Προς το περιεχόμενο

ΟΤΕ ή εναλλακτική τηλεφωνία; Τι προτείνετε;

patrickdrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ote dagwto!!!!se ligo kairo oi times tha eksiswthoun sxedon

Με τα τεραστια εξοδα που εχει ο οτε ειναι αδυνατο να ανταγωνιστει τους εναλλακτικους στις τιμες.

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προτείνω:

ιδιότητο δίκτυο, με πρόταση μου τη netone (16mb ταχύτητα, απεριόριστες κλήσεις, ΠΟΛΥ γρήγορη τεχν.υποστήριξη, μηδενικές αναμονές στο τηλέφωνο για να μιλήσεις μαζί τους,40 ευρώ).

Φυσικά και μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα, αλλά νομίζω ότι οι προσφορες των εναλλακτικών είναι ούτως ή άλλως value for money...

Δημοσ.

Eγω σπίτι έβγαλα τον οτε και έβαλα την vodafone.Το μόνο που έχω να πω είναι οτι οταν έπαιρνα τηλέφωνο οι άλλοι άκουγαν μόνο τις καταλήξεις απο τα λόγια μου.:mad:

Δημοσ.
Προτείνω:

ιδιότητο δίκτυο, με πρόταση μου τη netone (16mb ταχύτητα, απεριόριστες κλήσεις, ΠΟΛΥ γρήγορη τεχν.υποστήριξη, μηδενικές αναμονές στο τηλέφωνο για να μιλήσεις μαζί τους,40 ευρώ).

Φυσικά και μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα, αλλά νομίζω ότι οι προσφορες των εναλλακτικών είναι ούτως ή άλλως value for money...

Εβαλε ενας φιλος στην γειτονια σου και ειναι ευχαριστημενος.

Δημοσ.

Χωρίς νά είμαι Φάν τού ΟΤΕ, έχω 24άρα γραμμή... πού είναι όντως 24άρα... Τεχνική υποστήριξη άψογη.

Η αναβάθμιση έκανε από 8άρα σέ 24άρα λιγότερο από 20 ώρες... οπότε δέν μέ χαλάει τό πάγιο...

Ενημερωτικά δικός μου άνθρωπος είναι σέ καίριο πόστο σέ άλλη εταιρεία τηλεφωνίας.. Οταν μιλάς μαζί του, ή φωνή αντίλαλος σωστός!!! Κόβονται οί γραμμές, καί άστα νά πάνε.. Σέ όσους έχουν άλλους πάροχους καί θέλουν νά τσεκάρουν τήν ταχύτητα τής γραμμής τους τό link είναι

http://www.speedtest.net/

καί δοκιμάστε τούς SEVER IRAKLION - καί ATHENS....

KΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δημοσ.

Εαν εισαι στην περιφερεια δεν εχεις αλλη λυση,για Αθηνα ειναι ασυμφορη εχει αλλες που παρεχουν περισσοτερα και ειναι πιο οικονομικες.

• Super Moderators
Δημοσ.
Χωρίς νά είμαι Φάν τού ΟΤΕ, έχω 24άρα γραμμή... πού είναι όντως 24άρα... Τεχνική υποστήριξη άψογη.

Η αναβάθμιση έκανε από 8άρα σέ 24άρα λιγότερο από 20 ώρες... οπότε δέν μέ χαλάει τό πάγιο...

Ενημερωτικά δικός μου άνθρωπος είναι σέ καίριο πόστο σέ άλλη εταιρεία τηλεφωνίας.. Οταν μιλάς μαζί του, ή φωνή αντίλαλος σωστός!!! Κόβονται οί γραμμές, καί άστα νά πάνε.. Σέ όσους έχουν άλλους πάροχους καί θέλουν νά τσεκάρουν τήν ταχύτητα τής γραμμής τους τό link είναι

http://www.speedtest.net/

καί δοκιμάστε τούς SEVER IRAKLION - καί ATHENS....

KΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ti dld to router sou kleidwnei sta 24576kbit kai katevazeis me 3mb/sec??? :P screenshot or it didn't happen :-)

kala ama proteineis kai speedtest gia grammh panw apo 2-3mbit...asto no comment katalava...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ΦΙΛΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ 24 ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥ 5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ....ΑΛΛΟΥ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

Δημοσ.
ΦΙΛΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ 24 ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥ 5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ....ΑΛΛΟΥ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

συμφωνω.μεγαλη κοροιδια...:mad:

Δημοσ.

Συμφωνω κι εγω και αν δεν εγραφες με κεφαλαια ... θα συμφωνουσα περισσοτερο.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι έπρεπε να έχουμε σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο και από ένα mini dslam...δεν είμαστε σοβαροί μου φαίνεται...

Δημοσ.
ναι έπρεπε να έχουμε σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο και από ένα mini dslam...δεν είμαστε σοβαροί μου φαίνεται...

δεν κακή ιδέα..:lol::lol::lol::lol:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε κάθε KV ένα VDSL2 miniDSLAM καλύτερα... B)

Δημοσ.

OTE βεβαίως. Φτάνει η ώρα που ο ΟΤΕ δε θα υποχρεούται να υποστηρίζει τους περίφημους εναλλακτικούς - και χωρίς να πληρώνουν - . Τότε θα δούμε τι θα πουν στον κοσμάκη που τους πιστεύει αυτούς και τα ιδιόκτητα δίκτυά τους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...