Προς το περιεχόμενο

Ιός από το MSN

jean

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

exei sxesh mallon auto.

Το κενό ασφαλείας στο πρόγραμμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, τον MSN Messenger, επέτρεπε σε ένα χάκερ να εγκαταστήσει επιβλαβή κώδικα εάν ο χρήστης πατούσε ένα link που λάμβανε μέσω του Messenger και που τον προέτρεπε να δει ένα βίντεο. Τα προγράμματα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων αποτελούν το νέο στόχο των χάκερ, κυρίως επειδή οι χρήστες πλέον είναι υποψιασμένοι με το περιεχόμενο των e-mail που λαμβάνουν από αγνώστους.

Δημοσ.
a kala se ligo 8a mpainoune sta msn kai den 8a pernoume xampari

αυτο συμβαινει εδω και πολυ πολυυυυ καιρο....

thanks to MS και στα τιγκαρισμενα στο bug προγραμματακια της.

once again,long live pidgin

Δημοσ.

Θα συμπληρωνα οτι το ιδιο συνεβη και στο skype και σε μενα προσωπικα 4 φορες ,στην πρωτη ενημερωσα ολες της επαφες μου,να μην ανοιγουν τα μηνυματα που θα ειναι απο μενα, διοτι περιεχουν μπορει και υιο και δεν τα εχω στειλει εγω, ο ενας μου ειπε ειχει προβλημα στο ποντικι μετα απο αυτο, στα περισσοτερα μυνηματα οι αποστολεις ηταν Ελληνες απο χωρες του Εξωτερικου, ετσι τουλαχιστον δηλωνουν τα προφιλ τους και ενοω τα προφιλ που ειχαν στο skypname τους,που οτι δηλωσεις δεν ειναι απολυτο οτι εισαι. Μαλλον πατησαν το λινκ και εγινε αυτοματη αποστολη σε ολους που ειχα στις επαφες. Ειναι πιθανον ναναι και ιος,ηταν στην Αγγλικη γλωσσα εσταλησαν απο παλιες επαφες μου, που κακως δεν εκανα αποκλεισμο αυτων επαφων, παρα μονο του ειχα βγαλει απο την λιστα των επαφων μου.Το λινκ περιειχε ασεμνα και πιθανον και μονταρισμενα video ,οσοι το ανοιξαν μου περιεγραψαν οτι ειχε εναν ανδρα σε αδαμιαια περιβολη.

Δημοσ.
ο λινκ περιειχε ασεμνα και πιθανον και μονταρισμενα video ,οσοι το ανοιξαν μου περιεγραψαν οτι ειχε εναν ανδρα σε αδαμιαια περιβολη.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ειδικα με το αδαμιαια ξεκολλωθηκα στο γελιο....

Δημοσ.

ego aniksa to link ala den iparxi tipota mono mia ano kai kato telia dooooooooing

tespa mallon i photobucket tha to pire habari kai tha to sbise

ektos kai ean mas exei perasi gia koroida o filos kai mas leei blakies

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...