Lucifer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Απλά ήθελα να τονίσω πόσο γούτσου-γούτσου χαζούλης είσαι.Θα μπορούσες να ευχηθείς για κάτι άλλο, το οποίο και χρήμα να σου φέρει αλλά και πράγματα που από μόνο του το χρήμα δε φέρνει. Όπως κύρος, αναγνώριση, δόξα. Πχ να είχες το ταλέντο να γράψεις 10 best seller. Ή εκπληκτική φωνή. Ή απίστευτο επιχειρηματικό δαιμόνιο. Τώρα, αν μου πάρεις τη χρονομηχανή για να γυρνάω συνέχεια στο Μάρτιο του 2005, δε θα σε μαλώσω. δε θέλω ρε αρχηγέ. όλα τα πράγματα που θέλω, αγοράζονται. ένα σπίτι σε κάθε πόλη του κόσμου, ιδιωτικά τζετ, χρόνο μέσω της μη-ανάγκης να εργάζομαι, την δυνατότητα να προσφέρω ότι βοήθεια μπορεί να παρέχει το χρήμα στα άτομα που αγαπώ. έχω την καλή παρέα, θέλω τη φροντίδα τους, τους προορισμούς και το χρόνο να τα αξιοποιώ. θα αφήσω και 2 βαλίτσες στη χρονομηχανή.
punky Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Το αναφέρω οτι με ενδιαφέρει η αθανασία του Χαιλάντερ κυρίως, τα υπόλοιπα είναι εξτρα. Υπάρχει βέβαια και η συνεχής δράση και η εκγρήγορση για να μην γίνεται βαρετή η ζωή. Επίσης ο κάθε αθάνατος Χαιλάντερ μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ατελείωτες εμπειριες και γνώσεις του για να βγάλει πολύ χρήμα :twisted: O Δράκουλας δεν είναι καλύτερη βερσιόν αθανάτου; Και πιο καλοντυμένος είναι. Και συχνότερα πηδάει. Και σπιταρώνα έχει. δε θέλω ρε αρχηγέ. όλα τα πράγματα που θέλω, αγοράζονται. ένα σπίτι σε κάθε πόλη του κόσμου, ιδιωτικά τζετ, χρόνο μέσω της μη-ανάγκης να εργάζομαι, την δυνατότητα να προσφέρω ότι βοήθεια μπορεί να παρέχει το χρήμα στα άτομα που αγαπώ. έχω την καλή παρέα, θέλω τη φροντίδα τους, τους προορισμούς και το χρόνο να τα αξιοποιώ. θα αφήσω και 2 βαλίτσες στη χρονομηχανή. I think not. Δεν αγοράζονται. Κάποτε είχα γνωρίσει έναν τύπο με πάρα πολλά λεφτά. Και ξέρεις τι τον είχε φέρει σε κατάσταση κατάθλιψης; Η συνεχής αμφιβολία ότι όλοι τον πλησιάζουν για τα λεφτά του. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μετράει σαν εραστής, σαν φίλος, σαν παρέα και προσωπικότητα. Στο τέλος δεν ήξερε αν έχει άτομα που τον αγαπούν και τα αγαπάει. Αν είχε έστω και ένα φίλο.
DrLo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Αν είχα μόνο μια ευχή θα ήταν να σε ξαναδώ ...
Lucifer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Κάποτε είχα γνωρίσει έναν τύπο με πάρα πολλά λεφτά. Και ξέρεις τι τον είχε φέρει σε κατάσταση κατάθλιψης; Η συνεχής αμφιβολία ότι όλοι τον πλησιάζουν για τα λεφτά του. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μετράει σαν εραστής, σαν φίλος, σαν παρέα και προσωπικότητα. Στο τέλος δεν ήξερε αν έχει άτομα που τον αγαπούν και τα αγαπάει. Αν είχε έστω και ένα φίλο. αυτό που λες είναι ένα πρόβλημα, ναι. ομολογουμένως. ξέρω 'γω, υποθέτω θα εμπιστευόμουν την κρίση μου, ως τώρα τα πάει καλά. ή θα έβρισκα καμιά πατέντα, δν είναι ότι καίγομαι για κοστούμια και λιμουζίνες και τέτοια, οπότε δύσκολα θα το ήξερε από πριν κάποιος. ενώ αν είχα τη φήμη που λες???? ορίστε!
Absinthe Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Θεωρωντας σαν δεδομενο και πρωτο σαν επιλογη το -φανταζομαι- κλισε "υγεια για μενα και τους αγαπημενους μου" θα επελεγα το χαρισμα του να μπορω να διαβαζω το μυαλο των ανθρωπων....με σωστους χειρισμους ενα τετοιο χαρισμα μπορει να κανει θαυματα....
Helm21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 θα επελεγα το χαρισμα του να μπορω να διαβαζω το μυαλο των ανθρωπων....με σωστους χειρισμους ενα τετοιο χαρισμα μπορει να κανει θαυματα.... Control-freak και ανθρωποφοβία, ίσως *Helm takes the pop-psychology hat off*
punky Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Luci δεν λέω ότι υπάρχει κάποια ευχή η οποία είναι trouble free. Στάνταρ το χρήμα είναι το μέσο για να ζήσεις μια καλύτερη ζωή. Αλλά όχι μια εξαιρετική ζωή. Κι εδώ εύχεται κανείς για αυτό το φανταστικό ατού που θα τον έκανε να ζήσει μια εξαιρετική ζωή. Ξέρω 'γω; Βρίσκω τρελή ποιοτική διαφορά στο να ρίχνεις μια γυναίκα στο κρεβάτι επειδή έχεις την ακαταμάχητη σαγήνη του Κόμη Δράκουλα κι όχι το χοντρό πορτοφόλι του Stelios της Easy Jet. Δηλαδή θα προτιμούσα να είχα ένα εξαιρετικό ταλέντο σε κάτι και αυτό να έφερνε φήμη, αναγνώριση και ίσως αρκετό χρήμα, αντί για τα τρελά λεφτά του Κόκκαλη. Τον οποίο σκίζονται και παίζουν ξύλο τα γκαρσόνια στις ταβέρνες να τον σερβίρουν γιατί αφήνει 500 Ευρώ φιλοδώρημα αλλά τον θεωρούν μαλάκα και απατεώνα. Ακόμη και ο χουντοβάζελος LL Neo να ήταν γκαρσόνι, θα σκιζόταν να τον σερβίρει. Απλά θα του είχε ανακατέψει τη σούπα με τον %$ούτσο.
Helm21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Luci δεν λέω ότι υπάρχει κάποια ευχή η οποία είναι trouble free. Το να ευχηθείς ευτυχία για εαυτών?
Lucifer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Luci δεν λέω ότι υπάρχει κάποια ευχή η οποία είναι trouble free.Στάνταρ το χρήμα είναι το μέσο για να ζήσεις μια καλύτερη ζωή. Αλλά όχι μια εξαιρετική ζωή. Κι εδώ εύχεται κανείς για αυτό το φανταστικό ατού που θα τον έκανε να ζήσει μια εξαιρετική ζωή. Ξέρω 'γω; Βρίσκω τρελή ποιοτική διαφορά στο να ρίχνεις μια γυναίκα στο κρεβάτι επειδή έχεις την ακαταμάχητη σαγήνη του Κόμη Δράκουλα κι όχι το χοντρό πορτοφόλι του Stelios της Easy Jet. προφανώς. αν θυμάμαι καλά βέβαια αυτό δν ήταν ποτέ μέσα στη χρηστική αξία του χρήματος στα δικά μου χέρια. και επαναλαμβάνω πως τα πράγματα που θα ήθελα, αγοράζονται. τα υπόλοιπα τα έχω.
punky Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Το να ευχηθείς ευτυχία για εαυτών? Κι αν είσαι φτιαγμένος από αυτά τα φάλτσα εγκεφαλικά χημικά που δεν σου επιτρέπουν με την καμία, να είσαι ευτυχισμένος; Κι αφού δεν καταλαβαίνουμε πραγματικά τον εαυτό μας, πως ξέρουμε τι μας κάνει ευτυχισμένους; Τις απόψεις σου απλά αναπαράγω με τα παραπάνω προφανώς. αν θυμάμαι καλά βέβαια αυτό δν ήταν ποτέ μέσα στη χρηστική αξία του χρήματος στα δικά μου χέρια. και επαναλαμβάνω πως τα πράγματα που θα ήθελα, αγοράζονται. τα υπόλοιπα τα έχω. Και επαναλαμβάνω ότι αν μπορούσες να αγοράσεις όσα θα ήθελες, πιθανόν να έχανες πολλά από τα υπόλοιπα άυλα που τώρα έχεις. Τέλος πάντων. Καλή είναι η ευχή σου ρε παιδί μου. Καλή προσπάθεια για κάποιον συνηθισμένο εικοσάρη των Βορείων Προαστείων.
Lucifer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι αλλά τώρα σκέφτομαι να την ανταλλάξω με το "να φορούσε πάντα προφυλακτικό ο Punky Senior".
The_Judas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 O Δράκουλας δεν είναι καλύτερη βερσιόν αθανάτου;Και πιο καλοντυμένος είναι. Και συχνότερα πηδάει. Και σπιταρώνα έχει. Ο Δράκουλας φοράει την ίδια κάπα εδώ και αιώνες παίζει να είναι και άπλυτη... τουλάχιστον ο Χαιλάντερ προσαρμόζεται ανα εποχή. Δηλαδή θα προτιμούσα να είχα ένα εξαιρετικό ταλέντο σε κάτι και αυτό να έφερνε φήμη, αναγνώριση και ίσως αρκετό χρήμα, αντί για τα τρελά λεφτά του Κόκκαλη. Τον οποίο σκίζονται και παίζουν ξύλο τα γκαρσόνια στις ταβέρνες να τον σερβίρουν γιατί αφήνει 500 Ευρώ φιλοδώρημα αλλά τον θεωρούν μαλάκα και απατεώνα. Πάλι όμως... τους διάσημους και ταλαντούχους τους εκτιμούν όλοι λόγω των ικανοτήτων τους και όχι για την προσωπικότητα τους. Δηλαδή μια γυναίκα οταν δει τον Αλ Πατσίνο και θα θέλει να συσχετιστεί μαζί του επειδή είναι ο Πατσίνο, ο διάσημος ηθοποιός και όχι γιατί πραγματικά τον θέλει ή τον κατανοεί. Το ίδιο και με τους άντρες, θα εκτιμήσουν την παρέα του Πατσίνο, μόνο και μόνο από τον θαυμασμό τους για αυτόν. Μπορεί στην καθημερινή του ζωή να είναι πιο αχώνευτος και από τον Κόκκαλη.
Helm21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Κι αν είσαι φτιαγμένος από αυτά τα φάλτσα εγκεφαλικά χημικά που δεν σου επιτρέπουν με την καμία, να είσαι ευτυχισμένος;Κι αφού δεν καταλαβαίνουμε πραγματικά τον εαυτό μας, πως ξέρουμε τι μας κάνει ευτυχισμένους; Δεν μιλάμε για μαγικές ευχές? Αυτό είχα στο μυαλό μου εγώ, όχι πράγματα που γίνονται με ανθρωπινή προσπάθεια, όσο δύσκολα και να ειναι. Τις απόψεις σου απλά αναπαράγω με τα παραπάνω ωχ, ναι?!
Absinthe Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Control-freak και ανθρωποφοβία, ίσως *Helm takes the pop-psychology hat off* Close enough but no....Control freak maybe, ανθρωποφοβια definitely not, καθε αλλο μαλιστα... Απλως ολα αυτα που θελουν διαφορα παιδια εδω, πιστευω πως μπορουν πολυ ευκολα να επιτευχθουν αν μπορεις να "επεμβεις" σε πολυ μικρες πτυχες της ανθρωπινης ζωης και ποιος καλυτερος τροπος να το κανεις αν ξερεις τι σκεφτονται οι αλλοι και τι σχεδιαζουν.... προσοχη: οχι απαραιτητα τι σκεφτονται για σενα αλλα τι σκεφτονται γενικα... Βεβαια με μια τετοια ικανοτητα ισως να χανοταν το -κατ εμε- αλατοπιπερο της ζωης, το απροοπτο της φυσης της δηλαδη, αλλα παιζω εκ του ασφαλους αφου ξερω πως κατι τετοιο δεν προκειται να γινει.... υγ:ποιος δεν θα ηθελε να ξερει με ποιον τροπο σκεφτονται οι γυναικες (εκτος απο τον mel)?:-D:-D
Helm21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 το να κοιτάξεις μέσα στην εσωτερική λειτουργία του εγκεφάλου οποιουδήποτε μάλλον θα σημαίνει instant madness due to sensory overload. Enjoy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.