thanosgen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 paidia exw mia on board karta karta ixoy kai ton ixo toy pc ton vgazw me to stereofwniko tou spitiou.an agorasw aythn http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=28&product=797014thn karta ixoy tha dw kammia diafora?ennow stin poiotita kai stin entasi tou ixoy.dld na min vazw terma to stereofwniko gia na akoysw ena tragoudi apo to pc.
sapphire Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Θα δεις μια μικρή διαφορά στην ποιότητα, στην ένταση δε νομίζω. Γενικά οι κάρτες της Creative δεν βγάζουν πολλή ένταση στο τέρμα τους, συγκρινόμενες με τις onboard, αλλά διατηρούν υψηλά s/n ratios και γενικά έχουν καλή ποιότητα, και στον στερεοφωνικό ήχο και στον πολυκάναλο. Τι στερεοφωνικό έχεις όμως; Εξαρτάται κυρίως από αυτό αν θα δεις διαφορά στην ποιότητα...
ultraxmode Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 den mas eipes poio motherboard exeis kai ti karta hxoun exei onboard gia na kseroume... ti mobo exeis? h sugkekrimeni karta hxou einai mia Audigy.. pou shmainei pws exei ton kalo hxo ths Creative.. apo ekei kai pera, perissotero ta kainourgia motherboards pleon , exoun kapoies kartes hxou onboard pou ksepernane kata poly thn poiotita hxou kai specs genika apo thn kartoula pou mas deixneis.. gnwmh mou...
Kagkouros Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=208621
thanosgen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 thanks paidia.opote den tin agorazw.tzampa lefta.na stai kala.thanks
fabiawrc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 σαφως και η audigy εχει πιο δυνατη εξοδο.αυτο το βλεπεις και απο τα ακουστικα. και φυσικα η ποιοτητα δεν συγκρινεται με οποιαδηποτε onboard.
foufoutios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Παιζουν ρολο και τα ηχεια του στερεοφωνικου σου.. κοιταξε επισης και την ενταση του υπολογιστη να ειναι ανεβασμενη για να ακουγεται δυνατα ο ηχος απο τα ηχεια. Σε σχεση με την on board θα ακουσεις διαφορες πιστευω, αλλα οχι κατι φοβερο αν δεν εχεις τα αναλογα ηχεια
Vatos_locos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Creative Audigy Se Vs Stiker extream onboard witch one ?
ferongr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Creative Audigy Se Vs Stiker extream onboard witch one ? Αν σαν εκδοση SE ενοείς την Audigy με την μικρουλα πλακετα η οποία φοράει το τσιπ της Sounblaster Live, τοτε τη δευτερη... Ακόμα και η παλιά πληρης εκδοση της Live ειναι καλύτερη απο αυτή λόγω καλυτερης ποιότητας υλοποίησης (σχεδιασμός πλακέτας, SNR κλπ)
Vatos_locos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 αυτή από τo link που έδωσε και ο καγουρος στο πρώτο του post λέω έχω μια τέτοια και κάθεται αξίζει να καταργήσω τις στίκερ η όχι :?
ferongr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Την ειδα. GTP κομμενες εκδόσεις της Soundblaster Live, οπώς και η φθηνη X-Fi Xtreme Audio (οχι Extreme Music). Κρατα την Onboard που έχει καλύτερη υποστηριξη σε drivers. Εγω τη Live μου την εχω για ηχογραφησεις με 3rd party drivers (kX Drivers) λογω της ASIO υποστηριξης που εχω.
Vatos_locos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 aha οκ τότε thanks πάω να την σκοτώσω κανένα 10ευρω ούτε 2 μήνες δεν την έχω
ferongr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 aha οκ τότε thanks πάω να την σκοτώσω κανένα 10ευρω ούτε 2 μήνες δεν την έχω Χαρισετη σε κάνα φίλο με παλιό AC-97. 17 euro εχει καινούργια. EDIT: Φαρμακοτριφτη :-P
Vatos_locos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 έχω χαρίσει ήδη 2 τι άλλο να κάνω θα κατά χρεωθώ στο τέλος για να με πούνε καλο σαμαρίτη
ferongr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 έχω χαρίσει ήδη 2 τι άλλο να κάνω θα κατά χρεωθώ στο τέλος για να με πούνε καλο σαμαρίτη Off Topic: Εγω ειμαι χειρότερος, έχω χαρισει μητρική με Gigabyte με Nforce 2 MCP-T και Barton Athlon 2600+ σε φίλο. Το μόνο glitch ητανε η AGP που λειτουργούσε μονο σε PCI Mode, αλλα καθως μπηκε σε studio του ηρθε μπερκετι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.