Toufas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Ο καθενας ζωγραφιζει μονο σε ενα τετράγωνο / ποστ , και μετα ο επομενος. σε περιπτωση 2πλου 3πλου ποστ απο διαφορετικα ατομα, μονο το 1ο χρονικα ποστ μετραει για τον επομενο, δηλαδή καντε κανα refresh πριν ποσταρετε αυτο που ζωγραφισατε. ΜΟΝΟ ms paint. επιτρεποντε resize σε αστειες εικονες για να μπουνε στο τετραγωνο. οταν γεμισουνε ολα, και δεν υπαρχει κατι να συνεχισουμε, ο επομενος κανει μια νεα σειρα με τετραγωνα. linux nerds, sorry δεν σας παίζουμε.
Freakster Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Για όσους το έχουν απορία, ΝΑΙ, αυτό είναι το χέρι μου
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Το έργο μας πάει κατά διαόλου ΑΧΑΧαΧαΧΑΧΑχαχΑΧΑχ
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 The_Judas, κάνε ένα refresh πριν postάρεις man, τώρα λείπει το δημιούργημά μου/εικαστική μου παρέμβαση
dealer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 linux nerds, sorry δεν σας παίζουμε. χαχαχαχα!! Ο ρατσισμός δεν θα περάσει!!
anthony_88 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Πως το κανετε αυτο ρε?? Για εξηγηστε λιγο. Δε πολυκαταλαβα!
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 αχαχαχαχ καλο! Πως το κανετε αυτο ρε?? Για εξηγηστε λιγο. Δε πολυκαταλαβα! Στην τελευταία φάση της εικόνας που έγινε upload (πχ από τον atropa) κάνε δεξί click, σώσε την εικόνα, άνοιξέ την με το paint, ζωγράφισε/συμπλήρωσε οτι θέλεις μέσα σε ένα μόνο κουτάκι, κάνε save, ανέβασέ την σε ένα image host (πχ http://allyoucanupload.webshots.com/) και βάλε το direct link της εικόνας μέσα σε Μετά συνεχίζει ο επόμενος κοκ.
anthony_88 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 A ok... Επειδη ο physics_rulez εγραψε σε ενα και μονο κουτακι. Δε διευκρινιζε σε ποιο...
KWSN_Men Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Antony, όχι στο ίδιο, σε διαφορετικό πρέπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.