Coma_Black Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Εμένα πάλι δεν μου άρεσε καθόλου όλα τα αυτοκίνητα έμοιαζαν ίδια στον χειρισμό δεν ήταν καθόλου σταθερά και οκ ήταν το αντίθετο του Pro Street σε εκείνο μου είχε αρέσει ο χειρισμός τον αυτοκινήτων απλα ήταν βαρετό γιατι όλοι οι αγώνες ήταν σε πολυ βαρετές πίστες.. Υπέροχα γραφικά μπορω να πώ αλλα μέχρι εκεί. Αντε να βγεί το Gran turismo για PC δεν μπορώ αλλο..
liberostelios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δυστυχώς, είναι πολύ βαρεμάρα! Εμένα δε μου δίνει κάποιο κίνητρο για να παίζω... Έπαιξα 5-6 αγώνες και βαρέθηκα. Δεν είναι τόσο η "arcade" αίσθηση ή κάτι άλλο, είναι ότι δε σε κρατάει κάποια "ιστορία" ή κάτι τέτοιο. Αντε να βγεί το Gran turismo για PC δεν μπορώ αλλο.. Μακάρι, αλλά δεν το βλέπω! Μάλλον για μεγάλο ψέμα το κόβω, την συγκεκριμένη είδηση... Άλλωστε, δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, σωστά;
Arioch79 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Απλά το καλύτερο racing game ever, ΙΜΗΟ. Έχω παίξει από το super cars 2 και το Lotus esprit challenge μέχρι το GT στο PSX και το DiRT, κανένα δεν με εντυπωσίασε και με κράτησε όσο αυτό (μιλάμε πάντα για racing GAMES, όχι εξομοιωτές, αν και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις γίνεται αρκετά ρεαλιστικό). Το μόνο με το οποίο μπορώ να το συγκρίνω (σε πόρωση), είναι το colin mcrae 2.
polonos1313 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Η αίσθηση της επιτάχυνσης στην F1 είναι απλά απίστευτη!Arcade αλλά γ@μεί Έχει και Formula 1 το παιχνίδι????
pappous_soulis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Στο race day μόνο Formula 3 έχω βρει,στο carrer όμως είχε μια πίστα με formula 1. (αν δεν τα μπερδεύω γιατί είμαι και ολίγον άσχετος ^^)
kostacurtas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Πιστες οπου γινονται και αγωνες F1 οντως υπαρχουν. Οπως το Spa-Francorchamps και το Istanbul Park. Μονοθεσιο F1 ομως δεν υπαρχει στο GRID.
vlachaquito Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 μαγκες εχει δοκιμασει κανεις το μουλτι?? Μπηκα χθες και επαιζε μια χαρα,αλλα μου φαινεται σημερα μας εκοψαν...
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Πιστες οπου γινονται και αγωνες F1 οντως υπαρχουν. Οπως το Spa-Francorchamps και το Istanbul Park. Μονοθεσιο F1 ομως δεν υπαρχει στο GRID. Λάθος έκανα τελικά.Δεν υπάρχει F1 στο Grid. F3 είναι,έπαιξα σήμερα αγώνα.Πάντως τα σπάει
soilworker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Τελικα μια χαρα παιζει με την 8400 με 1024x768 που δεν με πιστευατε... Παντως τα σπαει πολυ αγρια
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Σημερα το τερματισα, @ medium και χωρις cheats. Ειναι απολαυση και οχι και πολυ ευκολο με το πληκτρολογιο. Καλα αμαξια ολα, αλλα μου την εσπασε ενα πραγμα μονο. Το οτι δεν εχει πολλες πιστες. Ειχα βαρεθει να παιζω τις ιδιες και τα reverse τους...
pappous_soulis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Ειχα βαρεθει να παιζω τις ιδιες και τα reverse τους... Indeed... TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ 10 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ?
Tzimmys Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Παιδιά απλά γαμάτο. Φοβερά γραφικά, πολύ καλή αίσθηση οδήγησης, πάρα πολύ καλός ήχος,δύσκολο και μου αρέσει, τι να πω ρε παιδιά, είναι κόλημα. θα ήθελα να έχω καλύτερη gpu να βάλω τα φίλτρα στο full. Το πιο πώρωση αμάξι που οδήγησα είναι το skyline. ΠΩΣ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΥΣΑΕΙ!!!!
S2Katana Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Ολά καλά, όλα ωραία, αλλά αυτό δεν ισχύει με τίποτα. πολύ καλή αίσθηση οδήγησης
vlachaquito Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Παιδιά απλά γαμάτο. Φοβερά γραφικά, πολύ καλή αίσθηση οδήγησης, πάρα πολύ καλός ήχος,δύσκολο και μου αρέσει, τι να πω ρε παιδιά, είναι κόλημα. θα ήθελα να έχω καλύτερη gpu να βάλω τα φίλτρα στο full. Το πιο πώρωση αμάξι που οδήγησα είναι το skyline. ΠΩΣ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΥΣΑΕΙ!!!! ρε παιδια ενα αχτι εχω... Να αγορασω αυτο το αυτοκινητο!!! Σε οποιο παιχνιδι και να παιξω, ειναι το απιστευτο αυτοκινητο!!!! Μα τοσο καλο ειναι στην πραγματικοτητα?? Ελεοοοςςςςς :-D :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα