Προς το περιεχόμενο

Και τωρα αποριες για theme editing του wordpress

infer0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο αρκετο κοπο κατφερα τελικα να εγκαταστησω το wordpress και να βρω ενα theme που μου αρεσει,τωρα ηρθε η ωρα να μοιραστω μαζι σας καποιες αποριες για να μπορεσω να καταλβω πως θα διαμορφωσω την σελιδα οποως την εχω σκεφτει.Ιδου λοιπον οι αποριες μου:

1)Πως μπορω να αλλαξω την επικλεφαλιδα της βασικης σελιδας του blog που απλα γραφει το ονομα που θελω με μια αλλ η εικονα που εχω φτιξει οδιος που εχει το logo που εχω φτιαξει?

2)Σε τι διαστασεις και με ποιεσ ρυθμισεις στο photoshop πρεπει να αποθηκευσω το logo αυτο για να το αντικαταστησω ομοιομορφα με το παλιο?

3)Στο menu 'categories' εχω αλλαξει τις δυο default με αλλα ονοματα και εχω προσθεσει κι αλλες,πωσ μπορωα να τις κανω να εμφανιζοντια με την σειρα που θελω στο sidebar?

4)το theme που εβαλα εχει οριζοντιωσ κατω απο την επικεφαλιδα 'κουμπια' shortcuts με ονομασιες 'home','about','contact',πωσ μπορω να κανω edit τα ονοματα των κατηγοριων αυτων και με ποια σελιδα συνδεονται και πωσ μπορω να βαλω διπλα τους κι αλλα ιδιας εμαφανισης κουμπια "shortcuts" των κατηγοριων του blog για να υπαρχουν και επανω εκτος απο τα πλαγια του blog?

5)Tι plug in χρειαζομαι αν υπαρχει για να μπορουν οι ανγνωστες του blog να βαθμολογουν καθε αρθρο?

6)Στην αρχικη σελιδα του blog εχει κατω απο τισ κατηγοριες μαι αλλη που λεγεται Flickr Photostream τι ειναι αυτο?Πως μπορω να κανω edit τις photo που δειχνει για να βαλω αλλες?

7)Εγραψα ενα αρθρο δοκιμαστικα κατω απο μια κατηγορια του blog και οταν καν κλικ στη κτηγορια και εμφανιζονται τα αρθρα που ειναι διαθεσιμα στο κατω μερος τησ σελιδασ μου εμφανιζει

Fatal error: Call to undefined function: akst_share_link() in C:\Inetpub\vhosts\ονομαsite.gr\httpdocs\wp-content\themes\salmon\archive.php on line 43

αλλα κατα τα αλλα λειτουργει κανονικα,ξερετε τι δημιουργει το error για να το διορθωσω?Φταιω εγω(το κριμενο ειναι στα ελληνικα)η μηπως πρεπει να ξανα κανω upload το τheme?

CoolΜπορω να εχω διαφορτικη εικονα στην επικεφαλιδα σε καθε διαφορετικη category και αν ναι πωσ?η ειναι στην ιδια σελιδα οι κατηγοριες και δεν μπορω να το κανω αυτο και πρεπει να εχω μονο μια εικονα αλλιως πρεπει να δημιουργησω διαφορετικη σελιδα για καθε κατηγορια?

Αυτες ειναι οι αποριες μου,περιμενω τα φωτα σας για να μορεσω να προχωρησω στην κατασκευη του blog!

Ευχαριστω

Δημοσ.

Λοιπον απ'οτι καταλαβα οι ερωτησεις παραειναι δυσκολες να απαντηθουν και να εξηγηθουν σε ενα αρχαριο (ρωτησα και σε αλλα site) και δεν προκειτε να παρω απαντηση.Γι'αυτο καλω οποιον ενδιφερεται και θελει να βοηθησει και γνωριζει απο wordpress και css και μπορει να κανεις της αλλαγες που θελω στο theme (το salmon theme για την ακριβεια)να μου στειλει pm.Στην αναγκη ειμαι διατεθημενοs να πληρωσω...

Δημοσ.

Και μια απαντηση να ξερει καποιος ας βοηθισει δεν χρειαζεται να απαντησει σε ολες...plz χρηστης σε απογνωση!

Δημοσ.

Τελικα τα καταφερα και αντιμετοπισα καποια προβληματα μονος.Τωρα πλεον το μονα πραγματα στο οποια πραγματικα χρειαζομαι βοηθεια ειναι

1)Στο menu 'categories' εχω αλλαξει τις δυο default με αλλα ονοματα και εχω προσθεσει κι αλλες,πως μπορω να τις κανω να εμφανιζοντια με την σειρα που θελω στο sidebar?

2)το theme που εβαλα εχει οριζοντιως κατω απο την επικεφαλιδα 'κουμπια' shortcuts με ονομασιες 'home','about','contact',πως μπορω να κανω edit τα ονοματα των κατηγοριων αυτων και με ποια σελιδα συνδεονται και πως μπορω να βαλω διπλα τους κι αλλα ιδιας εμαφανισης κουμπια "shortcuts" των categories του blog για να υπαρχουν και επανω εκτος απο το sidebar του blog

3)Tι plug in χρειαζομαι για να μπορουν οι ανγνωστες του blog να βαθμολογουν καθε αρθρο? αν υπαρχει κατι τετοιο η κατι παρομοιο.

Δημοσ.

To site το εφτιαξα να και ακομα και δεν ξερω πωσ να βαλω κι αλλα κουμπια στην οριζοντια μπαρα διπλα απο το home!

http://www.cool-stuff.gr'>http://www.cool-stuff.gr λεγεται

http://www.cool-stuff.gr

Ναι μετα απο πολυ κοπο και χρονο καταφερα να το κανω να δουλεψει!Το πρωτο site που εφτιαξα στη ζωη μου απο το μηδεν βασιζμενο στο wordpress και σε μορφη blog,Ενα ποικιλης υλης (news,gadgets,events,movies,games,funny videos,places,people k.a)οπου καθενας μπορει να βρει κατι ενδιφερον και cool.

Αν καποις θελει να ποσταρουμε αρθρο του αs μου στειλει pm!

(οι αποριες μου ισχυουν ακομα):-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...