Προς το περιεχόμενο

Aν είχατε μόνο μια ευχή !

italoscy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το να κοιτάξεις μέσα στην εσωτερική λειτουργία του εγκεφάλου οποιουδήποτε μάλλον θα σημαίνει instant madness due to sensory overload. Enjoy.

Μα δεν ζητω να καταλαβω τον τροπο που λειτουργει ο ανθρωπινος εγκεφαλος και τον μηχανισμο δημιουργιας σκεψεων, δεν με ενδιαφερει η αιτια αλλα περισσοτερο το αιτιατο, δηλ θα μου αρεσε να μπορω να εχω σε bullets τις σκεψεις της γκομενας που φλερταρω αποψε στο μπαρακι....

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζεις ειλικρινά ότι σκέφτονται οι άνθρωποι με λέξεις και 'χμμ θα πάω απόψε σπίτι μαζί του!'. Καλλίτερα να μπορούσες να δεις τι χημικά και πόσα τρέχουν στις φλέβες τους.

Δημοσ.
Ο Δράκουλας φοράει την ίδια κάπα εδώ και αιώνες παίζει να είναι και άπλυτη... τουλάχιστον ο Χαιλάντερ προσαρμόζεται ανα εποχή.

Το μόνο μεμπτό που βρίσκω στο Δράκουλα, είναι ότι είναι σαν τον Μπάγεβιτς. Τόσα χρόνια εδώ, και ακόμη σπαστά τα μιλάει.

Πάλι όμως... τους διάσημους και ταλαντούχους τους εκτιμούν όλοι λόγω των ικανοτήτων τους και όχι για την προσωπικότητα τους.

Δηλαδή μια γυναίκα οταν δει τον Αλ Πατσίνο και θα θέλει να συσχετιστεί μαζί του επειδή είναι ο Πατσίνο, ο διάσημος ηθοποιός και όχι γιατί πραγματικά τον θέλει ή τον κατανοεί.

Το ίδιο και με τους άντρες, θα εκτιμήσουν την παρέα του Πατσίνο, μόνο και μόνο από τον θαυμασμό τους για αυτόν. Μπορεί στην καθημερινή του ζωή να είναι πιο αχώνευτος και από τον Κόκκαλη.

Μα το ταλέντο, είναι ικανότητα.

Και η ικανότητα είναι μεγάλο κομμάτι αυτού που είσαι.

Νομίζω ότι συγχέεις την προσωπικότητα με το "καλό παιδί" ή τουλάχιστον έχεις διαφορετικό ορισμό από μένα.

Πχ θεωρώ ότι ο Oscar Wilde είχε προσωπικότητα που κερδίζει και ξεχωρίζει. Δε σημαίνει ότι ήταν αξιαγάπητος.

Ναι αλλά τώρα σκέφτομαι να την ανταλλάξω με το "να φορούσε πάντα προφυλακτικό ο Punky Senior".

Ακόμη μια ύπαρξη που θα ξόδευε τη μοναδική της ευχή επάνω μου. Με συγκινείς. Απλά δεν είσαι ο μόνος.

Δημοσ.
Νομίζεις ειλικρινά ότι σκέφτονται οι άνθρωποι με λέξεις και 'χμμ θα πάω απόψε σπίτι μαζί του!'. Καλλίτερα να μπορούσες να δεις τι χημικά και πόσα τρέχουν στις φλέβες τους.

Μα σου ειπα δεν με ενδιαφερει η διαδικασια αλλα το αποτελεσμα.Δηλαδη δεν με νοιαζει αν οταν με δει μια γκομενα, λογω εκκρισης ορμονων, πολυπλοκων εγκεφαλικων λειτουργιων, μπερδεμενων συναισθηματικων καταστασεων και ιδιοτροπων πνευματικων μηχανισμων σκεφτει τελικα "μμμ ωραιος ειναι", αλλα θα με ενοιαζε να ειχα προσβαση στην πληροφορια αυτη καθεαυτη δηλ το "μμμ ωραιος ειναι", ετσι ωστε να πορευτω αναλογα....

Δεν τρεφω αυταπατες και γνωριζω πως δεν ειναι δυνατον να καταλαβουμε τον ανθρωπινο εγκεφαλο και την ανθρωπινη συμπεριφορα αλλα λαμβανοντας ad hoc τα αποτελεσματα ολης αυτης της διαδικασιας ειναι πιο ευκολο να πετυχεις τον σκοπο σου με καταλληλους χειρισμους...

Δημοσ.
Δεν τρεφω αυταπατες και γνωριζω πως δεν ειναι δυνατον να καταλαβουμε τον ανθρωπινο εγκεφαλο και την ανθρωπινη συμπεριφορα αλλα λαμβανοντας ad hoc τα αποτελεσματα ολης αυτης της διαδικασιας ειναι πιο ευκολο να πετυχεις τον σκοπο σου με καταλληλους χειρισμους...

Α, οκ, μαγεία δηλαδή και εσύ. Καταλαβαινόμαστε. Γιατί δεν λέτε/λέμε 'να ήμουν μέγας μαγιστρος' να τελειώνετε/ουμε?

Δημοσ.

βασικά για μία ευχή είναι δύσκολο γιατί είμαι μεταξύ 3

να διαλέξω να έχω σοφία;

να διαλέξω ευτυχία για εμένα και την αγαπούλα μου;

να διαλέξω γνώση;

τι απ'όλα.... κλείνω πιο πολύ προς τη σοφία πάντως...

Δημοσ.
Α, οκ, μαγεία δηλαδή και εσύ. Καταλαβαινόμαστε. Γιατί δεν λέτε/λέμε 'να ήμουν μέγας μαγιστρος' να τελειώνετε/ουμε?

Μα απο ποτε οι ευχες ειναι μη μαγικες?:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

Kαταραμένε! χάνω στα pop-culture references επειδή δεν βλέπω TV

ΕΙΠΕ Ο ABSINTHE ENA ΠΟΣΤ ΠΑΡΑΠANΩ:

Μα απο ποτε οι ευχες ειναι μη μαγικες

difference between magical origin kai operating magically. 30 φανταστικομυρια μπορούν να εμφανιστούν μαγικά, αλλά όταν έρθουν είναι νορμάλ. Μια τσέπη perpetually γεμάτη με λεφτά, σπάει τους φυσικούς κανόνες κάθε φορά που ξαναγεμίζει. οπότε μια δευτέρου τύπου ευχή είναι ουσιαστικά ξανά-ευχή κάθε φορά που χρησιμοποιείς τα οφέλη της...

Μαλάκα, αν ήμουν επιστημολογικό τζίνι θα εκπλήρωνα μονό ευχές πρώτου τύπου και όλοι θα μπερδευόντουσαν και θα την παταγανε. Θες να είσαι αόρατος? Οκ. Μόνο μια φορά. Δεν ξαναγίνεσαι ορατός ποτέ.

Δημοσ.

Ρε συ χελμ είπαμε να είσαι ψαγμένος αλλά πολύ τα αναλύεις τα θέματα. Και η πολύ ανάλυση οδηγεί σε παράλυση.

Για αυτό αλλάζω την ευχή μου και εύχομαι ο χελμ να ήταν δεμένος σε μια καρέκλα και να βλέπει όλη μέρα κους κους.

Δημοσ.
Ξέρω 'γω; Βρίσκω τρελή ποιοτική διαφορά στο να ρίχνεις μια γυναίκα στο κρεβάτι επειδή έχεις την ακαταμάχητη σαγήνη του Κόμη Δράκουλα κι όχι το χοντρό πορτοφόλι του Stelios της Easy Jet.

Εχμ, ο κύριος Stelios προτιμά τα αγοράκια. Να του στείλω ένα e-mail εκ μέρους σου;

Δηλαδή θα προτιμούσα να είχα ένα εξαιρετικό ταλέντο σε κάτι και αυτό να έφερνε φήμη, αναγνώριση και ίσως αρκετό χρήμα, αντί για τα τρελά λεφτά του Κόκκαλη. Τον οποίο σκίζονται και παίζουν ξύλο τα γκαρσόνια στις ταβέρνες να τον σερβίρουν γιατί αφήνει 500 Ευρώ φιλοδώρημα αλλά τον θεωρούν μαλάκα και απατεώνα.

Ακόμη και ο χουντοβάζελος LL Neo να ήταν γκαρσόνι, θα σκιζόταν να τον σερβίρει. Απλά θα του είχε ανακατέψει τη σούπα με τον %$ούτσο.

Εγώ που ούτε τιπ πήρα και έφτυσα στο τσάι του κερδίζω κάτι;

http://en.wikipedia.org/wiki/Sylar

Πήγαινε στο σημείο που λέει 'Original Power'

Μαλάκα, αν ήμουν επιστημολογικό τζίνι θα εκπλήρωνα μονό ευχές πρώτου τύπου και όλοι θα μπερδευόντουσαν και θα την παταγανε. Θες να είσαι αόρατος? Οκ. Μόνο μια φορά. Δεν ξαναγίνεσαι ορατός ποτέ.

Γι' αυτό και οι εξυπνάκιδες θα συμπληρώναμε το 'όποτε θέλω'.

Δημοσ.

ΕΙΠΕ Ο ABSINTHE ENA ΠΟΣΤ ΠΑΡΑΠANΩ:

difference between magical origin kai operating magically. 30 φανταστικομυρια μπορούν να εμφανιστούν μαγικά, αλλά όταν έρθουν είναι νορμάλ. Μια τσέπη perpetually γεμάτη με λεφτά, σπάει τους φυσικούς κανόνες κάθε φορά που ξαναγεμίζει. οπότε μια δευτέρου τύπου ευχή είναι ουσιαστικά ξανά-ευχή κάθε φορά που χρησιμοποιείς τα οφέλη της...

χαχαχαχαχα....μου αρεσε πολυ το manually named quote που εκανες (θα μου πει καποιος και εμενα πως θα κανω multiquotes?)

Στο θεμα μας τωρα, χελμ-τζινι αν σου ζηταγαν με σωστα διατυπωμενο τροπο την ευχη χρησιμοποιωντας συνεχη εξακολουθητικο μελλοντα σαν χρονο και ισως προσθετοντας την λεξη "αεναη" τοτε θα ερχοσουν σε πολυ δυσκολη θεση καθως δεν θα μπορουσες να τους αρνηθεις την συνεχεια της ευχης τους και θα αναγκαζοσουν να τους δωσεις την professional εκδοση της ευχης και οχι την free 30 days trial version....ειδαλλως θα σε γυρναγανε στα θρανια παλι....:-D:-D:-D

κακοοοοοοοοο τζινι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...