ApSiMan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Πού να έβλεπες και τον Ducklord στο adslgr.com! συνέχεια έτσι έγραφε????
nektarios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 ....:???::???::???:.... mea culpa = δικό μου λάθος
A_gamer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 συνέχεια έτσι έγραφε???? Κάνε μια αναζήτηση στα μηνύματά του και θα καταλάβεις (χρειάζεται να γίνεις μέλος για αναζήτηση).
ApSiMan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 @ nektarios: οι γνώσεις μου στις ξένες γλώσσες με εγκατέλειψαν.... (ισπανικά είναι το mea culpa?) @ A_gamer: θα το κοιτάξω πιο μετά....είμαι μέλος στο adslgr αλλά ανενεργό....γιαυτό και δεν τον έχω προσέξει
nektarios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 @ nektarios: οι γνώσεις μου στις ξένες γλώσσες με εγκατέλειψαν.... (ισπανικά είναι το mea culpa?) λατινικά (υσ. ούτε κι εγώ ξέρω)
ApSiMan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 λατινικά (υσ. ούτε κι εγώ ξέρω) :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.