Προς το περιεχόμενο

Γιατί ξαφνικά χάλασε το δίκτυο;

planetman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δίκτυο 2 υπολογιστών στο σπίτι μου. Ξαφνικά από προχθές δεν μπορεί ο ένας να δει τον άλλον. Μου πετάει μήνυμα ότι δεν έχεις δικαίωμα πρόσβασης κτλ. Εγώ δεν άλλαξα κάτι από θέμα δικαιωμάτων. Τί μπορεί να συμβαίνει; Ίντερνετ όμως μπαίνουν και οι 2 κανονικά μέσω switch.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

to ping den simenei kati.to ping einai ena idos paketou pou mporei na pernaei to firewall.den simenei oti pernane ola.pola routers px exoun epilogi an tha pernaei to ping an tha pernaei to ena to allo to ssh to ftp ktl ktl.ine diaforetika metaxi tous.sinithos to ping pernaei pio eukola giati apla einai tropos na deis an toulaxiston psilovlepontai.kai oi adsl routers xoris firewall afinoun ton ping poles fores alla oxi panta.

Δημοσ.

Ο 1ος βλέπει κανονικά τον 2ο. Ο 2ος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ 1ο. Μου πετάει το παρακάτω μήνυμα. System restore δεν κάνω ποτέ, το έχω απενεργοποιημένο.

post-10789-129062952052_thumb.jpg

Δημοσ.

1) Έχω όλα τα firewalls απενεργοποιημένα

2) Δεν έχω κωδικούς στους χρήστες

3) Και οι 2 χρήστες στα 2 pc είναι administrators με full δικαιώματα!!!!

Ούτε map drive δεν μπορώ να κάνω από τον 2ο στον 1ο.

poulinos, όταν λες "να έχω κάνει σωστά το share", τί εννοείς;

Δημοσ.

Μα δεν βρίσκω τέτοιες επιλογές. Μου έχει απλά να τσεκάρω για να γίνει shared. Σε κάποιον άλλον υπολογιστή στη δουλειά μου έχει περισσότερες επιλογές για δικαιώματα, παρόλο που έχουν και τα δύο windows XP professional, με service pack 2. Τί γίνεται;

post-10789-129062952067_thumb.jpg

Δημοσ.

Το τσέκαρα αλλά πάλι τα ίδια. Θα το σπάσω, δεν υπάρχει περίπτωση. Να σε ρωτήσω: Στη βοήθεια των Windows, (1η φορά την χρησιμοποιώ) λέει ότι για να βάλω δικαιώματα δικτύου, κάνω δεξί στον φάκελο που θέλω->ιδιότητες και μετά πάω στην καρτέλα "ασφάλεια". Έλα όμως που δεν υπάρχει τέτοια καρτέλα (βλέπε φώτο). Σε άλλο υπολογιστή ξαναλέω στη δουλειά μου έχω δει αυτή την εκδοχή. Τί σκατά συμβαίνει; Μήπως πρέπει να κάνω windows update;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...