Lucifer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Χμ όχι. Απλώς αν εξαιρέσεις τον Αλφρέδο και τον Hatzidakis, όλοι οι υπόλοιποι ήταν οι θεοί του Καζαντζάκη.
TheDeathCalls Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Θα ηθελα να εχω περισσοτερα τοπικ σαν και αυτο για να λυωνω ακομα περισσοτερο στο γελιο.. (Εξαιρειται απο το γελιο το σημειο με τον ανθρωπο που θελει να γινει καλα η αδερφη του, του το ευχομαι..)
Mp0u Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Ευχομαι το τζινι να κανει οτι του ζητησω οσες φορες και αν ζητησω οτιδηποτε (δε θεωρειτε meta-wish )
Thail Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 οτι ευχομαι να γινεται....εστω και για μια φορα!!!!:o:o:o:o:o
grdimis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Ολα λιγο πολυ τα εχουμε. Γιατι ζουμε στην πιο ομορφη χωρα του κοσμου. Τα εχω ολα γιατι ζω στο επιγειο παραδεισο που λεγεται ΕΛΛΑΔΑ και ειμαι υπερηφανος γιαυτο. Υγεια σε ολους μας κυριοι μονο αυτο θελουμε ολα τα αλλα τα εχουμε (και αν γινεται να μην τα σκατωσει ο ΠΑΟ τωρα στο τελος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.