro", αλλα την επομενη φορα που θα ξαναπαιξω online,πεφτω παλι στο "rookie".Εχει συμβει 3-4 φορες.Το μεσημερι π.χ ημουν Sr.Pro και μολις πριν μπηκα να ξαναπαιξω και ημουν rookie. Συμβαινει σε κανεναν αλλο?
tonypapadovic Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Άλλη μία ερώτηση από εδώ: Πως στο καλό θα παίξω με αυτό το gamepad; http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978188&product=1022547 Όταν πάω να αλλάξω τα πλήκτρα, είναι σαν να μην μου το αναγνωρίζει καθόλου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
KnightRider Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Aνακάλυψα πως μπορώ να βγάλω το blur και το postprocess και η εικόνα είναι πολύ καθαρή και επισης αναβαίνουν τα fps. Λοιπόν πάτε C:\Documents and Settings\το user σας\Τα έγγραφά μου\Codemasters\GRID\hardwaresettings και κάνετε ανοιγμα το αρχείο hardware_settings_config με το WordPad και πρέπει να βρείτε αυτο που γράφει <postprocess enabled="true" blur="false" /> εκει που γράφουν ''true'' θα βάλετε και στα δυο ''false'' και το κλείνετε και τρέξτε το παιχνίδι κανονικά και πηγαίνετε στα options και πάτε εκει που λεει graphics settings και στο Multisampling βάλτε το Level 2 ή 4XMSAA και αν το θέλετε έντονα τότε Level 1 ή 2XMSAA Kαι αν θέλετε το παιχνίδι να τρέχει πιο γρηγορα περίπου 70 fps γράψτε ''false'' στα Shadows <shadows enabled="false" size="1024" maskQuality="1" /> Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2008 από KnightRider
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα