Death_In_Paradise Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα, θέλω να στήσω ένα πισί κ επέλεξα τα παρακάτω: Θέλω να μου πείτε, καλές επιλογές? Το σύστημα δεν προορίζεται για απαιτητικά παιχνίδια (k normal μια στο τόσο). Overclocking δεν με ενδιαφέρει... Το τροφοδοτικό πως το βλεπετε? Μπορώ να βάλω κάποιο με λιγότερα χρήματα/watt έτσι ώστε να επενδύσω σε μια πιο "ακριβή" κάρτα γραφικών? Thanx, εκ των προτέρων...
Kagkouros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δες αυτό το τροφοδοτικό. Δεν συμφωνώ με την κάρτα γραφικών αν και λες ότι δεν την θέλεις για παιχνίδια αρα οκ... Μα γιατί τόσα λεφτά σε 1GB μνήμης? Δες αυτές, δεν βρίσκω τις teamgroup elite edit: sorry τώρα είδα πως είναι 2GB :oops:
sapphire Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Όντως, η κάρτα γραφικών είναι χαμηλή... Καλύτερα να κόψεις λίγα χρήματα από το τροφοδοτικό και να βάλεις τουλάχιστον μια Radeon 2600XT... Και 500 watt τροφοδοτικό επαρκεί γι' αυτό που έχεις... Βάλε ένα Thermaltake tr2 στα 550 watt 60 ευρώ και μια Radeon 2600XT στα 100 ευρώ περίπου. edit: Μητρική γιατί διάλεξες τόσο ακριβή; Θέλεις να έχει κάποιο χαρακτηριστικό συγκεκριμένα;
george_o/c Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Βάλε ένα Thermaltake tr2 στα 550 watt 60 ευρώ Σαν να του λες : "Πήγαινε και πέσε από το γκρεμό" ... Μα TR2 ρε παιδιά ? Μην τρελαθούμε, μιλάμε για τροφοδοτικά που δημιουργήθηκαν απλά και μόνο για να καταστρέφονται ... Υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά γενικά αν δεν έχεις UPS θα σου έλεγα να το αποφύγεις ...
Kagkouros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Όντως, η κάρτα γραφικών είναι χαμηλή... Καλύτερα να κόψεις λίγα χρήματα από το τροφοδοτικό και να βάλεις τουλάχιστον μια Radeon 2600XT... Και 500 watt τροφοδοτικό επαρκεί γι' αυτό που έχεις... Βάλε ένα Thermaltake tr2 στα 550 watt 60 ευρώ και μια Radeon 2600XT στα 100 ευρώ περίπου. edit: Μητρική γιατί διάλεξες τόσο ακριβή; Θέλεις να έχει κάποιο χαρακτηριστικό συγκεκριμένα; επ! τα TR2 είναι γτπ τροφοδοτικά edit: με πρόλαβες Γιώργο
sapphire Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Έχει ο πατέρας μου αυτό το μοντέλο (ίσως και να είναι το πιο παλιό με τον 12άρη ανεμιστήρα, όχι το νέο με τον 14άρη) και δεν έχει κανένα πρόβλημα... Anyway, επειδή όμως υπάρχει μια αντιπάθεια στην εν λόγω εταιρία, ζητώ συγγνώμη, το παίρνω πίσω... Ας βάλει κάποιο άλλο τροφοδοτικό... Απλά πάνω από 500 watt δεν χρειάζεται, ούτε χρειάζεται (πιστεύω) να πάρει ένα τόσο ακριβό (90 ευρώ)...
george_o/c Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Και δεν το λέω επειδή μου έσκασε, ένα από τα μικρότερα αδερφάκια του ... Αλλά επειδή όλο το τροφοδοτικό από τα εξαρτήματα και τους πυκνωτές μέχρι και το πραγματικό του eficiency (που παρεπιπτόντως δεν είναι 430W - αυτό που είχα - , αλλά 388W ), είναι μάπα !
george_o/c Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Από την Thermaltake αξίζουν μόνο τα Toughpower και το νέο revision των TR2 (αυτά με το ασημί χρώμα που φέρνουν σε Toughpower :wink:) ... Και αυτό γιατί πλέον η Tt βλέποντας την τεράστια εμπορική επιτυχία των Touhgpower αποφάσισε να ορίσει σαν κατασκευάστρια εταιρεία των νέων TR2 την CWT, που ήδη κατασκεύαζε τα Toughpower. Εξού και η τσιμπημένη τιμή των "νέων" TR2 :wink: Μένει μόνο να δούμε, αν άλλαξε ολότελα μυαλό σαν εταιρεία, και αναθέσει στην CWT την κατασκευή ΚΑΙ των Purepower (Αμήν και πότε ! ) ...
Death_In_Paradise Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Thanx για τις απαντήσεις... Έκανα ορισμένες αλλαγές... Το τροφοδοτικό είναι αθόρυβο? Επίσης, άλλαξα μητρική λόγω του ότι το e-shop την εξαφάνισε από το site.. @saphire Διάλεξα την ASUS P5k Deluxe WiFi-AP γιατί διαβάζω πολύ καλές κριτικές + του ότι έχει ενσωματωμένο wi-fi..Η ASUS p5K WS είναι καλή? Τhanx κ πάλι
Kagkouros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ πάντος που έχω το Windmil Pro 385W είναι αθόρυβο
@topos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Thanx για τις απαντήσεις... Έκανα ορισμένες αλλαγές... Το τροφοδοτικό είναι αθόρυβο? Τhanx κ πάλι Το τροφοδοτικο ειναι μια χαρα... Υπαρχει καποιος λογος που επιμενεις σε αυτη την μητρικη? Θελω να πω πως μπορεις να βρεις μια στα μισα λεφτα που να ικανοποιησει... Εγω θα εκοβα απο κει και θα εριχνα σε καρτα γραφικων(το απολυτο minimum για αξιοπρεπεις gaming ειναι μια 2600xt/8600gt εναλακτικα αρκετα ισχυροτερες αλλα οχι dx10 x1950pro+7900gs...)και ισως να μπορουσες να πας κ σε τετραπυρηνο. Επισης μπορεις να παραγγειλεις ενα σετακι καλυτερες μνημες απο πλαισιο στα ιδια περιπου χρηματα.
johnnieB Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 egw lew oti eisai komple... mia xara ta dialexes. to koutaki sou na einai euruxwro kai na exei 2 fans kai eisai ok.
Death_In_Paradise Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 @topos μπορείς να μου προτείνεις? Μνήμες/VGA/Μητρική Έχω κολήσει με την ASUS P5k Deluxe WiFi-AP..Δεν ξέρω γιατί...:S Για VGA μπορώ να δώσω ως 150e αλλά να έχει υποστήριξη για μελλοντική σύνδεση σε HD TV, τετραπύρηνο το σκέφτηκα ως εγγύηση για το μέλλον αλλά.. :/ επιμένω σε c2d
sapphire Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ προτείνω αυτή τη μητρική http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522549 Είναι παρόμοια με αυτή που διάλεξες, και έχει και wi-fi (160 ευρώ, και ακριβή είναι) Μνήμες αυτές http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554118 (αρκετά γρήγορα dimmάκια 800άρια με timings 4-4-4-12) Κάρτα γραφικών αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513295 (οι XT είναι γρηγορότερες από τις PRO, αξίζει τη διαφορά, η συγκεκριμένη είναι και overclocked από την ASUS και δίνει και κάτι adaptors για HDMI)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.