Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Manuel, εισαι ισπανός?? εχεις ισπανικό όνομα :-o Not really, αλλά ο φοιτητοκολλητός μου ήταν από τη Βενεζουέλα και με φώναζε έτσι. Ε, λίγο και το Grim Fandango (βιντεοπαιχνίδι), δε θέλει πολύ, σου μένει το παρατσούκλι.
Lucifer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 άπειρα φράγκα. άπειρα. μαγική τσέπη κτλ.
punky Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 άπειρα φράγκα. άπειρα. μαγική τσέπη κτλ. Τι άμπαλος θέ μου.
Helm21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Να τα φάω όλα, να γίνω άνθρωπος, να ζήσω για πάντα. (ναι, μια ευχή είναι)
chill Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Να δω τον Lucifer να προσεύχεται σε εβραϊκή συναγωγή έχοντας το l00k ραβίνου xD!!!!
Lucifer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Τι άμπαλος θέ μου. Να δω αν θα λες τα ίδια όταν θα σου αγοράσω τη χρονομηχανή σου γλυκέ μου αισθηματία.
punky Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Να δω αν θα λες τα ίδια όταν θα σου αγοράσω τη χρονομηχανή σου γλυκέ μου αισθηματία. Απλά ήθελα να τονίσω πόσο γούτσου-γούτσου χαζούλης είσαι. Θα μπορούσες να ευχηθείς για κάτι άλλο, το οποίο και χρήμα να σου φέρει αλλά και πράγματα που από μόνο του το χρήμα δε φέρνει. Όπως κύρος, αναγνώριση, δόξα. Πχ να είχες το ταλέντο να γράψεις 10 best seller. Ή εκπληκτική φωνή. Ή απίστευτο επιχειρηματικό δαιμόνιο. Τώρα, αν μου πάρεις τη χρονομηχανή για να γυρνάω συνέχεια στο Μάρτιο του 2005, δε θα σε μαλώσω.
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι, αλλά μπορεί να μη θέλει να κουράζεται... Al bundy κατάσταση.
punky Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά, τον έχω καταλάβει ότι γενικά δε ξεχειλίζει από ενέργεια. Απλά πραγματικά αν στήσεις το σενάριο στο μυαλό σου, να έχεις τρελά λεφτά (και μόνο αυτά), θα δεις και πόσα άλλα ζόρια το συνοδεύουν.
ALFR3D Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 το εχω ξαναδηλωσει,μια ειναι η ευχη να υπαρχει θεος,και να μην εχει παιδια
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Να ήμουν αθάνατος σαν τον Χαιλάντερ. Όταν λές σαν τον Χαϊλάντερ εννοείς να μην πεθαίνεις και να μην σκοτώνεσαι (εκτός αν σου κόψουν το κεφάλι) ή γενικά στο όλο κλίμα σπαθιά κι έτσι;
tolis_01 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Όπως κύρος, αναγνώριση, δόξα. Τη δοξα πολλοι εμισησαν, το χρημα ουδεις :mrgreen:
The_Judas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Όταν λές σαν τον Χαϊλάντερ εννοείς να μην πεθαίνεις και να μην σκοτώνεσαι (εκτός αν σου κόψουν το κεφάλι)ή γενικά στο όλο κλίμα σπαθιά κι έτσι; Το αναφέρω οτι με ενδιαφέρει η αθανασία του Χαιλάντερ κυρίως, τα υπόλοιπα είναι εξτρα. Υπάρχει βέβαια και η συνεχής δράση και η εκγρήγορση για να μην γίνεται βαρετή η ζωή. Επίσης ο κάθε αθάνατος Χαιλάντερ μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ατελείωτες εμπειριες και γνώσεις του για να βγάλει πολύ χρήμα :twisted:
Lighter122 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Θα ηθελα να ξερω ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο,τι μπορει να συνεπαγεται αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.