Προς το περιεχόμενο

Aν είχατε μόνο μια ευχή !

italoscy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
επίσης σε κάποιον μ. ή σ.μ. δεν άρεσε το "κανονικό" με τις 3 ευχές και το κλείδωσε !

προσεχε αυτο το μ. μην μεταφραστει στην ποιο διαδεδομενη ελληνικη λεξη.

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
προσεχε αυτο το μ. μην μεταφραστει στην ποιο διαδεδομενη ελληνικη λεξη.

είσαι πολύ ΠΙΟ(συγκριτικό κι όχι η ουδ. ερωτ.αντωνυμία "ποιο") πονηρίδης απ' όσο νόμιζα 1980...

Δημοσ.

off-topic:τι είναι και αυτό ρε σεις..δυο φίλοι μου ποτέ δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ποιο από τα δυο να χρησιμοποιησουν το ποιο ή το πιο...και πολλοί άλλοι βάζουν τόνο στο ποιο..

Δημοσ.
off-topic:τι είναι και αυτό ρε σεις..δυο φίλοι μου ποτέ δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ποιο από τα δυο να χρησιμοποιησουν το ποιο ή το πιο...και πολλοί άλλοι βάζουν τόνο στο ποιο..

μην της δινεις τροφη και εσυ τωρα θα σου κανει αναλυση ολοκληρη.

Δημοσ.

στο οφτόπικ (θρεντ) θα σου πω ! :mrgreen:

(αν και δεν έχω πολλά περισσότερα να πω επ'αυτού)

Δημοσ.
Αν διάβαζες πιο πολύ Douglas Adams και λιγότερη Βαβούρα :P ίσως να έβλεπες ότι κάτι τέτοιο προέβλεπε, απλά με άλλο θηλαστικό.

Χαχα! Χθες το ξαναδιάβασα για 50η φορά, για την κοπέλα μου, που φυσικά πέρασε ένα πολιτισμικό σοκ και έλιωσε στα γέλια.

Η ευχή είναι πολύ δεδομένη, εύχομαι για ειρήνη στο σύμπαν και όχι ειρήνη στη γη. Όποιος βλέπει simpsons, ξέρει γιατί. ;)

Δημοσ.
Να γίνομαι αόρατος!

νόμιζα θα πεις να σε κάνει καλά επειδή είσαι άρρωστος..:mrgreen:μετά είδα το 7 και κατάλαβα ότι προτιμάς να είσαι άρρωστος..αόρατος θες να γίνεις για να μπαίνεις τσάμπα στο γήπεδο?

Δημοσ.

Εγώ θα ευχόμουν να άφηνε μακριά μαλλιά ο paredwse.

Και να είμαι από μια μεριά στο Κολωνάκι, να ακούω τους ενθουσιασμένους περαστικούς να του φωνάζουν "γεια σου Ηλία Ψινάκη!".

Φτυστός είναι ο πούστης (no pun intended).

Δημοσ.

Μια ερωτηση.... το τζινι ειναι του φιλου μου του Αλαντιν; γιατι τωρα τελευταια μου κανει παραπονα οτι το τζινι του τα εχει παιξει?? Ρε σεις ξενα πραγματα χρησιμοποιειτε??? :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

:-)

εναλλακτικά θα μπορούσε κανείς να ευχηθεί να πάρει ο παρε δώσε τα μαλλιά του Λούσι κι ο Λούσι του παρε δώσε και να κυκλοφορούν ο ένας με τα μαλλιά του άλλου για καμιά 2ετία...:twisted:

Δημοσ.
νόμιζα θα πεις να σε κάνει καλά επειδή είσαι άρρωστος..:mrgreen:μετά είδα το 7 και κατάλαβα ότι προτιμάς να είσαι άρρωστος..αόρατος θες να γίνεις για να μπαίνεις τσάμπα στο γήπεδο?

Δεν είναι άσχημη η ιδέα σου για το γήπεδο. :-D Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν είσαι αόρατος.Από το να ταξιδεύεις σε διαστημόπλοιο μέχρι να μάθεις τα μυστικά της γκόμενάς σου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...