Kagkouros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά πρόσφατα αγόρασα έναν Seagate 320GB IDE σκληρό ο οποίος όταν διαβάζει/γράφει κάνει θόρυβο. Μην φανταστήται τπτ τρελό αλλά πχ πως κάνει το playstation όταν το ματάκι πηγαίνει πάνω κάτω (ένα τσικ-τσικ). Δεν ξέρω άμα είναι φυσιολογικό ή άμα πρόκειτε για πρόβλημα.... Διαφωτίστε με....:???:
Kagkouros Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Κανένας? Ανυσηχώ μπας και είναι πρόβλημα...
dterzakis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Αν είναι πρόβλημα, το καταλαβαίνεις.... ένας μικρός θόρυβος σαν ένα απαλό γρύλισμα, ή σαν να γουργουρίζει η κοιλιά σου ( και αυτό στο χαλαρό του ) δεν είναι πρόβλημα...
Kagkouros Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Για να διευκρινίσω πλήρως το είδος του θορύβου είναι σαν να έχεις ανοιξει ένα σκληρό και να του γυρίσεις το δίσκο με φόρα και να τοποθετίσεις απαλά πάνω το νύχι σου...
PETROS13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 αν είναι όατν ανοίγει ή όταν εκτελεί κάποια εργασία είναι κάπως λογικό.. αν απλά δουλεύει χωρίς να έχεις αναθέσει τίποτα,τότε καλύτερα να το πας για αλλαγή..
Kagkouros Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι όχι, τον θόρυβο τον κάνει μόνο όταν ανοίγω ένα μεγάλο φάκελο για π.χ. ή όταν κάνω αντιγραφή κλπ μπαίνοντας για π.χ. σε έναν φάκελο με πολλούς υποφακέλους εικόνων μέχρι να δείξει σε thumbnails όλους τους φακέλους κάνει αυτό το θόρυβο
panagiotis1976 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 άμα είναι έτσι, δηλαδή το κάνει όταν εκτελεί εργασία, είναι φυσιολογικό. πρόβλημα είναι όταν το κάνει χωρίς να εκτελεί κάποια εφαρμογή. το χα πάθει, δηλαδή χωρίς εγαρμογή ένας δίσκος μου έκανε θόρυβο, τον εντόπισα κι αλλάκτηκε. εσύ όπως το λες τώρα, δεν ε'εχεις πρόβλημα..
skiabox Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ο δικος μου Seagate 60 gb external 2.5inch κανει απο χθες κατι τρελους θορυβους κατα την διαρκεια των οποιων δεν υπαρχει access φυσικα στα δεδομενα.Να τον παω πισω.Ειμαι μεσα στη εγγυηση (ουτε εξαμηνο δεν εχει συμπληρωσει).Το εχω παρει απο eshop και εχω και την αποδειξη αγορας. Επισης εχω ενα wd mybook 250gb το οποιο μου φενεται πολυ θορυβωδες οταν ειναι στο ρευμα (οχι οταν διαβαζει ,οταν ειναι απλα στο ρευμα και δεν κανει τιποτα παραγει ενα βομβο). Το εχουν παρατηρησει και αλλοι που εχουν αυτο το μοντελο? Υπαρχει καποιος ποιο ησυχος εξωτερικος σκληρος?
PETROS13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι όχι, τον θόρυβο τον κάνει μόνο όταν ανοίγω ένα μεγάλο φάκελο για π.χ. ή όταν κάνω αντιγραφή κλπ μπαίνοντας για π.χ. σε έναν φάκελο με πολλούς υποφακέλους εικόνων μέχρι να δείξει σε thumbnails όλους τους φακέλους κάνει αυτό το θόρυβο εντάξει,αυτό δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό..μπορεί να τύχει,μπορεί και όχι..έχεις κάνει format στο σκληρό από τότε που τον αγόρασες? μήπως φταίει αυτό...
PETROS13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ο δικος μου Seagate 60 gb external 2.5inch κανει απο χθες κατι τρελους θορυβους κατα την διαρκεια των οποιων δεν υπαρχει access φυσικα στα δεδομενα.Να τον παω πισω.Ειμαι μεσα στη εγγυηση (ουτε εξαμηνο δεν εχει συμπληρωσει).Το εχω παρει απο eshop και εχω και την αποδειξη αγορας.Επισης εχω ενα wd mybook 250gb το οποιο μου φενεται πολυ θορυβωδες οταν ειναι στο ρευμα (οχι οταν διαβαζει ,οταν ειναι απλα στο ρευμα και δεν κανει τιποτα παραγει ενα βομβο). Το εχουν παρατηρησει και αλλοι που εχουν αυτο το μοντελο? Υπαρχει καποιος ποιο ησυχος εξωτερικος σκληρος? από τη στιγμή που υπάρχει εγγύηση και βέβαια..! Γενικά αν υπάρχει εγγύηση δεν χάνετε και τίποτα να τον πάτε για ένα check up !
Kagkouros Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 εντάξει,αυτό δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό..μπορεί να τύχει,μπορεί και όχι..έχεις κάνει format στο σκληρό από τότε που τον αγόρασες? μήπως φταίει αυτό... Ναι βέβεια του έκανα format. Το θέμα είναι πως έχω 250GB σε χρήση τα οποία δεν έχω κάπου αλλού να τα μεταφέρω :neutral:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.