Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Ώχου, πρέπει να βρω κι εγώ τον δικό μου σε κάποια φάση...
Sadamiraq Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Τον δικο μου τον θειο τον λενε Reloaded παντως....
soilworker Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Ρε παιδια να ρωτησω κατι? Ειχα δει καπου τις υποστιριζομενες gpu και δεν ειχε την 8400...Δεν θα μου παιζει δηλαδη? Να ξερω μην απασχολω τον θειο μου τζαμπα...
Sadamiraq Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Kοιτα ρε φιλε δεν ειναι οτι δεν το υποστιρηζει απλως δεν το αναφερει γιατι αν και μπορεις να το ανοιξεις θα εχεις 3-4 fps περιπου πχ δλδ οχι σε επιπεδο που μπορεις να παιζεις
OROKUSAKI Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 η 8400 gs ειναι ΑΘΛΙΑ ΚΑΡΤΑ.... Παρε απο 8800gt και πανω αν θελεις για gaming.... Και πες μας τι επεξεργαστη και τι RAM εχεις? Θα πω στο θειο μου να μου το φερει. Τουλαχιστον με το δικο μου pc θα παιζει πολυ καλυτερα απο το δικο σου!!!
Tzimmys Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Ρε παιδια να ρωτησω κατι? Ειχα δει καπου τις υποστιριζομενες gpu και δεν ειχε την 8400...Δεν θα μου παιζει δηλαδη? Να ξερω μην απασχολω τον θειο μου τζαμπα... Γιατί, θα του πέσει τίποτα? Για αυτή τη δουλειά δεν τον έχεις? Κατέβασέ το, βάλτα όλα στο minimum και δοκίμασέ το. Αν δεν παίζει, δεν χάλασε ο κόσμος. Δώστο σε κανέναν φίλο σου για να τον βγάλεις από τον κόπο να το κατεβάζει ή κράτα το για τη στιγμή που θα αλλάξεις κάρτα. Στη θέση σου θα το δοκίμαζα.
S2Katana Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Συνεργάζεται ελεεινά με την G25 μου, απαίσια συμπεριφορά και μόλις 200+ μοίρες turn in!
OROKUSAKI Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Απορω γιατι πηρε μια το low -end καρτα.... Εγω θα το ειχα σπασει το pc αν ειχα τετοια καρτα.!!
OROKUSAKI Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Συνεργάζεται ελεεινά με την G25 μου, απαίσια συμπεριφορά και μόλις 200+ μοίρες turn in! Σε τι settings παιζες το game? παιζει με full settings?
pappous_soulis Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Σε τι settings παιζες το game? παιζει με full settings? Πανσοφότατε μεγιστάνα της γνώσης και του πνεύματος,πως τα καταφέρνεις και είσαι πάντα off?
Voodooman Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Πανσοφότατε μεγιστάνα της γνώσης και του πνεύματος,πως τα καταφέρνεις και είσαι πάντα off? Τώρα γιατί το κάνεις αυτό;;;; Τα posts του λεβέντη είναι ανθολογίας, χωρίς τον OROKUSAKI το insomnia θα ήταν για πέταμα!!! Αλλά αν δεν κάνω λάθος, και ο ίδιος είχε μια χάλια κάρτα και μας παρακαλούσε να του προτείνουμε τρόπο να την χαλάσει, ώστε η μαμά του να του πάρει άλλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα