Προς το περιεχόμενο

Race Driver: Grid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 539
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παιδια μερικες ερωτησεις.

Εχω την εκδοση PC,στα graphic options ,κατω που γραφει back,undo, advanced options εχει esc για το back, ctrl για το undo και το πανω βελακι για τα advanced options.Πως παω στα advanced εφοσον με το πανω βελακι απλα πλοηγεισαι εκει που ηδη βρισκεσαι?

Δεν είναι το πάνω βελάκι αλλά το shift.

Δημοσ.

Όντως το 1.1 έχει πρόβλημα ασυμβατότητας με τους drivers της logitech είτε για τιμονιέρα είτε για τυχόν gamepad. Δεν σε πετάει έξω στα καλά καθούμενα, απλώς όταν πατήσεις exit to windows κλείνει με error στο ntdll.dll . Έχει αναφερθεί στο site της codemasters, είπαν ότι βρήκαν λύση για το bug αλλά θα πρέπει να περιμένουμε το επόμενο patch που θα την περιέχει. Εν τω μεταξύ για ομαλό κλέισιμο του grid όταν είσαι στο κύριο μενού αντί να πατήσεις exit πάτα alt + F4.

Δημοσ.

ναι, δεν είπα κάτι διαφορετικό. Ακόμα και το ότι σε πετάει έξω δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα, απλά καλύτερα με ALT+F4 για να μην γεμίζεις το log του drwatson

Δημοσ.

To παιχνίδι έχει γενικότερα πρόβλημα με την momo μου. Πριν το patch κάποιες φορές δεν δούλευε το force feedback. Τώρα, μετά το patch, δουλεύει πάντα κανονικά, αλλά κάποιες φορές δεν ανάβει η ένδειξη του force feedback.

Επίσης μετά το patch λύθηκαν και τα προβλήματα που είχα με το framerate. Κάποιες φορές έπεφταν τα καρέ, ενώ κάποιες άλλες το παιχνίδι πήγαινε υπερβολικά γρήγορα!

Τελικά το παιχνίδι έχει κάτι το κολλητικό, σαν το dirt. Δεν με ξετρέλανε, αλλά και δεν μπορώ να παρατήσω. Το κακό είναι ότι δεν το αντιμετωπίζω ως καθαρό racing. Δεν κοιτάω ποτέ τους χρόνους (και δεν έχουν και καμμιά σημασία εδώ που τα λέμε), κοιτάω μόνο να τερματίζω ψηλά, να παίρνω λεφτά, να αγοράζω καινούργια αυτοκίνητα. Και όλα αυτά δεν νομίζω ότι είναι καλά για ένα racing.

Δημοσ.

Ρε παιδια τελειωσα το game και μου βγαζει εναν αγωνα στο τελος

στο extreme difficulty 1-1 σε μια πιστα με 3 γυρους και επαθλο 15εκ.

Υπαρχει κανενας που να τον κερδισε?

Δοκιμασα τα παντα ακομα κνα τον τρακαρω στην πρωτη στροφη βγαζοντας τον off αλλα τιποτα!

Δημοσ.

Μπα φιλε μην προσπαθεις τετοια, ενα που μου αρεσει σε αυτο το παιχνιδι ειναι οτι αν κανεις μαγκιες στο τελος θα βγεις εσυ εξω..

Απλα θελει 3 τελειους γυρους στο λε μαν..

Γενικα αυτες οι κοντρες ειναι αρκετα ενδιαφερουσες..

Δημοσ.

Ρε παιδια αυτο με το feedback και τα ποσοστα που εχει τι ειναι?

Αν τα ρυ8μισεις στο 100% κανουν πιο ευκολο το παιχνιδι?

Ποιο δυσκολο πως γινεται?

μονο εκεινο με το steering ξερω που το βαζεισ στο -10

ΞΕρει κανεις????

Δημοσ.

γεια σας παιδια!

εχω ενα προβλημα με το grid εχω περασει το ντεμο και ο υπολογιστης δεν το παιζει :cry: (δεν ξεκιναει καθολου το παιχνιδι) η καρτα γραφικων μου ειναι η ati hd3850.

Θα μπορουσε ισως καποιος να με βοηθησει? ευχαριστω εκ των προτερων :mrgreen:

υ.γ εχω περασει και τους catalyst 8.6 λετε να φταινε αυτοι?

Δημοσ.

Το έχει τρέξει κανείς με κάποιο άλλο gamepad όπως της saitek. Δεν έχω βρεί άκρη αν και το τελευταίο patch κάτι αναφέρει.

Δημοσ.

patch 1.2 Changelog:

• Fix for errors generated on game shutdown

• Support for TrackIR

• Online experience points: more points awarded for completing longer races

• Assists on/off toggle added to session creation and browsing

• Additional championships added to event voting (event voting screen now scrolls to see additional championships)

• Fix for failure to recognise some devices in user-created action map presets, including Logitech Cordless Rumblepad 2.

• Fixed GRID startup issue where it appears as a process in Task Manager but fails to run

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...