Προς το περιεχόμενο

Ιός από το MSN

jean

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
an sas steiloun me to msn to arxeio http://!!!! I took these pictures when she was sleeping..LOL. She needs to shave :) min to anoiksete giati 8a molinei apo mono tou kai tis anoiktes epafes sas

βγαλε το λινκ ειναι σαν να δινεις τον ιο!

:twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσ.

Καλό μας δίνεις τον ιό?? Τεσπά.. Έχω και εγώ κάτι φίλους που το κόλησαν και μας έχουν γραμμένους που τους το λέμε. Τους έκανα block για λίγο καιρό.. Αν σας τύχει κάντε το άμεσα και εσείς.

Δημοσ.

Δεν λέει μόνο αυτά! Λέει και άλλα όπως "I found this funny picture..." και άλλες μλκιες... Έχουν κολλήσει πολλοί. Η πλάκα είναι ότι όταν τον κόλλησα εγώ, ο βλάκας ο φίλος μου μου έλεγε να πάμε για να παίξουμε DotA και δεν με ενημέρωσε να μην λάβω το αρχείο ενώ το ήξερε! :twisted::twisted::twisted:

Πάντως κι εγώ σκέφτηκα το format αλλά τελικά έβαλα ένα antispyware της Ashampoo και καθάρισε...

Δημοσ.
To kaspersky 7 το εντόπισε ως "Trojan program Backdoor.Win32.IRCBot.agv"

και δεν έχει καταγραφεί ακόμη στην σελίδα της εταιρίας.

το εντοπισε ενω το ετρεξες η χωρις να το ανοιξεις?

Δημοσ.
Εχετε βρει πως απαλάσσεται κανείς;

κλεινεις το service s2.exe απο task manager

regedit και σβηνεις απο εκει το s2.exe (εαν δεν κλεισεις το service δεν σβηνει το κλειδι στην registry)

κανεις scan για το s2.exe και το σβηνεις και αυτο.

ετσι το εβγαλα απο φιλο που την πατησε .

Δημοσ.

που να δειτε τι πανηγυρι εγινε μια βραδια που ειχε κολλησει η κοπελα μου αυτον τον περιβοητο ιο.εχω στο msn auto accept για τα αρχεια που μου στελνει.ξυπναω την αλλη μερα και βλεπω καμμια 10αρια παραλαγες του zip αρχειου στα received.με εκοψε λιγο κρυος ιδρωτας,αλλα τελικα την γλιτωσα.

thanks to nod32

Δημοσ.

dragon_syr = gosu! :P

σου κολλαει το msn γτ ανοιγει ολες τις επαφες σου και το στελνει!!!

μονο αυτο παρατηρησα εγω!

δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ενοχλητικο μπορει να ειναι...

Δημοσ.

Το block χρειαζεται γιατι σου στελνουν καμια 10αρια μηνυματα το μισαωρο λεγοντας σου να ανοιξεις βλακοσελιδες... Αν δεν πατησεις το link, δεν εχεςι προβλημα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...