pappous_soulis Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Τώρα που το ανέβασα στο Youtube (πατήστε το watch in high quality, κάτω από τα views) στα πόσα με βαθμολογείτε; http://www.youtube.com/watch?v=4r8Sg9tnaWY Αν πεις σε πιο βαθμο δυσκολιας παιζεις και πια assists εχεις on/off θα σου πω. Παντως στης προσπερασεις και στης στροφες χαμηλων ταχυτητων πας καλα ενω στης στροφες που ερχονται μετα απο μεγαλες ταχυτητες χανεις τα φρενα με αποτελεσμα να κοπανας εχοντας λαθος γραμμη επειδη πας πολυ γρηγορα... 6/10 "γλυκιά μου σου βάζω τγία!"
Sadamiraq Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 GRID Track List and Car List Track list: Circuito del Jarama Nürburgring GP circuit Donington Park Istanbul Park Milan Le Mans Circuit de Spa-Francorchamps Okutama Grand Circuit Yokohama Docks Shibuya Mount Haruna San Francisco Washington DC Detroit Long Beach Each track has multiple configurations too. Car list: DALLARA FORMULA 3 FJ 1000 BMW 320si CHEVROLET CORVETTE C5-R CHEVROLET CORVETTE C6-R CHEVROLET CAMARO CONCEPT CHEVROLET LACETTI MAZDA 787B MAZDA RX-7 FD3S TOYOTA SUPRA TOYOTA COROLLA GT-S (AE86) TOYOTA SOARER (JZZ30) SUBARU IMPREZA PONTIAC GTO NISSAN 350Z NISSAN SILVIA NISSAN SKYLINE GT-R Z-TUNE NISSAN R390 GT-1 TVR TUSCAN CHALLENGE PORSCHE 911 GT3 RSR PANOZ ESPERANTE SPYKER C8 SPYDER LAMBORGHINI MURCIELAGO RGT ASTON MARTIN DBR9 SALEEN S7R COURAGE C65 COURAGE LC70 LOLA B05/40 LOLA B06/10 FORD MUSTANG GT-R CONCEPT FORD MUSTANG BOSS 302 DORAN RACING JE4 DODGE VIPER SRT10 MOPAR DODGE CHARGER SRT8 DRIFT DODGE CHALLENGER CONCEPT KOENIGSEGG CCXR KOENIGSEGG CCGT PAGANI ZONDA R AUDI R10 TDI CREATION CA06/H-JUDD JUPITER EAGLERAY MK5 HONDA NSX-R PLYMOUTH AAR 'CUDA Ωραια τα αμαξια που εχει το μονο που με χαλασε ειναι οτι δεν εχει evo φτου
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Αν πεις σε πιο βαθμο δυσκολιας παιζεις και πια assists εχεις on/off θα σου πω.Παντως στης προσπερασεις και στης στροφες χαμηλων ταχυτητων πας καλα ενω στης στροφες που ερχονται μετα απο μεγαλες ταχυτητες χανεις τα φρενα με αποτελεσμα να κοπανας εχοντας λαθος γραμμη επειδη πας πολυ γρηγορα... 6/10 Καλά, για πλάκα την ζήτησα την βαθμολογία, αφού δεν είμαι του racing σκηνικού. (το τρακάρισμα κλπ ήθελα να δείτε ) Όσο για την δυσκολία, όπως ήδη έγραφε στο YT, "Remember to click on "view in high quality". Difficulty: Serious Gears: Manual Controls: Keyboard (bleh) and more fun with the handbrake than I should. Driver: Not that good (me )" Άλλες φορές δεν έπαιζα με το χειρόφρενο στην στροφή πριν την κατηφόρα, τώρα είχα χαρεί και γι'αυτό το σήκωνα στις 2 ρόδες.
koulouri Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Να ρωρησω κατι ταπεινο.. Γραφικα γαματα κατα την γνωμη μου.. οπως επισης και στο NFS pro street.. νομιζω το ιδιο καλα γραφικα εχουν και τα 2 γιατι το NFS να ειναι ΤΟΣΟ ΒΑΡΥ..και το grid να ειναι ΤΟΣΟ ΕΛΑΦΡΥ οσο για τα γραφικα νομιζω οτι ειναι καλυτερα στο Grid τωρα που το ξαναεπαιξα..πχ ο καπνος που βγαζουν τα λαστιχα.. GeorgeMan θες practise
Sadamiraq Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δεν πιστευω να ειναι τοσο ελαφρυ οσο το demo θα βαρυνει μολις μπουν τα φιλτρα και καλυτερη ποιοτητα (γιατι στο demo δεν λεει και πολλα) θα βαρυνει αρκετα, και σιγα και το prostreet φιλε μου που ειναι βαρυ,δεν ειναι και τοσο....
koulouri Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δεν πιστευω να ειναι τοσο ελαφρυ οσο το demo θα βαρυνει μολις μπουν τα φιλτρα και καλυτερη ποιοτητα (γιατι στο demo δεν λεει και πολλα) θα βαρυνει αρκετα, και σιγα και το prostreet φιλε μου που ειναι βαρυ,δεν ειναι και τοσο.... εγω παντως και σε 1024*768 medium details ...frames βλεπω.. ( nfs ) και ας λεει το fraps 70fps
kostacurtas Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Ε γιατι το GRID εχει πολυ καλυτερη μηχανη γραφικων απο το NFS Pro Street. Νομιζω οτι η Codemasters αξιζει συγχαρητηρια για την EGO, τη μηχανη γραφικων του GRID. Για μενα παντως εκτος απο τα ωραια γραφικα του δεν αξιζει το GRID. Θα ασχοληθω μονο αν mod-αρετε...
koulouri Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 βασικα το κακο κατα την γνωμη μου ειναι οτι ειναι αρκετα arcade.. αλλα τουλαχιστον εχει και 1 επιπεδο δυσκολιας σε σχεση με το nfs.. Ξερουμε ΠΟΤΕ θα κυκλοφωρησει?
Sadamiraq Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Ναι ειναι λιγο arcade αλλα θα διαφωνισω με το drift ειναι πραγματικα καλο....
privateer Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 GRID Damages http://www.gamersyde.com/stream_7310_en.html
OROKUSAKI Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 εγω παντως και σε 1024*768 medium details ...frames βλεπω.. ( nfs )και ας λεει το fraps 70fps Γιατι το παιζεις στο medium?? Τοσο βαρυ ειναι??
Tzimmys Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 'Οπως και οι προλαλήσαντες, συμφωνώ πως έχει πολύ ωραία γραφικά αλλά είναι αρκετά arcade. Πάντως είναι demo και σίγουρα θα περιμένω να βγει η full έκδοση. Φαίνεται ενδιαφέρουσα πρόταση. +1
darksoho33 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Λιγο που το εβαλα κερδισε τις εντυπωσεις τοσο το gameplay οσο και τα γραφικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα