orck Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 κοιταζω αυτο το προιον στο eshop και δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ειναι ξερει κανεις κατι περισοτερο; φωτογραφιες; http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.803114
disqualified Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 εχω την εντυπωση πως ειναι θηκη για cd με ενσωματωμενα μικρα ηχειακια, δεν ειμαι και τοσο σιγουρος, κατι τετοιο πρεπει να ναι, παντως μπορει να μην εχει θηκες για cd και να ναι μονο ηχειακια, το ξερω ακουγεται λιγο περιεργο αλλα εχει κατι αντιστοιχο ενας φιλος μου.
sapphire Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μάλλον είναι σαν θήκη, που ανοίγει στα 2 και έχει ενα ηχειάκι αριστερά κι ένα δεξιά, κι ένα καλώδιο για να συνδέονται με το mp3 player... Μάλλον κάτι σαν αυτά εδώ. (φυσικά το Mp3 player δεν συμπεριλαμβάνεται) Αν μπορείς βρες το site του κατασκευαστή για πληροφορίες, ή πήγαινε σ' ένα e-shop ή ακόμη παρ' τους τηλέφωνο, ίσως ξέρουν να σου πούνε...
orck Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 κοιταξα στο site αλλα δεν εχει καμια πληροφορια, το manual που θα μπορουσε να με διαφωτισει δεν υπαρχει online θα καλεσω αυριο να μαθω
orck Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 καλα μαλλον ακυρο πλεον δεν υπαρχει διαθεσιμο
orck Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 ξαναεμφανιζεται παλι κανονικα πηρα τηλ και ενας πωλητης μου ειπε οτι ειναι ενα απλο ηχειακι δεν μπορω να το δω πουθενα αλλου παρα μονο στο Μενιδι (εμενα μου φαινεται για υφασματινη θηκη που ανοιγει με φερμουαρ και εχει μεσα δυο ηχεια με μπαταρια)
alexzzz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Είχα δει πολύ παλιά κάτι τέτοιο. Θήκη μεταφοράς cd αλλά και με payer μαζί. Τότε βέβαια δεν υπήρχε σε mp3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.