Absinthe Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Γι' αυτό και οι εξυπνάκιδες θα συμπληρώναμε το 'όποτε θέλω'. χαχαχαχαχαχα τωρα το ειδα, ακριβως το ιδιο του ειπα και εγω με το "αεναη" τελικα οι βαζελοι επικοινωνουμε....
Helm21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι υποθέτω ότι μια εξαιρετικά καλοσχηματισμένη ευχή θα με έκανε να σκεφτώ... 5 λεπτά παραπάνω να βρω τρόπο να την γυρίσω τούμπα.
punky Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Εχμ, ο κύριος Stelios προτιμά τα αγοράκια. Να του στείλω ένα e-mail εκ μέρους σου; Όχι. Να μου στείλεις εσύ ένα mail εξηγώντας μου πως το ξέρεις από πρώτο χέρι. Εγώ που ούτε τιπ πήρα και έφτυσα στο τσάι του κερδίζω κάτι; Τίποτα παραπάνω εκτός από τη νοητή ικανοποίηση ότι φίλησες τον Κόκκαλη στο στόμα. Γι' αυτό και οι εξυπνάκιδες θα συμπληρώναμε το 'όποτε θέλω'. Γαμώτο με πρόλαβε.
Absinthe Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι υποθέτω ότι μια εξαιρετικά καλοσχηματισμένη ευχή θα με έκανε να σκεφτώ... 5 λεπτά παραπάνω να βρω τρόπο να την γυρίσω τούμπα. Θα σε καταγγειλω στην Παγκοσμια Ενωση Τζινι για καταχρηση δυναμεων και καταπατηση της αρχης προστασιας του καλοπιστου τριτου και θα ζητησω την αμεση αντικατασταση σου απο τον ....Χαρι Ποτερ....
KWSN_Men Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι. Να μου στείλεις εσύ ένα mail εξηγώντας μου πως το ξέρεις από πρώτο χέρι. Ο πρώην της πρώην μου ήταν νεοσσός εφοπλιστής. Και αυτή τον είχε γνωρίσει στο Baltic Exchange. Και της είχε φανεί περίεργο που δεν της την έπεσε, μέχρι που σε ένα soiree την έπεσε σε εμένα. Τίποτα παραπάνω εκτός από τη νοητή ικανοποίηση ότι φίλησες τον Κόκκαλη στο στόμα. Εσύ όταν φιλάς δίνεις και μια πρασινο-κίτρινη; Το καυτό νεράκι πάντως μια χαρά την εξαφάνισε. Φαντάσου ικανοποίηση να ξέρεις ότι το πρώτο πράγμα που ήπιε στο πρώτο του πρωτάθλημα ήταν η ροχάλα σου...
punky Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Και της είχε φανεί περίεργο που δεν της την έπεσε, μέχρι που σε ένα soiree την έπεσε σε εμένα. Επειδή τα γαλλικά μου δεν με βοηθάνε, το σουαρέ είναι κάτι σαν το σουσέλ; Εσύ όταν φιλάς δίνεις και μια πρασινο-κίτρινη; Το καυτό νεράκι πάντως μια χαρά την εξαφάνισε. Σιγά μου σου πω και τα μυστικά του γυναικείου οργασμού. Μπορούσες να ευχηθείς στο τζίνι να τα μάθεις.
Fidelio Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 βασικά για μία ευχή είναι δύσκολο γιατί είμαι μεταξύ 3να διαλέξω να έχω σοφία; να διαλέξω ευτυχία για εμένα και την αγαπούλα μου; να διαλέξω γνώση; τι απ'όλα.... κλείνω πιο πολύ προς τη σοφία πάντως... αμα διαλέξεις το πρώτο , δεν θα απολαύσεις τα άλλα δύο ή κάποιο απο αυτά εν πάσει περιπτώση ...αν δεχτούμε οτι υπάρχει μια ρεαλιστικη πλευρά στο ζήτημα (οξύμωρο), θα ευχόμουνα και εγώ πολλά , μα πολλά φράγκα ! (σημ.αγοράζω συχνά λαχεία οπότε δικαιούμαι να το εύχομαι ...) ...για να ρομαντζαρω όμως λίγο , θα ήθελα να μην επεστρεφα απο τις διακοπές μου , ομολογουμένως εχω ξενερώσει απίστευτα :???: ;;;για άλλη μια φορά ! ...αλλα ρε ψάρακες , δυό μήνες είναι καλα ?
BIAP Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Nα πω την κλασικη εξυπνοβλακιστικη χαριτωμενια, να πραγματοποιουνται ολες μου οι ευχες, οποτε γουσταρω. Υγειες, μαγικες τσεπες, ταλεντα, ευτυχιες, κτλ κτλ για οποιον μου εκανε κεφι. Ξερω γω, μπορει να βαριομουνα και να ευχομουν την μη υπαρξη.-σκασε εσυ, θα καρφωθεις, ξερεις ποιος εισαι-.
BIAP Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν ειναι ουτε μετα ουτε ποστ. Φυσικο επακολουθο ειναι του να γινεται ο,τι ευχεσαι, "οποτε γουσταρεις".-clopy right απο τους παραπανω συναδελφους-
DaddyCool Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 αέναη πραγματοποίηση των ευχών μου!!! (ε να κάνω κ εγώ λιγουλάκι clopy) ή το ακόμα καλύτερο που είναι ατάκα από ανέκδοτο "καν' τους όλους μαύρους!!":evil:
Helm21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 όταν η ευχή περιέχει την λέξη 'ευχή' είναι μεταευχή, recursive μάλιστα, σπάει το σύστημα. DENIED.
BIAP Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Ε αντε να σου κανω το χατηρι, μην βραχυκυκλωσει το τζινι και χασουμε και την μια, ειμαι με τον νταντυκουλ. Ο,τι ευχηθουν οι αλλοι, δωστους το αντιθετο -ωσαν παραλλαγη- Αν ειναι ντε και καλα να πω μια δικια μου ποταπη, τη μαγικη τσεπη θελω.
DaddyCool Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Ααααα εγώ αν δεν δω το τζίνι να βγάζει καπνούς από τα αυτιά και αφρούς από το στόμα δεν παραιτούμαι!! οκ λοιπόν let me rephrase "αέναη πραγματοποίηση των επιθυμιών μου" Αλλά επειδής καταλαβαίνω τον κίνδυνο να τα πάρει το τζίνι και να με μεταμορφώσει σε έναν τιποτένιο γυμνοσάλιαγκα, θα ζητούσα πρόσβαση στην μαγική τσεπούλα των Luci και ΒΙΑΡ και άσε τον Punky να λέει!
BIAP Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Βλεπω οτι οι ευχες αρχιζουν και μπαζουν κυριως οταν τις γνωριζουν και αλλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.