kostacurtas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Mods for better quality in Race Driver: Grid For Race Driver: Grid, which is currently selling quite well, there are several mod projects dealing with the visual quality and it's tuning. In the official Grid forum and at 3dcenter.de there are config files available, which allow more options than the normal game menu does. The principle is the same as with for example Crysis: The switches in the game's menu represent numbers, which can be altered unrestricted via config tuning. This is how some high quality mods, which for example increase the visibility range or improve the shadow texture and reflections, have been made already. But there are also mods for weak PCs or so called realism mods, which make the originally yellow tinted Grid look more real. It is most important to save your game data before installing a mod. In the gallery below, you will find some pictures of mods. Mod-Packs (High/Low) (3dcenter.de) Grid realism mod (3Dcenter.de) Ultra High GFX mod for grid Ultra High Quality (3dcenter.de) Realism mod (3dcenter.de) Ultra High GFX mod (Προσεξτε αυτο το mod γιατι μερικοι αναφερουν οτι δεν βελτιωνει τιποτα και παραλληλα ριχνει πολυ τα FPS)
Daredevil 1994 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 I'll pass Δε μου φαίνεται να κάνει και καμία σοβαρή βελτίωση. τα γραφικά του GRiD έχουν τη δικιά τους "μαγική" φύση. Δε χρειάζονται mods
lerikosa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Πριν λιγο τα εβαλα και επαιξα, τα γραφικα ειναι μαγευτικα και η ολη παρουσιαση εντυπωσιακη, αλλα ο χειρισμος ειναι απαραδεκτος. Το αμαξι στριβει με το παραμικρο, τα αλλα αμαξια σε βαρανε και καταστρεφεις το αμαξι, και γενικα σε 20 δευτερολεπτα εχεις ενα ωραιοτατο GAME OVER!!! Κριμα γιατι τα γραφικα φυσανε κυριολεκτικα...
kostacurtas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 kostacurtas το realism mod τι κανει ξερουμε? Καμια σχεση με ρεαλισμο στο gameplay κομματι του παιχνιδιου p3tran... Μακαρι να γινει κατι για αυτο γιατι δεν παλευεται το παιχνιδι... Ειναι "πειραγμενα" τα αρχεια effects.xml και lighting.xml για να φαινονται πιο κοντα στην πραγματικοτητα τα γραφικα.
S2Katana Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 kostacurtas το realism mod τι κανει ξερουμε? Κάπου είχα διαβάσει για κάτι edits στα αρχεία του παιχνιδιού, που βελτίωναν τα ''physics''(λέμε τώρα).
Galis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 που το κατεβαζουμε το realism mod ακριβως.Sorry αλλα γερμανικα γιοκ
Daredevil 1994 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 @ lerikosa & all the others: Γιατί παραπονιέσται τόσο πολύ για τον χειρισμό? Το παιχνίδι βγαίνει ΑΝΕΤΑ στο extreme! Τόσο καλός είμαι πια?
kostacurtas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 που το κατεβαζουμε το realism mod ακριβως.Sorry αλλα γερμανικα γιοκ Το Realism Mod το "δουλευει" ο χρηστης με το nickname dargo στο 3dcenter.de. Επειδη ακομα ειναι υπο αναπτυξη δεν υπαρχει ενα αρχειο που να το κανει εγκατασταση αλλα ο dargo βγαζει ξεχωριστα τα "πειραγμενα" αρχεια για καθε πιστα που ασχολειται. Οποτε ξαψε στο 3dcenter.de για post του dargo σαν αυτο. Τα "πειραγμενα" αρχεια τα κανει attach στα post. Τα αρχεια ειναι μια πρωτη προσπαθεια (beta) και δεν εχουν βγει ακομα για ολες τις πιστες. Αν θες κατι λιγοτερο εξεζητημενο και να δουλευει σε ολο το παιχνιδι μπορεις να κλεισεις το HDR και το blur. Θα φαινεται πιο ρεαλιστικο ετσι. Πηγαινουμε και ανοιγουμε με το Wordpad το αρχειο: documents\codemasters\grid\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml και θετουμε τα postprocess και blur στο false.
lerikosa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 @ lerikosa & all the others: Γιατί παραπονιέσται τόσο πολύ για τον χειρισμό? Το παιχνίδι βγαίνει ΑΝΕΤΑ στο extreme! Τόσο καλός είμαι πια? Αδελφε, πρεπει να εισαι γκουρου της οδηγησης. Και μονο που το λες οτι το βγαζεις στο extreme ανατριχιαζω!!! Αν ειναι δυνατον. Εγω πανω απο 30 δευτερολεπτα δεν εχω επιζησει. Μονο αν παω με 10 χιλιομετρα και κανω πλακα στους θεατες....:cry: Ημαρτον!!!
Galis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 και εγω extreme με βοηθηματα παιζω και βγαινει σχετικα ευκολα
koulouri Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 και εγω extreme με βοηθηματα παιζω και βγαινει σχετικα ευκολα μια απο το ιδια..
kostacurtas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Race Driver: GRID - Patch Available NOW (190MB) Patch Download Mirror Patch Download Mirror GRID Patch change list
Daredevil 1994 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 @ Patch: Επιτέλους βγήκε το έρημο Αύριο θα check-άρω αν έχει βγει στο XBL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα