Προς το περιεχόμενο

Aν είχατε μόνο μια ευχή !

italoscy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν θεωρεις οτι δεν πρεπει να σε απασχολει-ως τζινι- το αν καποιος σου ζηταει να οπλισεις το χερι του, τοτε δεν θα επρεπε να σε απασχολει και το να κανει ευχη παρτακια και εαυτουλη.

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το κόλπο είναι να ζορίζεις τον πελάτη με σημειολογικές εξαιρέσεις για ότι απαιτεί πολλή δουλειά, να αποποιείσαι ευθύνη σε περίπτωση ζημιάς και όλη την διάρκεια να προφασίζεσαι σχετικισμό.

Θα έπρεπε να δουλεύω στο δημόσιο.

Δημοσ.
Μχμ.. guilt trip μου'λειπε. Το πιάνο δεν το αγοράζω ότι και να λες.

Και δεν είμαι κακός, είμαι energy-efficient.

μα γιατί? Ενα πιανάκι είναι πάντα χρήσιμο... εγώ ας πούμε το βρίσκω καταπληκτική ιδέα να το αγοράσεις και πιστεύω ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ σου.

Ασε που είναι και γκομενοπαγίδα! Θα έρχονται τα θηλυκά στο σπίτι σου, θα βλέπουν το πιάνο και θα εικάζουν οτι είσαι τουλάχιστον ρομαντική ψυχή (εχμμμ ή λίγο gay αλλά αυτό δεν στο λέω γιατι τώρα είμαι πωλήτρια).

Επίσης αν δεν έχεις τραπεζαρία στο σπίτι με την αγορά σου κάνουμε δώρο και 6 σκαμνιά για να τα βάλεις γύρω απο το πιάνο και ενα χειροποίητο σεμέν.

Αν στείλεις δε, πμ σήμερα στην BIAP σου κάνουμε επιπλέον δώρο ηχογραφημένες μελωδίες για να το παίζεις καμπόσος στα γκομενάκια!

'Οπως βλέπεις η προσφορά ειναι δελεαστικότατη, οπότε σου προτείνω να σπεύσεις, γιατί αν το χάσεις μεσα απο τα χέρια σου επειδη κάποιος πιο έξυπνος απο σένα κατάλαβε οτι πρόκεται για σούπερ προσφορά δεν θα φέρουμε ευθύνη.

Αντε βρέ, καλοφόρετο!!! :P Nα μας το προσέχεις (κλάπς) ....

Δημοσ.

You drive a hard bargain αλλά:

Έχω ήδη πιάνο για να το παίζω ευαίσθητος στα κορίτσα όταν κάνω το χάους τούρ, και με τα χρόνια αχρηστίας (αγοράστηκε για τον αδερφό μου) έχω μάθει στο άσχετο να παίζω και 4 νότες μαζί από κρίμα οπότε μην ανησυχείς, είμαι equipped όσο αφορά τον εντυπωσιασμό των κορασίδων (όταν πάμε στα προσωπικά μου διαμερίσματα που είναι οι ηλεκτρικές κιθάρες ξεκαθαρίζει και το 'είναι gay/δεν είναι gay' τοπίο).

Δημοσ.
You drive a hard bargain αλλά:

Έχω ήδη πιάνο για να το παίζω ευαίσθητος στα κορίτσα όταν κάνω το χάους τούρ, και με τα χρόνια αχρηστίας (αγοράστηκε για τον αδερφό μου) έχω μάθει στο άσχετο να παίζω και 4 νότες μαζί από κρίμα οπότε μην ανησυχείς, είμαι equipped όσο αφορά τον εντυπωσιασμό των κορασίδων (όταν πάμε στα προσωπικά μου διαμερίσματα που είναι οι ηλεκτρικές κιθάρες ξεκαθαρίζει και το 'είναι gay/δεν είναι gay' τοπίο).

φάκ. γιατί όλα τα στραβόξυλα σε μένα ? .... :P

Δημοσ.
Η αγαπημένη μου ευχή είναι να μπορούσα να διαβάζω τις σκέψεις, όπου ήθελα και όποτε ήθελα..μη πάθουμε και νευρικό κλονισμό!

σιγα, το περιβαλλον σου θα ξερεις τι σκεφτεται, οι αγνωστοι τι σε νοιαζει τι σκεφτονται?

αφου αν ξερεις εσυ τι θελεις και εισαι ειλικρινης δεν εχεις αναγκη κανεναν.:mrgreen:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
θα ευχομουν να ειχα αλλο 1εκατομυριο ευχες.:-D:-D

σωστός! και εγω το ίδιο θα έκανα... και αν δεν την έκανε δεκτή το τζινι θα ευχόμουν να εχω εγω και δικοί μου ΤΥΧΗ...

Δημοσ.

αν είχα μια ευχή θα ήθελα να βάλω στο ίδο τραπέζι τον πλάτωνα,τον χριστό,τον βούδα,τον μαρξ,τον αινστάιν,τον καζαντζάκη,τον νίτσε αντε και τον χατζηδάκη.

να τους ανοίξω μια τηλεόραση να δουν πως είναι τα πράγματα σήμερα και να περίμενα αντιδράσεις.

(στο τέλος θα ζήταγα αυτόγραφα που θα τα πούλαγα και θα γινόμουν ζάμπλουτος)

Δημοσ.
Νομίζω πως αν το έκανες αυτό ο Καζαντζάκης θα 'χε φύγει από καρδιακή εμβολή.

Εννοείς που θα του ζητούσε αυτόγραφο, ε; Πράγματι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...