S2Katana Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Kαλα ανοιγεις μεγαλη συζητηση τωρα, η οποια βεβαια δεν καταληγει πουθενα.Το Forza το εχω παιξει, δεν ειναι τιποτα το τρομερο.Ενα GT για το 360 ειναι. Ενας ειναι ο απολυτος simulator, Live For Speed!
trib Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 αν μάθεις να χειρίζεσαι το αμάξι και ταυτόχρονα να είσαι συνέχεια πατημένος και να μπαίνεις driftarontas σε κάθε στροφή είτε να driftareis και στις ευθείες και παντού , ε δεν πρόκειται να το αφήσεις το χειριστήριο. Κοινώς αν ξέρεις να πάιζεις καλά , είναι απλά το καλύτερο. Ρεαλιστικός ήχος και χειρισμός.
privateer Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Race Driver: Grid World Trailer [gt]30611[/gt]
Marcos_Aurilius Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δύο πραγματάκια: 1ον, αυτό που το παλικάρι στην πρώτη σελίδα προσπαθούσε να πεί, είναι ότι ο αεροδυναμικός διαχύτης δεν ρίχνει σκιά πάνω στο δρόμο, όπως το υπόλοιπο μοντέλο (απενεργοποιημένο το cast shadows του συγκεκριμένου mesh, όπως και άλλων, πιθανότατα για να μην εκτοξευθούν οι απαιτήσεις). 2ον, ελπίζω τα αυτοκίνητα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να λερώνονται στην διάρκεια του αγώνα, γιατί αυτή η υπερβολική γυαλάδα ρίχνει κατακόρυφα τον ρεαλισμό... Κι ένα τελευταίο, αφού είδα το βίντεο: physics πολύ καλά, ρεαλισμός στην κίνηση των οχημάτων όχι και τόσο...
migf1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Kαλα ανοιγεις μεγαλη συζητηση τωρα, η οποια βεβαια δεν καταληγει πουθενα.Το Forza το εχω παιξει, δεν ειναι τιποτα το τρομερο.Ενα GT για το 360 ειναι. Ενας ειναι ο απολυτος simulator, Live For Speed! Ψηφίστηκε βίντεο της χρονιάς από την κοινότητα του LFS: Welcome to LFS "Must see" κατά τη γνώμη μου!
Bigi444444 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Καλά από γραφικής απόψεως έχουμε ξεγύγει.Το θέμα είναι όμως ότι και με τέτοια γραφικά δύσκολα κολλάμε σε παιχνίδι.Τη μηχανή του dirt θα έχει αυτό εδώ;
privateer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Hands On: Grid http://www.g4tv.com/xplay/previews/20907/Hands_On_Grid.html
polonos1313 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 λιγο πιπ@ μου φαινεται δεν ξερω γιατι Me too!!!! Πολύ arcade μου φέρνει!!! (γιατί σε ένα review που διάβασα έγραφε οτι θα είναι πιο πολύ sim)
privateer Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 http://www.jeuxvideo.fr/race-driver-grid-videos-gameplay-actu-130652.html
Voodooman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Τα γραφικά του συνηθισμένα καλά, ιδίως αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για screenshots. Από gameplay δεν περιμένω τίποτα σοβαρό από τους codemasters. Λογικά δεν θα είναι τόσο βαβουριάριοκο όσο τα NfS, αλλά δεν περιμένω και κανέναν σοβαρό εξομοιωτή.
polonos1313 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Μπα, ένα καλογυαλισμένο TOCA θα είναι. Και εγώ έτσι το βλέπω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα