Προς το περιεχόμενο

Συνάντηση insomniacs!

Password

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
to kalo einai na matheis grigora giati oi 2 selides aytou tou thread einai apo dika sou minimata.

oson afora to ksulo, ti den katalaves?! afou ola ta atoma sto forum gia to idio pragma milisan.

a kai to ''neos'' pigainei sto insomnia fantazomai kai oxi stin ilikia (opws grafei to profile)..

τωρα για φακελωμα μας πας digital sepolia,ρωτας κατι πραματα, ασε να μαζευτουμε και να δουμε φατσες και ηλικιες.

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τωρα για φακελωμα μας πας digital sepolia,ρωτας κατι πραματα, ασε να μαζευτουμε και να δουμε φατσες και ηλικιες.Σορυ εδω επρεπε να μπει.

Δημοσ.

μαζευτείτε όλοι εδώ στο ολυμπιακό χωριο ρααα έχει χώρο για τόσα άτομα μονη προϋπόθεση το αλκοολ που θέλει ο κάθε ένας το πληρώνει μόνος του εγώ δεν πληρώνω τόσα πολλά :D :mrgreen: θα κάνω και εντύπωση στον περιπτερα εδώ αν δει ότι θα του φέρω 30k άτομα να πάρουν μπίρες θα μας δώσει και τα ψυγεία μαζί :D

Δημοσ.
μαζευτείτε όλοι εδώ στο ολυμπιακό χωριο ρααα έχει χώρο για τόσα άτομα μονη προϋπόθεση το αλκοολ που θέλει ο κάθε ένας το πληρώνει μόνος του εγώ δεν πληρώνω τόσα πολλά :D :mrgreen: θα κάνω και εντύπωση στον περιπτερα εδώ αν δει ότι θα του φέρω 30k άτομα να πάρουν μπίρες θα μας δώσει και τα ψυγεία μαζί :D

θα σου κάνει και μελλοντικές εκπτώσεις και δωρεές αν του πας τόσα άτομα...:mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Ναι Ναι ΟΛΟΙ Μέσα....

αν ειναι να κεράσει ο Admin :P

για τον αδμινιστράτορα δεν ξέρω αλλά, μάλλον θα κεράσει ο Λούσι, που έγινε και θείος ! :-P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...