Προς το περιεχόμενο

Γιατί ξαφνικά χάλασε το δίκτυο;

planetman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γράψε στην address bar του Windows Explorer (όχι του Internet Explorer) "\\xxx.xxx.xxx.xxx", χωρίς τα εισαγωγικά και όπου xxx.xxx.xxx.xxx η ip ή το όνομα του υπολογιστή που έχει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Thanocaster, το ίδιο μου βγάζει με τον τρόπο σου. Βρήκα γιατί δεν μου βγάζει την καρτέλα με το security. Πας στον explorer tools->folder options->view και τέρμα κάτω έχει μια επιλογή "use simple file sharing". Αν το ξετσεκάρεις, τότε έχεις την καρτέλα security. Λοιπόν, έβαλα στον 1ο υπολογιστή σε όλο το δίσκο να είναι shared με full δικαιώματα για όλους τους χρήστες και πάλι ο 2ος μου λέει πως δεν έχω δικαιώματα να μπω. Το πετάς τώρα από το παράθυρο ή όχι;

Δημοσ.

Παιδιά, κάτι συμβαίνει στον υπολογιστή μου. Σήμερα προσπάθησα να κάνω αντιγραφή κάποιες φωτογραφίες σε έναν φάκελο και μου έλεγε το γνωστό μήνυμα ότι το αρχείο ή χρησιμοποιείται ή ο δίσκος είναι γεμάτος ή δεν έχω δικαιώματα. Ούτε να σβήσω. Αυτό συμβαίνει σε κάποιους φακέλους. Επίσης, το utorrent δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του, μου πετάει μήνυμα "error: access denied". Έχω την εντύπωση πως όλα αυτά είναι το ίδιο πρόβλημα. Όλα έχουν σχέση με δικαιώματα. Τί στον κόρακα συμβαίνει; Έχω ψάξει για ιούς και για trojans. Δεν βρήκε τίποτα.

Δημοσ.

Τα έχει παίξει λέμε, δεν με αφήνει να κάνω τίποτα πλέον, ούτε να μετακινήσω αρχείο, ούτε να σβήσω, ούτε να μετονομάσω, ούτε να απεγκαταστήσω παιχνίδι. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

post-10789-129062952488_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε VISTA δεν μπορούσα να μπω σε κάποιο φάκελλο με τίποτα.

Τελικά έσβησα το everyone και κάποιο άλλο ίσως (δεν θυμάμαι ακριβώς) έφτιαξα ή ξαναέφτιαξα το όνομα του υπολογιστή μου με Full Control και δούλεψε.

Μου είχε σπάσει τα νεύρα.

Δημοσ.

1)Πηγαινε στην προσθαφαιρεση προγραμματων και μετα στην προσθαφαιρεση στοιχειων των windows διαλεξε υπηρεσιες δικτυου και προσθεσε το simple TCP/ip services (θελει το CD των ΧΡ)

2)Δοκιμασε με DOS να κανεις map εναν κοινοχρηστο φακελο.

πχ net use g: \\ip του αλλου PC\ονομα φακελου

Δημοσ.

εγώ σε ένα αντίστοιχο προβλημα που είχα δεν λυνόταν με καμία ενέργεια απο ολες που περιγράφονται παραπάνω.Φτιαξε έναν ακόμα λογαριασμό administrator me code και προσπάθησε να το κάνεις μέσω αυτου.Προσοχή ο κωδικός λήγει σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα(κοιτα την επιλογή device manager/user accounts

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...