1980 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 επίσης σε κάποιον μ. ή σ.μ. δεν άρεσε το "κανονικό" με τις 3 ευχές και το κλείδωσε ! προσεχε αυτο το μ. μην μεταφραστει στην ποιο διαδεδομενη ελληνικη λεξη.
χάπι Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 προσεχε αυτο το μ. μην μεταφραστει στην ποιο διαδεδομενη ελληνικη λεξη. είσαι πολύ ΠΙΟ(συγκριτικό κι όχι η ουδ. ερωτ.αντωνυμία "ποιο") πονηρίδης απ' όσο νόμιζα 1980...
horsepower Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 off-topic:τι είναι και αυτό ρε σεις..δυο φίλοι μου ποτέ δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ποιο από τα δυο να χρησιμοποιησουν το ποιο ή το πιο...και πολλοί άλλοι βάζουν τόνο στο ποιο..
1980 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 off-topic:τι είναι και αυτό ρε σεις..δυο φίλοι μου ποτέ δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ποιο από τα δυο να χρησιμοποιησουν το ποιο ή το πιο...και πολλοί άλλοι βάζουν τόνο στο ποιο.. μην της δινεις τροφη και εσυ τωρα θα σου κανει αναλυση ολοκληρη.
χάπι Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 off-topic:τι είναι και αυτό ρε σεις..δυο φίλοι μου ποτέ δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ποιο από τα δυο να χρησιμοποιησουν το ποιο ή το πιο...και πολλοί άλλοι βάζουν τόνο στο ποιο.. στο οφτόπικ (θρεντ) θα σου πω ! (αν και δεν έχω πολλά περισσότερα να πω επ'αυτού)
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Αν διάβαζες πιο πολύ Douglas Adams και λιγότερη Βαβούρα ίσως να έβλεπες ότι κάτι τέτοιο προέβλεπε, απλά με άλλο θηλαστικό. Χαχα! Χθες το ξαναδιάβασα για 50η φορά, για την κοπέλα μου, που φυσικά πέρασε ένα πολιτισμικό σοκ και έλιωσε στα γέλια. Η ευχή είναι πολύ δεδομένη, εύχομαι για ειρήνη στο σύμπαν και όχι ειρήνη στη γη. Όποιος βλέπει simpsons, ξέρει γιατί.
horsepower Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Να γίνομαι αόρατος! νόμιζα θα πεις να σε κάνει καλά επειδή είσαι άρρωστος..μετά είδα το 7 και κατάλαβα ότι προτιμάς να είσαι άρρωστος..αόρατος θες να γίνεις για να μπαίνεις τσάμπα στο γήπεδο?
tzafarela Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Να βρεθεί ίαση για τις ανίατες ασθένειες...
punky Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ θα ευχόμουν να άφηνε μακριά μαλλιά ο paredwse. Και να είμαι από μια μεριά στο Κολωνάκι, να ακούω τους ενθουσιασμένους περαστικούς να του φωνάζουν "γεια σου Ηλία Ψινάκη!". Φτυστός είναι ο πούστης (no pun intended).
NiklausK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μια ερωτηση.... το τζινι ειναι του φιλου μου του Αλαντιν; γιατι τωρα τελευταια μου κανει παραπονα οτι το τζινι του τα εχει παιξει?? Ρε σεις ξενα πραγματα χρησιμοποιειτε??? :twisted: :twisted: :twisted:
χάπι Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 εναλλακτικά θα μπορούσε κανείς να ευχηθεί να πάρει ο παρε δώσε τα μαλλιά του Λούσι κι ο Λούσι του παρε δώσε και να κυκλοφορούν ο ένας με τα μαλλιά του άλλου για καμιά 2ετία...:twisted:
Aρρωστος 7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 νόμιζα θα πεις να σε κάνει καλά επειδή είσαι άρρωστος..μετά είδα το 7 και κατάλαβα ότι προτιμάς να είσαι άρρωστος..αόρατος θες να γίνεις για να μπαίνεις τσάμπα στο γήπεδο? Δεν είναι άσχημη η ιδέα σου για το γήπεδο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν είσαι αόρατος.Από το να ταξιδεύεις σε διαστημόπλοιο μέχρι να μάθεις τα μυστικά της γκόμενάς σου!
zaleia Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω θα ηθελα τρεις ευχες, βεβαια. Manuel, εισαι ισπανός?? εχεις ισπανικό όνομα :-o
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.