Password Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 poso arga? giati an einai kata tis 8 tha imaste ekei sigoura akoma αν ήταν πιο αργά η δεν δουλεύω είμαι και εγώ μέσα
Vatos_locos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 E φαντάσου ότι κατά τις 9 εγώ σχολάς από χαλάνδρι βάλε μέχρι να έρθω θα τα βρούμε έχω τηλεφωνα ας ανεβαίνει η λίστα και θα έρθω και εγώ αν είναι
Password Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 ok loipon! ante diloste simetoxes!!!! admins... kai eseis!!
jtsc21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 τελικα λεω να το ακυρωσουμε.προσωπικα ξενερωσα εντελως.αρα ΑΚΥΡΟ
wizzy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 OK, δεν νομίζω να έχει και πολλή σημασία τώρα, αλλά πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο αν και όταν επιχειρηθεί να κανονιστεί ξανά μια συνάντηση να προτείνετε στον Hal9000 να ανεβάσει ένα σχετικό κείμενο στην πρώτη σελίδα του forum. Υπάρχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να παρατηρηθεί από τα μέλη, παρά ένα θέμα. Φανταστείτε για παράδειγμα στην πρώτη σελίδα ένα κείμενο με τονισμένα μεγάλα γράμματα "ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ INSOMNIACS ΣΤΟ HOOTERS, 06/10/2007, ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.