Προς το περιεχόμενο

Aν είχατε μόνο μια ευχή !

italoscy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Manuel, εισαι ισπανός?? εχεις ισπανικό όνομα :-o

Not really, αλλά ο φοιτητοκολλητός μου ήταν από τη Βενεζουέλα και με φώναζε έτσι. Ε, λίγο και το Grim Fandango (βιντεοπαιχνίδι), δε θέλει πολύ, σου μένει το παρατσούκλι.

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να δω αν θα λες τα ίδια όταν θα σου αγοράσω τη χρονομηχανή σου γλυκέ μου αισθηματία.

Απλά ήθελα να τονίσω πόσο γούτσου-γούτσου χαζούλης είσαι.

Θα μπορούσες να ευχηθείς για κάτι άλλο, το οποίο και χρήμα να σου φέρει αλλά και πράγματα που από μόνο του το χρήμα δε φέρνει. Όπως κύρος, αναγνώριση, δόξα. Πχ να είχες το ταλέντο να γράψεις 10 best seller. Ή εκπληκτική φωνή. Ή απίστευτο επιχειρηματικό δαιμόνιο.

Τώρα, αν μου πάρεις τη χρονομηχανή για να γυρνάω συνέχεια στο Μάρτιο του 2005, δε θα σε μαλώσω.

Δημοσ.

Καλά, τον έχω καταλάβει ότι γενικά δε ξεχειλίζει από ενέργεια.

Απλά πραγματικά αν στήσεις το σενάριο στο μυαλό σου, να έχεις τρελά λεφτά (και μόνο αυτά), θα δεις και πόσα άλλα ζόρια το συνοδεύουν.

Δημοσ.
Να ήμουν αθάνατος σαν τον Χαιλάντερ.

Όταν λές σαν τον Χαϊλάντερ εννοείς να μην πεθαίνεις και να μην σκοτώνεσαι (εκτός αν σου κόψουν το κεφάλι)

ή γενικά στο όλο κλίμα σπαθιά κι έτσι;

Δημοσ.
Όταν λές σαν τον Χαϊλάντερ εννοείς να μην πεθαίνεις και να μην σκοτώνεσαι (εκτός αν σου κόψουν το κεφάλι)

ή γενικά στο όλο κλίμα σπαθιά κι έτσι;

Το αναφέρω οτι με ενδιαφέρει η αθανασία του Χαιλάντερ κυρίως, τα υπόλοιπα είναι εξτρα.

Υπάρχει βέβαια και η συνεχής δράση και η εκγρήγορση για να μην γίνεται βαρετή η ζωή.

Επίσης ο κάθε αθάνατος Χαιλάντερ μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ατελείωτες εμπειριες και γνώσεις του για να βγάλει πολύ χρήμα :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...